Vec par puta se srecem sa filmicima koji idu preko striminga na raznim sajtovima, a kada ih downloadujem dobijem fajlove sa ekstenzijom *.flv... E sad, ne znam sa kojom aplikacijom bih mogao da ih pustim. Media player nece a ni real player. Postoji li neki poseban player za njih?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ MSI K9N SLI Platinum Napajanje Thermaltake 550W 2 GB DDR2 800 Kingmax Gainward Bliss GeForce 8800GTS 320MB Windows Vista Home Premium
FLVPlayer, mada je bolje da skines replay coverter i prebacish..
sada pitanje za tebe kako ti se snalazi 3800x2 za 8800gts, meni ovde ljudi rekohe da mi nece raditi dobro sa 3600x2, posto se procesori vrlo slicni po performansama
kao sto rece grr, FLV player... i takodje skini konvertor od iste firme - RivaEncoder, da bi mogao da se mpeg-ujes i wmv-ujes... sam enkoder je laganizza, prilicno intuitivan - a radi pos`o...
Hvala svima na iscrpnim odgovorima. Sto se tice snalazenja procesora sa grafickom, ja verujem da bi se u nekim benchmark testovima primetilo da procesor gusi grafiku, ali ja u realnom radu (igranju igrica :) Ne primecujem nikakav problem. Jedino test drive unlimited ponekad secne na nekom mestu (na trenutak, jedan sec, nista ozbiljno) sto mozda mogu da pripisem procesoru a sve ostalo radi kao podmazano. A igrao sam sve do sada jace naslove koji su izasli. Verujem da ce mi za neko vreme procesor poceti da smeta ali kada se to bude desilo ovi jaci procesori (5000+, 6000+) ce biti mnoooogoooo jeftiniji. P.S. Vista experience index mi je 4.8 (bas zbog procesora, sve ostale komponente su mi 5.9 sto je maksimum) a score u 3d mark 2005 na 1024x768 (imam crt monitor 17`) sa 8xAA i 16xAF mi je oko 11 000.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ MSI K9N SLI Platinum Napajanje Thermaltake 550W 2 GB DDR2 800 Kingmax Gainward Bliss GeForce 8800GTS 320MB Windows Vista Home Premium
:: :: :: :: FLVPlayer, mada je bolje da skines replay coverter i prebacish. :: :: sada pitanje za tebe kako ti se snalazi 3800x2 za 8800gts, meni ovde ljudi rekohe da mi nece raditi dobro sa 3600x2, posto se procesori vrlo slicni po performansam :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.