Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
usb/ccd
STRANA 1 OD 1
fetus usb/ccd 15.06.2007. 08:58 T4721

status: user
broj poruka: 212

koji program za grebovanje slike sa usb-ccd kamere.program treba da mi omoguci vadjenje frejmova.
pozdrav
fetus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tmservis Pozdrav 15.06.2007. 09:43 #21757

broj poruka: 35
Probaj sa PINACLE STUDIO bilo koja verzija...fantastican multimedijalni alat za `sve`.....da ne objasnjavam.Javi se ako se ne snadjes ja imam 2-3 verzija koje super rade,pa da vidimo koja najvise odgovara tvom OS i hardware config.

email: tmservis@yahoo.com

fetus re 15.06.2007. 10:48 #21760

broj poruka: 212

problem- kamera salje signal preko usba a ne preko pci frejmgrabera.hw-p4 2.0GHz,512Mb rama dx9 vga.uz kameru dobijam samo drajvere.sistem u device manageru prepoznaje kameru.
pozdrav
fetus
Pisko PCI FRAMEGRABBER 16.06.2007. 00:18 #21804

broj poruka: 6670
Šta je koji q framegrabber? USB, s-video, kompozitni, firewire.... šta god ti padne na pamet, uz odgovarajući hardver i konektore - kablove, moguće je ubaciti u većinu popularnih i manje popularnih programa za nelinearnu video-montažu kakav je i pomenuti Studio (i Pinnacle-ov i Ulead-ov) - što veća brojka uz program, to bolje. To bi trebao da uradi čak i Windows Movie Maker... dakle, ne brini, moguće je i jednostavno (kabl imaš, samo program da instaliraš).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs