Ljudi... gde moze da se skine program kojim mozes da snimas rad na kompu? Videli ste sigurno milion clipova na `Metacafe - How to` i ono zezanje na kompu kako da odradis ovo... kako da odradis ono i lepo vidi se snimak desktopa, kursor sve gde klikces sta otvaras a ponekad i neki aktivnii program ili igra.
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Jok nego Camtasia Studio ili Adobe Captivate. Ako si pocetnik preporucujem Captivate jer je laksi za rad. Ipak, Camtasia je pro program za takve radove...
Pozdrav!
:: Probaj `SnagIt`, ja sam ga ranije koristio za to :: :: Živ bio!!!
Zato sam ti ga i prporučio, nemož` biti jednostavniji a dobro je opremljen.
:: Snagit je odlican i u potpunosti zadovoljava moja ocekivanja. I odlican je za pocetnike. Nema da ga menjam : :: :: ...................................................................... :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.