Imam sledeci problem.Imam seriju Star Trek i za nju prevode koji su na engleskom.Uspeo sam da sa interneta skinem nashe prevode ali oni nemaju isti fps kao sam video fajl.Video fajlovi su sa FPS-om 25 dok su prevodi sa FPS-om 23.976.Da li se moze i kako izvshiti promena FPS-a na prevodu,da li se nekako moze uskladiti prevod a da se to ne radi ruchim prelazom kroz sam prevod i ruchnim prekucavanjem svake rechenice? Poz Hvala unapred
Imam sve titlove za Voyager od 1 do kraja 4 sezone mogu vam poslati ali cete morati da sacekate par dana,ne radi mi Wireless(sve krenulo da cveta i buja ) pa cim ga ponovo osposobim mogu vam poslati(kolega Ognjeni moraces i ti koi dan da sacekas za Asimova )
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
:: Imam sve titlove za Voyager od 1 do kraja 4 sezone mogu vam poslati ali cete morati da sacekate par dana,ne radi mi Wireless(sve krenulo da cveta i buja ) pa cim ga ponovo osposobim mogu vam poslati(kolega Ognjeni moraces i ti koi dan da sacekas za Asimova :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
jaooo kumeee utepacu te kao zeca :) , oki doki, bolje ikad nego nikad
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.