Pozdrav dobri ljudi imam jedno pitanjce , pre jedno par dana sam skinuo ovaj film Hobbit valjda svi znaju o cemu se radi i ne mogu a da ne primetim kada pustam film da kao da malo usporava , isto se desava i na online varijanti istog filma , to je jedini film koji mi pokazuje ovakve simptome , imam zadnji Media Player Classic Codec , i jos neki novi player ali ista prica preko svih playera ..
Ako ti ``usporava`` i online verzija, onda ti mozda kodeci nisu u redu. Probaj da
19.02.2013. 18:39
status: user broj poruka: 11009
deinstalises SVE kodeke i da film (offline) poteras u plejeru koji se zove Daum-Pot. Dakle BEZ DODATNIH kodeka. Zatim probaj VLC (ver.2.05). Ako ti sve ovo ne bude dalo rezultata, nesto nije u redu sa filmom...
Mozda je jednostavno to tog rip-a, a na online se nalazi isti kao kod tebe u compu. Mislim, ako imas samo sa njim problem. Obicno kod novih izdanja kruzi jedna te ista kopija i kada ona ne valja, svuda je isto....naravno. Da li se radi o DVDSCR XviD-metalcamp?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.