Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Kako snimiti muziku sa Windows media plauer radia
STRANA 1 OD 1
dsplastx Kako snimiti muziku sa Windows media plauer radia 30.05.2007. 09:52 T4561

status: user
broj poruka: 59

Dali ljudi postoji neko najjednostavnije softversko besplatno resenje da se snima muzika sa internet radija .Moja neka ideja kao iz slusalica na audio izlazu da se ubode u audio in na samom razunaru tako da moze da snimim to kao sa mikrofona i dali je takva akcija uopste dozvoljena zbog spaljivanja iste. i ako moze na cemu mogu onda da cujem sto se trenutno snima.
hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 30.05.2007. 10:30 #20553

broj poruka: 3529
Hah! Ja sam ranije snimao radio preko Sound Forge-a, i to lepo ispada mogu ti reci, u stereo varijanti, tako da moja preporuka za njega!
Pokrenes ga zajedno sa radiom i samo je bitno da mu podesis source za snimanje, kao i jacinu snimka i to je to. Samo da napomenem da obavezno iskljucis sve windows-ove zvuke da ne bi i njih kojim slucajem snimio(ako se neki pojavi)!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik Muzika 30.05.2007. 14:30 #20561

broj poruka: 726

Besplatna verzija programa `Radio tracker`.
dsplastx hvala 30.05.2007. 16:26 #20569

broj poruka: 59
puno hvala uspelo preporuka za druge neka stoji na forumu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs