Imam jeden video snimak snimljen telefonom u 3gp formatu,ali kamera telefona je dosta losa(jer je fon starije generacije),pa je slika mutna jer se kamera dosta pomerala prilikom snimanja! Da li postoji neki program koji bi mogao da popravi kvalitet snimka? Konkretno mislim da snimak nema dovoljno frejmova po sekundi,pa zato muti sliku prilikom pomeranja kamere i ostavlja `duhove`!
Skinuo sam program i ne znam sta se desava ali ne radi! Napise VIDEO STREAM WAS NOT FOUND! Kad pokusam da obradim neki klasican film u AVI formatu nema poblema,radi,ali za 3gp format nece. Da li ja nesto pogresno radim ili program nije predvidjen da radi u 3gp formatu ili tako malim rezolucijama(rezolucija videa je 176x144)! Da li postoji neki drugi program ISKLJUCIVO za 3gp?
Skini program (ako možeš) Super 2007 (www.erightsoft.com/SUPER.html) koji konvertuje ciglu u crep, ne dirajući rezoluciju, pa onda kad dobiješ neki mpg recimo, onda probaj da ga peglaš sa Video Enhancer-om.
Ha, posao je odradio Xilisoft video konverter! Konvertovao sam klip u AVI,a onda je Video Enhancer odradio ostatak posla! Klip je sada mnogo bolji nego sto je bio!pozz
Verujem ja da je Super stvarno SUPER,ali imao sam problema da ga skinem(sada znam da si ono AKO MOZES napisao sa razlogom). Bitno da je posao odradjen. Hvala za savete.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.