E i meni je isto to trebalo, pre nekih nedelju danas sam sekao par spotova ( reklame na pocetku, kraju itd..)
Video Dub, je tu po meni naj prakticniji, ne znam da li se moze i ...`megre` -ovati video ali za secenje je dosta dobar, i sto je bitno precizan ( u deseti deo sekunde ili tako nesto )
Jel taj software for free?By the way,lepo ti stoji oni brcici...He-He-He!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: E i meni je isto to trebalo, pre nekih nedelju danas sam sekao par spotova ( reklame na pocetku, kraju itd.. :: :: Video Dub, je tu po meni naj prakticniji, ne znam da li se moze i ...`megre` -ovati video ali za secenje je dosta dobar, i sto je bitno precizan ( u deseti deo sekunde ili tako nesto :: :: Uglavnom, lako je i brzo.
:: Pa ne visim ja Milojko non-stop na netu kao ti :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: a bre milojko ti ko da si na krusci bio proteklih 5 godina...www.phazeddl.co :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
kako onda odgovoris minut posle mene :) ...i nemoj da siris dezinformacije milojko bre
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.