Treba mi neki program za spajanje avi fajlova i za isecanja delova filma. Postoji mali milion takvih programa pa ne znam ni sam koji da koristim. koji su vasi predlozi?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Ja sam koristio Easy Video Joiner, nije bas neki program ali je pospajao kratke filmice u jedan avi fajl. Mali je, jednostavan i prilicno brz. Jedino sto je krajnji rezultat bezveze ako imas delove koji nisu iste rezolucije.
Ma koristi windows movie maker,ja sam s njim radio i sve je bilo ok.Napravio sam neki kraci filmcic u njemu (oko 20 min trajanja),a spajao sam dosta iseckanih filmova i sve je odlicno odradio...
tu mozes da iseces film pa da od njega napravis dvd,avi sve moguce.Mozes da obrises ton dodas novi,mniksujes.Veoma lak za rad.Treba ga samo naci za dz(ja imam pa se javi na PM).
A koje programe koristite za smanjivanje video fajlova za Nokia mobilne telefone? Konkretno za N73 i rezoluciju 320x240. Koristio sam Smartmovie converter ali pola spotova je bez zvuka na telefonu. Verovatno ima neki bolji program? Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: A koje programe koristite za smanjivanje video fajlova za Nokia mobilne telefone :: Konkretno za N73 i rezoluciju 320x240 :: Koristio sam Smartmovie converter ali pola spotova je bez zvuka na telefonu :: Verovatno ima neki bolji program :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !! :: ::
Probaj: winavi_ipod_video_converter, prost ali moze da posluzi.
:: A koje programe koristite za smanjivanje video fajlova za Nokia mobilne telefone :: Konkretno za N73 i rezoluciju 320x240 :: Koristio sam Smartmovie converter ali pola spotova je bez zvuka na telefonu :: Verovatno ima neki bolji program :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!
Ja ga koristim od svog prvog telefona(nokia n gage) i od tada,a bilo je davno, mi radi savrseno,stvarno ne znam zasto nemas zvuk...
:: Treba mi neki program za spajanje avi fajlova i za isecanja delova filma :: Postoji mali milion takvih programa pa ne znam ni sam koji da koristim :: koji su vasi predlozi :: :: :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: A koje programe koristite za smanjivanje video fajlova za Nokia mobilne telefone :: Konkretno za N73 i rezoluciju 320x240 :: Koristio sam Smartmovie converter ali pola spotova je bez zvuka na telefonu :: Verovatno ima neki bolji program :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.