Program za snimanje kompjuterskog `glasa` - Microsoft Sam
STRANA 1 OD 1
Tjewap
Program za snimanje kompjuterskog `glasa` - Microsoft Sam
17.03.2008. 05:44
T8798
status: user broj poruka: 172
Pre neko vece sam sa komsom visio celu noc i toliko nam je bilo dosadno da smo odlucili sledece: Da naucimo Microsoft Sam-a da prica srpski :) Verujem da je mnogima poznata ova aplikacija u Control Panl-u/Speech Text koji ukucas kompjuter izgovori :) Ubacivali smo neke klasicne srpske fore (izreke) i dodavali ili oduzimali slova tako da zvuci srpski Sada me zanima da li bi mogao sa nekim programom da snimim Microsoft Sam-a dok prica? Do sada sam koristio Nero Wave Editor koji je mogao da snimi bilo koji zvuk koji se pokrene na razunaru. Odlicno me je sluzio do pre nekih godinu dana kada je odjednom u svim Nero verzijama na razlicitim sistemima jednostavno prestao da radi. Ne reaguje na zvuk tj. kao da se nista ne cuje i nista i ne snima. Da li neko zna za neki programcic po mogucstvu (free) koji bi mogao da posluzi za ovako nesto? U ovom slucaju iskljucivo za Sam-a.
Unapred hvala i pozdrav!
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Probao sam program ali ne radi :( Pocnem da snimam i pustim nesto u pozadini ali se na samom sacuvanom snimku nista ne cuje. Da li postoji nesto u podesavanjima na sta bi trebao da obratim paznju.
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.