U kom programu ja da pusim ovo 720p.HDDVD.x264-hV?
U pitanju je serija Band Of Brothers (vrhunska je) i u opisu stoji: video codec: x264 - 1430 kbps audio codec: Nero HE-AAC 6ch ~189kbps aspect ratio: 1.81:1
A sto ne kupis neke cigarete ko normalan svet pa pusis nesto normalno sto moze da te otruje i na kraju ubije ? A ne taj 720p. :) Postoje programi za pustanje HDDVD materijala, searchuj po googlu kako se zovu :)
Poslusao sam ih za k lite, radi mi u bs playeru, ali imam problema sa zvukom. Skinuo sam i ovaj vlc player i on radi super. Koji verziju BS-a imas?
:: Pa od 7.3 Ultra pa do ovog poslednjeg!Poslusaj ljude za K lite,meni radi HD i na BS Player-u :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: Hvala vam ljudi na pomoci :: :: :: :: @SkyFire, na koju verziju power dvd mislis :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.