Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Corel paint shop pro photo x2 HELP , HILFE, AJUTO :)
STRANA 1 OD 1
Ognjeni Corel paint shop pro photo x2 HELP , HILFE, AJUTO :) 17.10.2007. 12:07 T6057

status: user
broj poruka: 4527
Imam jako banalan problem ali koji mi zadaje previse problema...pre neki dan instalirah ovu novu verziju i ono sto pokusavam da uradim mi nikako ne polazi za rukom (misem :)....kako da editujem text...t.j. ono sto mi treba je...kako da ga izoblicim odredjeni text ... pokusao sam da docaram na `sliici ` dole sta mi treba :)...

npr.
i
n
f
o e
r j
m i
a g
c o
i l
o o
n n
e h
T e

Naime nijedan od distortion effekata mi ne obavlja posao kako treba (ili mozda nisam podesio kako treba ??) ...please help

ajd uzdravlje :)

p.s. posle stavljanja posta vidim da nikako nemogu da `nacrtam` slovima ono sto zelim jer se automatski sve ispremesta posle stavljanja posta....znaci ono sto meni treba ako mozete da zamislite je...pisanje texta u obliku slova U ...znaci u neki polu krug...tako da ja doziram po kojim uglom i kako...nadam se da me razumete
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jovancic Corel Draw 17.10.2007. 15:02 #30446

broj poruka: 226
Pisanje po path-u (stazi) moze samo Corel Draw koji radi vektorski. Corel Paint radi u bitmap rezimu. Pozdrav

Ognjeni Re: Corel Draw 17.10.2007. 15:37 #30449

:: Pisanje po path-u (stazi) moze samo Corel Draw koji radi vektorski. Corel Paint radi u bitmap rezimu. Pozdra
::

ali ima opciju vektorskog ??
Ognjeni ??? 17.10.2007. 23:37 #30492

Kad neko drugi trazi pomoc tu sam prvi da pomognem a sad kad meni treba, niko ziv ne moze ni 2 minuta vremana da odvoji,bezobrazluk
jovancic Corel Draw 18.10.2007. 00:25 #30497

broj poruka: 226
Nema ljutnje!!! Niko se nije naucen rodio!!! Kakvo pitanje, takav i odgovor!! Naslov problema `Corel paint shop pro photo x2 HELP , HILFE, AJUTO :)` mozda neko razume, ali, sudeci po odgovorima malo ih je ko razumeo. Mozda program `Corel paint shop pro photo` negde postoji, ili je to mix od Corel Painta (koja verzija ???) ili od Photo Shop-a (koliko znam ni jedan od navedenih nema Pro verziju). Pisanje po stazi - path - moze samo Corel Draw ili Adobe Ilustrator, Auto Cad i neki drugi vektorski programi. Ni Corel Paint, ni Adobe PhotoShop ne mogu da edituju niti naprave pisanje po proizvoljnoj putanji. Da bi se to naucilo, treba imati uputstvo ili znati engleski pa koristiti odgovarajuci Help. Da bi se to objasnilo onom ko to nije radio, treba malo vise pisanja, sto prevazilazi ovaj Forum. Pozdrav

geloso :: 18.10.2007. 09:55 #30504

broj poruka: 584

ne znam za corel paint, ali ako ima nesto slicno kao u photoshopu mozes da iscrtas
tekst gde god hoces i po cemu god hoces. u photoshopu iscrtas putanju (path - recimo
pen tool-om ili ako imas sigurnu ruku freeform pen), prebacis se na text tool i kad
stanes na putanju, kursor ce ti se promeniti dajuci ti do znanja da je shvatio da tekst
koji zelis da upises treba da ide po putanji koju si napravio. taman posla da nesto ne
moze u photoshopu.

Ognjeni ... 18.10.2007. 10:47 #30506

Instalirao sam corel draw i zavrsio to za 2min, hvala momci

ajd uzdravlje :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs