Kupio sam skoro Leadtek WinFast TV2000XP Expert karticu , zadovoljan sam sa njom, slika i zvuk su prigedanju TV satelitskih programa kao i slušanju FM radija za svaku pohvalu, ali problem se javio kada sam pokušavao da snimim nešto, nema zvučnog zapisa. Šta li je u pitanju, pretpostavljam da je softverski. Da li ima smetnje štoje instalisan Winamp?
Auu kume, kume....pa znas li samo koliko stete si naneo kompjuteru instalirajuci winamp?Jos od pamtiveka seze sukob izmedju Leadtek-ovih kartica i winampa...a pogotoovu winampove zlokobne verzije 5 ...:) sala mala....pogledaj u system tray-u da li ti je nesto na mute...i pogledaj u opcijama tv karte kad snimas ,stavi auxilary..
Tamo gde si ubo` kabl (u zvučnoj (aux, tad, line in)) koji povezuje zvučnu i TV tuner. on treba da ti bude podešen u PVR softveru kao izvor za snimanje. Ako ti ni onda nema zvuka, pogledaj u vecording volume.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.