Karaoke pustam sa vanbasco pleyerom ali mi je potreban prg. koji jos moze da mi malo ispegla glas , kao neka mixeta ili tako slicno posto equalizer na zvucnoj odradi malo ali i nedovoljno da dobijem onaj ton koji ja zelim... P.S. Da li da posaljem za ovaj problem mail Karleusi... :)))
... da je Karleusin software nenadmasan. Imas razne programe AV Voice Changer Software, AV Music Morpher i neke programe od Blaze audia, ali nazalost nijedan od njih nije besplatan, ali ako znas da se snadjes, sve ti je dostupno.
aKO PLATIŠ neki od nabrojanih primeraka softvera, dobićeš pride i sise kao Karleuša, a ovde sa foruma će da ti pružaju besplatnu podršku za njih. Će ih pridržavamo. Bar na smenu.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.