Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Startovanje Sony Vegasa problem!
STRANA 1 OD 1
aco Startovanje Sony Vegasa problem! 20.06.2011. 18:07 T36764

status: user
broj poruka: 2788
Instalirao sam vegas 10 i sad treba da registrujem pre nego sto ga pokrenem. Popunim sve sto treba i izbaci mi kao da server ne moze da prihvati registraciju blablabla. Da li ima neki patch ili nesto pa da ga osposobim ? Izbaci me na ono standardno za Sony-eve programa ona registracija.

OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati see
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 vegas 20.06.2011. 19:47 #337219

broj poruka: 2076

komplikovana je malo procedura..........a jesi li ga ti uopste k**kovao, a kad ides na registraciju ides na `from another computer` i samo usnimis to. posle lepo ukucas serial i activation code i to je to.
aco Re 20.06.2011. 21:54 #337303

Nisam mu lupio lekic, ni nemam ga. Ako neko moze to da mi napakuje da skinem bio bih mu zahvalan.

tortojed Au Aco, Crni Aco! Pa ti krenuo grlom u jagode - bez qurtza u... 20.06.2011. 22:00 #337312

broj poruka: 11017
svatove. Pazi, procedura za doticni program je prilicno zamumuljena (za nekoga ko se sa tim tipom `registrovanja` prvi put susrece). Prvo: DZenerejsnofDserijalNamber, drugo: popunjavanje obrasca, trece: UbacivanjeMasinNambera i pliz GivMiDiAktivejsnKood.
Na kraju: patch, cija je uloga nesmaranje kompa podnosenjem izvestaja Korporaciji Soni (host file)...

Pisi, pa cemo odgovoriti.

Ili, jednostavnije: prijavi se na rapid serbia (ipak si ti nas covek - partizan si, tim se dicis). Tamo imas sve (i jos ponesto).

Ooo give me hope, Johanna, give me...hope Johanna...(ili to Eddy kaze `dope`?)
aco Hvala tortice 20.06.2011. 22:33 #337333

Sutra cu da probam sad sam se iznervirao skroz pa ne bih da me i ovo jos vise iznervira. Ajde laku noc svima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647789.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs