Ako moze neko da predlozi solidan program koji ce mi zavrsiti posao skidanja nekih starih vhs traka i eventualno njihovo konvertovanje u dvix ili dvd . Please : )
pazi softvera ima kolko oces...samo ukucaj u google avi to dvd...ja sam radio kroz nero...imam neki 6.3 power pack..pazi sto se tice nera ja sam bio zadovoljan,ali nisam sto se tice tv karte...mislim ja imam onu najjeftiniju(a samim tim i najlosiju)varijantu tv karte..probaj lepo nadji na kom kanalu ti je video pa lepo snimi na hdd i pregledaj snimak(dal ti kasni zvuk ,dal imas duhove i tako)..postoji i sofver za poboljsanje kvaliteta slike i zvuka,ali ja to nisam radio i nemogu ti pomoci u vezi toga
slucajno sam naleteo na ovo a kako ce covek, leba ti, analogni signal da salje preko firewire ponekad vivo graficka ima bolji ulaz od tv karte, osim ako ne korisis rf izlaz sa videa sto se tice softvera imas i najobicniji movie maker koji dolazi uz win
FIREWIRE NA KOMPOZITNI VIDEO KABAL NE POSTOJI !!! (kako ce analogni signal koji ima masu i v+ spojiti na 6-to pinski firewire objasni mi LEBA TI?)
Jedina varijanta je preko TV karte ili VIVO ulaza na grafickoj karti,mada ovo nije bas profi varijanta posto pomenute karte nemaju dobar bitrate pa dolazi do malih interferenci u signalu.Postoji sprava koja to obavlja koju ces naci na Canopusovom sajtu.Znaci tebi treba konverzija analognog u digitalni signal to jest u DV PAL.Primer Canopus ADVC100 ili ADVC110 je sasvim ozbiljno resenje (www.canopus.com). Sto se tice softvera najlaksi je SONY VEGAS 6 ili 7 gde ozbiljno mozes podesiti kvalitet slike i tona a VIDEO CAPTURE je jednostavan.
:: FIREWIRE NA KOMPOZITNI VIDEO KABAL NE POSTOJI !!! (kako ce analogni signal koji ima masu i v+ spojiti na 6-to pinski firewire objasni mi LEBA TI? :: :: Jedina varijanta je preko TV karte ili VIVO ulaza na grafickoj karti,mada ovo nije bas profi varijanta posto pomenute karte nemaju dobar bitrate pa dolazi do malih interferenci u signalu.Postoji sprava koja to obavlja koju ces naci na Canopusovom sajtu.Znaci tebi treba konverzija analognog u digitalni signal to jest u DV PAL.Primer Canopus ADVC100 ili ADVC110 je sasvim ozbiljno resenje (www.canopus.com) :: Sto se tice softvera najlaksi je SONY VEGAS 6 ili 7 gde ozbiljno mozes podesiti kvalitet slike i tona a VIDEO CAPTURE je jednostavan Nisam se dobro izrazio u vezi kablova,izvinjavam se. Evo kako sam ja prebacivao: Firewire u komp a mali kraj u mini dv kameru.U mini DV kameru ubacim cinceve od videa i samo fizicki propustim signal kroz njega. Radi 100 posto evo upravo sebi nesto snimam neke glupe serijetine tako. Izvinjavam se jos jednom sto sam k...o ko foka ali tako sam uvek radio i radim i dalje HVALA. Sada ako imas od drugara neku nini dv kamericu mozes to izvesti. Na zajam pa udri!!
Kad dodjes u bilo koji grad a taj grad bude Valjevo.....
Posto su ovakve kamerice malo skuplje i redje ces ih naci,vecina nema analogni input kupi ovu canopusovu spravu koja je oko 350eur ili nadji polovnu mini DV sa analognim in-om.Korisna adresa https://WWW.ELEGRA.CO.YU
:: Posto su ovakve kamerice malo skuplje i redje ces ih naci,vecina nema analogni input kupi ovu canopusovu spravu koja je oko 350eur ili nadji polovnu mini DV sa analognim in-om.Korisna adresa https://WWW.ELEGRA.CO.Y :: :: :: Ma ja sam uzeo neku kameru u klojoj uopste mena mehanizma samo upalim ono blinka eror ali radi za sta mi sluzi. Mislio sam na tako nesto da ako poznaje nekog u servisu ili ne poznaje,nema veze da pita ima li sta za neku paru i to je to!!
Ja sam skinua sa interneta vegas movie studio platinum verzija 7.0, ali trial.Pa bi hteo da mi neko kaze kako bih mogao da krakiram. Ako neko ima fajl, molim da mi posale na mail sami02@ptt.yu
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.