Kako pustiti film,koji je u x265 hevc kodeku enkriptovan?
STRANA 2 OD 2
drperic
re
16.04.2020. 21:00
status: user broj poruka: 22
Meni Pot Player ne moze da procita x265, tako da sam pre par dana presao na MPC-HC. Posto ne volim titl na slici, podesio vertical override placement na 112, ali onda dodje 4:3 format, pa vracaj na oko 90...i tako u krug... Da li postoji neki drugi nacin da titlovi budu fiksirani dole, nezavisno od formata filma?
settings (preferences) - > Filter Control - > Video Decoder - > HEVC: click the three dots. This opens a video configuration window and under Available Video Decoders, at H265/HEVC change from `Built-in FFmpeg Decoder (Recommended)` to `FFmpeg64.dll` and everything works fine again.
Hvala, torto. Nisam imao u sistemu taj dll fajl, pa sam instalirao K-lite mega codec pack. Pot player je odmah pustio film bez ikakvih dodatnih podesavanja.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.