Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Zamena za Firewire
STRANA 1 OD 1
cangrcici Zamena za Firewire 29.06.2007. 13:14 T4855

status: user
broj poruka: 27
Racunar mi ne vidi kamkorder preko Firewire prikljucka, pa ne mogu preko Adobe Premier-a da skinem nista sa njega. Promenio sam dva kabla i dve Firewire kartice ali ne ide. Kartica ne pokazuje konflikt ali ne vidi ni kamkorder. Da li da menjam nesto trece i koji program mogu koristiti za skidanje preko USB 2.0?
Unapred zahvalan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
fan Napisi bar koja je kamera i konfiguracija... 29.06.2007. 13:36 #22614

broj poruka: 33
Za firewire moras minimum SP1 da imas ako koristis Xp. Da ti se ne kolje sa TV karticom slucajno. Ja sam imao tu muku jednom.

cangrcici Konfiguracija 29.06.2007. 14:49 #22623

broj poruka: 27
Intel DualCore 2 na 2.8, 2x512 DDR2, Asus P5B, Miro PCTV Pro (iz 1997 godine - proizvedena u Nemackoj). Kamkorder je Sony DCR TRV 340E.
Prebacujem sa kamere vec 4 godine i sad je stao, nemam pojma sta mu je. Ne secam se da li sam ista novo instalirao. Mislim da sam jednom utakao firewire kabl u karticu naopako ali sam menjao i karticu i kabl. Imao sam slicnih problema pre 2 godine - mislim da je bio u pianju neki codec ali sada sam sve probao i ne ide.
Hvala.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs