Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Zasto mi secka?
STRANA 2 OD 2
obradmi Ne podrzava ta graficka DirectX 10 koji je na Visti 22.02.2009. 01:17 #98327

status: user
broj poruka: 7731
Ona ima podrsku za DirectX 9, stoji ono sto sam ti postovao ,znaci HD serija koja ima podrsku za DirectX 10 .E sad kad bi probao na XP 32 verovatno ne bi imao problema jer ona podrzava 2 nezavisna display-a sa rezolucijom do 2560x1600 ,ali na DirectX 9.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bojke1 Zasto mi secka? 22.02.2009. 16:56 #98470

broj poruka: 479
Znaci po ovome bi problem bio resen kada bih montirao neku noviju grafu koja ima podrsku za directX 10?Ja i imam u planu zamenu grafe pa cemo videti na kraju sta ce biti.

Ognjeni Re: Zasto mi secka? 22.02.2009. 16:59 #98472

broj poruka: 4527
Bilo kojeg ati-a 2xxx, 3xxx,4xxx da stavis radice ti odlicno jer rade hardverski enconding i zvuka i slike....

Ajd uzdravlje :)

:: Znaci po ovome bi problem bio resen kada bih montirao neku noviju grafu koja ima podrsku za directX 10?Ja i imam u planu zamenu grafe pa cemo videti na kraju sta ce biti
::
bojke1 Zasto mi secka? 22.02.2009. 17:19 #98477

broj poruka: 479
Ok.Pozdrav.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs