Jer moze neko da mi objasni kako moze na visti da se smanje ikonice mnogo su mi velike a rezolucija je 1280x1024 izgledaju mi kao 640x480 u Xp da li je tako odradjeno jer ko instalira vistu mislili su da ce raditi u rezoluciji 1600xxxx tj velikoj.
Imam je samo par dana, pa nisam video nista dodatno sem desnog klika na desktop, pa pod View imas Large, Medium i Classic. I u Explorer-u isto tako pod Views imas da skaliras, ovaj put Extra Large, Large, Medium i Small!
Aj da ne otvaram novu temu. Da li je neko igrao crysis pod vistom i da li je 2gb rama dovoljno za bezbedno igranje doticne igre??? Da li je neko instalirao sp1 za vistu i kako se ponasa? Hvala
2GB je ok za sada,mada mnogi kazu da je 4GB nirvana za Vistu no ja ne vidim preteranu razliku tu. A glavna stvar kod Crysis-a ti je grafika 8800GTS + za vece detalje. Sto se tice SP1 ne znam jel to uopste jos pusteno a ako jesto verovatno je neka ubagovana beta verzija koju ne treba skidati jos ...valjda...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.