imam sve sto je potrebno od hardvera, plus capture drivere, dobijam sliku u mv2 plejeru, ali ne znam kako da je snimim. znaci treba mi neki program za snimanje (freeware), ili objasnjenje kako se snima iz mv2 (ako je to uopste i moguce)
Nisi naveo koji hardver imaš. Da li je u pitanju neka TV kartica ili neka VIVO graficka kartica. Ukoliko imaš TV karticu, onda si uz nju na CD-u dobio i neki od programa za snimanje. Ako nisi najbolji je Cyberlink Power VCR II. Trial verziju možeš skinuti sa njihovog sajta http://www.gocyberlink.com/multi/download/trials_2_ENU.html, a crack imaš takođe na netu. Ukoliko je u pitanju VIVO grafička kartica, onda je moraš vezati za standardni video rekorder koji će ti služiti kao TV tuner, a onda opet istim programom snimaš, s tim da kanale biraš na videu. Nadam se da sam ti donekle pomogao. Pozdrav!
Osim navedenog programa, veoma brz mpg2 koder ima i Power Director (varijante od 2.5 do 3 i više) koji se džabaka dobija uz mnoge vivo grafičke ili tv kartice. Međutim, ako ti je problem da nađeš ili skineš ove programe, probaj i sa nečim što ide uz XP: Windows Movie Maker-om, taj također prepoznaje signal sa tv kartica jedino što ne kodira u mpg ili avi već u windows movie video wmv, što ti u principu, ako ne želiš da prebacuješ u dvd format i/ili gledaš na samostalnim dvd-plejerima, i nije bitno. Poigraj se sa podešavanjima u WM Maker-u i dobićeš sasvim pristojan snimak (savet: sva podešavanja kvaliteta naguraj na maximum...). Potreban ti je još i računar sa procesorom od 2GHz i više i to je to.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.