Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
ConvertXToDVD - Cudan Problem!!!
STRANA 1 OD 1
SkyFire ConvertXToDVD - Cudan Problem!!! 06.07.2008. 19:33 T10837

status: user
broj poruka: 18472
U opste mi nije jasno sta se desava,tj. ne pada mi nista na pamet sta nije u redu pa se vama obracam...Problem je sledeci...Ne mogu da promenim font niti velicinu slova kako i boju subtitla!Kad god stavim podesavanja koja meni odgovaraju on vrati na def!Sta moze biti u pitanju?E da jos nesto...Desava se da jednostavno samo prekine sa konvertovanjem i nestane sam od sebe...Do sad mi je radilo sve kako treba...

Intel KICK-ASS,ATI Is The Law - (May the force be with you) - Red is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 06.07.2008. 20:17 #61794

broj poruka: 12057

Da ti problem ne pravi možda DirectVobSub (zelena strelica).
Ili idiotski DivXsm.exe u c:Program FilesK-Lite Codec Packfilters
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SkyFire Re: Re: ... 06.07.2008. 20:26 #61797

Razmaisljao sam o tom.Sad cu da pogledam..Samo mi nije jasno zasto sad puca,nece da zavrsi konvertovanje???!!!

@PCBeast@

::
:: Da ti problem ne pravi možda DirectVobSub (zelena strelica)
:: Ili idiotski DivXsm.exe u c:Program FilesK-Lite Codec Packfilter
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Equinoxe Re: ... 06.07.2008. 20:32 #61798

Generalno kodeci žive u harmoniji sa gremlinima. Sjajno se slažu.

SkyFire Re: Re: ... 06.07.2008. 20:36 #61799

Kakva je to Ironija...Covek poznaje i vise nego sto mu treba i software i hardware i onda se pojavi neka glupost koju fakticki nemozes da resis jer nema logike...Bez veze...Sad sam deinstalirao kodeke i pustio da konvertuje pa cu da vidim sta ce se desiti!

@PCBeast@

:: Generalno kodeci žive u harmoniji sa gremlinima. Sjajno se slažu
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Equinoxe Re: ... 06.07.2008. 21:05 #61803

To jednostavno ne može da se objasni, pola Microsofta nema pojma kako registry funkcioniše, a ne krajnji korisnici - a u njemu je sigurno problem. Jedan program upiše nešto negde, što drugi ne zna da priči i ćao - plav ekran, error in error, 0x0000Xe12, cannot ovo, cannot ono i ostale gluposti.

SkyFire Re: Re: ... 06.07.2008. 21:08 #61804

Sad sam uspeo da konvertujem do kraja ali sa verzijom 3.0...Sad je problem sto Power DVD Player ne prepoznaje file format i nece da pusti film...Svasta!!!

@PCBeast@

:: To jednostavno ne može da se objasni, pola Microsofta nema pojma kako registry funkcioniše, a ne krajnji korisnici - a u njemu je sigurno problem. Jedan program upiše nešto negde, što drugi ne zna da priči i ćao - plav ekran, error in error, 0x0000Xe12, cannot ovo, cannot ono i ostale gluposti
MACHINE Nauka != Vera != Filozofija 06.07.2008. 22:23 #61811

broj poruka: 5711
Ovako: informatika kao globalni pojam je zasnovana na EGZAKTNOJ matematici i fizici, koja preporodjena u elektronici nudi hard wire (ozicenu) i soft wire (programsku) bazu za funkcionisanje jednog ITS-a. Funkcionisanje ovako komplexnog sistema se bazira na matematickim i fizickim principima i modelima. Nesavrsenost elektronskih kola se pokusava svesti na minimalnu meru formirajuci tako jedan izolovan sistem koji provereno funkcionise u skladu sa svim naucnim postulatima. To nije medicina, koje je bliza veri nego nauci, iako je neopravdano svrstavaju u nauku jer bitise na potpuno experemintelnom nivou i po principi `i corava koka ubode zrno`. E, sada to sto mi (ja, vi, neki tamo levi i desni) ne znamo razlog nekog `malfunction` stanja ne znaci da su za to zasluzni alieni, gremlini, kvazi lutajuce fantomske struje (ne mislim na leakage effect) vec splet stanja koja se mogu empirijski i naucno proveriti, vestacki izazvati i sto je najbitnije resiti. Odbor za nacionalnu bezbednost koji se bavi padovima civilnih i vojnih letilica u svom manifestu ima pravilo, karikiram: `PAD LETELICE JE NEPOZNATOG UZROKA` nije OPCIJA, nije dozvoljeno, ne moze biti premisa za anatemisanje. Tako nesto se NE SME naci ni u jednom izvestaju. Zato najbolji ljudi (naucnici-pronalazaci-analiticari, profesori uglednih univerziteta) raznih tehnickih struka rade danonocno kako bi odgonetnuli `misteriju`. Tako je i sa masinama, uzrok je posve logican ali smo MI kao pojedinci ili manje grupe nemocni (usled nedostatka vremena, zivaca ili inteligencije) da ih objasnimo i ponovimo kako bismo potvrdili rezultat. Eto, toliko od mene :))

- A N G E L -

Erestun jednostavno... 07.07.2008. 00:35 #61822

broj poruka: 1797
Machine je jedan od Gremilina
:)

pcandparts Re: jednostavno... 07.07.2008. 17:13 #61869

broj poruka: 73
... covek (mislim Machine) je u pravu.

Drugacije receno, cela ova oblast u kojoj smo - i hardver i sotver, u svim svojim mogucim oblicima i pojavama, suvise je siroka, kompleksna, previse je informacija da bi iko mogao SVE da zna. Pa na svakoj pojedinoj oblasti, da tako kazem, rade citavi timovi ili grupe timova. Dokumentacija je toliko obimna da niko ne bi uspeo sve to samo da izcita za zivota, a ne prouci... da ne pomonjemo da je za mnoge stvari i nema, ili je nepotpuna, plus stalno se menja.
Zato i postoje usko-specijalizovani timovi i pojednici, samo za odredjene oblasti...

Sad, kad iskrsne neki problem a ne znamo uzrok, resenje se uvek nekako nadje, jedino sto nas obicno muci ono `zasto?`, zbog cega se sad javio a `do malocas je sve lepo radilo`...

Ako imamo u vidu napred receno i ono sto rece Machine, mozda i ne treba previse `lupati glavu`. Savakako postoji razlog/uzrok, a to sto ga mi (trenutno?) ne znamo, ne treba da nas spreci da nadjemo resenje (koje se obicno i nadje, na ovaj ili onaj, laksi ili tezi nacin).
A tu i ljudi sa ovog foruma doprinose, prenoseci svoja iskustva.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs