Dakle situacija je sledeca manje vishe znamo da minimalna konfiguracija za pustanje filmova je pentium jedan.Filmovi se puste in quickview-a iz dosa naravno instalira se zvuchna i filmovi bi trebalo da rade.E tako sam uradio i ja ali neznam koje kodeke da instaliram probao sam sa k-lite codec pacom i koce se jer zna neko koji je to kodek koji moze da radi na ovoj mashini (133mhz,48 ram-a).Dobro realan sam ja znam da nemoze da leti ali pre vishe godina imao sam sve to sredjeno i radilo je ali sada ne mogu da se setim koko bese ide sve to tako da ako moze mala pomoc :) Unapred zahvalan:) polyvinyl
Generalno minimum za gldanje filmova je nekd bio p1 150mhz, ja sam probao da ih poteram na Ciryx PR200 ali ni tamo nije islo. Po meni je neki minimum procesor 233MMX.
Inace u skorije vreme DivX prave sa novijim kodecima koji traze bar 500mhz za iole pristojan prikaz nez nekog trzanja i slicno.
Probaj sa starim kodekom 3.11, i recimo g400, mada ne verujem da ce ici, to bi moglo da proradi cak i u Win95.
A ja ti od sveg srca preporucujem da pazars neki DVD DivX plejer, sad ih ima i za 40â¬, i nemas brigu da li imas ili nemas kodek (manje vise ako nije neki bas egzoticni).
A sad ne radi. Mora da je neka fora sa kodekom jer je stvarno radilo pre koju godinu (ja se nisam dovoljno zezao da u DOS-u dobijem i zvuk.... ali nema veze), pa probaj starije verzije divx kodek-a.
Da znam QW sam i skinuo bio odatle ali iskreno muguce je da sam zeznu stvar sa brojnim kodecima koje sa instalirao i brisao.Medjutim na linku koji si mi dao pishe da treba dos 3.0 da li windows 98SE ima u sebi dos 3.0 ili trebam da ga instaliram?
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.