Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
rezolucija i kvalitet filma
STRANA 1 OD 1
mucacaca rezolucija i kvalitet filma 21.01.2008. 20:40 T7695

status: user
broj poruka: 85

skinuo sam sa torrenata neke filmove u .avi formatu.imam lcd i zeleo bih na njemu da gledam te filmove u hdtv rezoluciji.e sad jedno pitanje:ako bih jednostavno provukao fajl kroz xilisoft video converter i postaveio na vecu rezoluciju, da li bih dobio bolji kvalitet slike, ili bi se samo rezolucija povecala???valjda me razumete
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko Re: rezolucija i kvalitet filma 21.01.2008. 20:42 #40444

broj poruka: 1228
Rezolucija videa/slika/audia nikad ne moze da bude bolja od izvornog materijala...
Samo obrnuto...

::
:: skinuo sam sa torrenata neke filmove u .avi formatu.imam lcd i zeleo bih na njemu da gledam te filmove u hdtv rezoluciji.e sad jedno pitanje:ako bih jednostavno provukao fajl kroz xilisoft video converter i postaveio na vecu rezoluciju, da li bih dobio bolji kvalitet slike, ili bi se samo rezolucija povecala???valjda me razumete
Ognjeni ..... 21.01.2008. 20:49 #40446

broj poruka: 4527

sve sto ces uspeti da uradis jeste da ces napraviti od fajla velicine 700mb ..fajl velicine 4.5 gb ili 8.5 zavisno od verzije sa istim ili cak losijim kvalitetom slike( i naravno novim formatom fajla)....u prevodu ...mani se bre corava posla .)

ajd uzdravlje :)
MaliAbner Od babe devojke ne biva... 21.01.2008. 21:12 #40453

broj poruka: 7776
Ni uz kilo sminke, tako ni od divx-a nikad valjan dvd nece biti.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

-ShonE- Re: rezolucija i kvalitet filma 21.01.2008. 22:08 #40467

broj poruka: 3529
Ti mozes te filmove da gledas na tom verovatno hd ready tv-u i bez menjanja rezolucije, ne ocekuj nesto spektakularno kao hd materijal, ali i divx ume lepo da izgleda, ja ih recimo gledam preko KM player-a i ukljucim u player-u opciju u advanced video-high quality(3GHz) i mogu ti reci da ima razlike.

::
:: skinuo sam sa torrenata neke filmove u .avi formatu.imam lcd i zeleo bih na njemu da gledam te filmove u hdtv rezoluciji.e sad jedno pitanje:ako bih jednostavno provukao fajl kroz xilisoft video converter i postaveio na vecu rezoluciju, da li bih dobio bolji kvalitet slike, ili bi se samo rezolucija povecala???valjda me razumete
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Sigurno 21.01.2008. 23:42 #40481

broj poruka: 1197
Promenom rezolucije ne dobijaš ništa, samo možeš da izgubiš.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs