Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
nema zvučnog zapisa pri snimanju sa TV kartice
STRANA 1 OD 1
Milak nema zvučnog zapisa pri snimanju sa TV kartice 28.09.2007. 10:52 T5800

status: user
broj poruka: 2

Kupio sam skoro Leadtek WinFast TV2000XP Expert karticu , zadovoljan sam sa njom, slika i zvuk su prigedanju TV satelitskih programa kao i slušanju FM radija za svaku pohvalu, ali problem se javio kada sam pokušavao da snimim nešto, nema zvučnog zapisa. Šta li je u pitanju, pretpostavljam da je softverski. Da li ima smetnje štoje instalisan Winamp?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 28.09.2007. 10:56 #28816

broj poruka: 4527

Auu kume, kume....pa znas li samo koliko stete si naneo kompjuteru instalirajuci winamp?Jos od pamtiveka seze sukob izmedju Leadtek-ovih kartica i winampa...a pogotoovu winampove zlokobne verzije 5 ...:) sala mala....pogledaj u system tray-u da li ti je nesto na mute...i pogledaj u opcijama tv karte kad snimas ,stavi auxilary..
Equinoxe Re: 28.09.2007. 11:02 #28819

broj poruka: 12057

Tamo gde si ubo` kabl (u zvučnoj (aux, tad, line in)) koji povezuje zvučnu i TV tuner. on treba da ti bude podešen u PVR softveru kao izvor za snimanje. Ako ti ni onda nema zvuka, pogledaj u vecording volume.

zandarm Re.. 28.09.2007. 17:19 #28836

broj poruka: 1454

Imao sam isti problem i resio ga tako sto sam promenio format u koji se snima. Sada radi. :-)

VMARC malo cacni forum :) 28.09.2007. 21:48 #28853

broj poruka: 9439

Link:

http://pcberza.co.yu/forum/topic.php?topid=5722&forid=12&katid=2
Milak Problem rešen 02.10.2007. 20:47 #29168

broj poruka: 2

Problem je zahvaljujući bax2003 rešen, u pitanju je bilo upravo podešavanje u PVR sftveru . Hvala

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs