Sto je najgore nisu samo klinci vec siroka populacija...Ja tebi rekoh da se u danasnjici sve i vrti oko igara...Zahtevnost igre povlaci bolju graficku,bolja graficka trazi brzi CPU itd...To ide jedno sa drugim i tako ce biti ko zna koliko jos dugo....
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
I sa sadasnjom cenom 4870 X2 je isplatljivija od GTX 280. ATI 4870 X2 je brza od GTX 280,a tek se vidi prava moc ove kartice na visokim rezolucijama i max detaljima gde oko 51% brza,a skuplji je oko 30% od 280ice,sto ce reci da je opet cena/performanse na strani ATIja...Tako da stvarno ne vidim zasto postavljati ovakve totalno nelogicne teme.
Da je Nvidia izbacila ovakvu kartu kostala bi minimum 1000 evra,a verovatno i vise.
Crysis je na ovom forumu od strane mnogih bio glavni reper i olicenje nadmoci Nvidije nad ATIjem...A sad se pravimo ludi i ignorisemo da je i tu ATI vise nego duplo brzi...Meni je sve jedno jer ne igram igre,ali necu da ignorisem ono sto mi je pred ocima...A kamo li da hvatam na galamu neupucene ljude...
Da sam Nvidia fan sad bi bio manji od makovog zrna ili bi lepo priznao da je nvidia porazena na svim poljima.
O cemu ti covece bre pricas?ATI nema u opste grafiku u HI END segmentu da bi mogla da u opste isprati nVidiu a kamo li da bude bolja!Izbacili su kartu sa dva GPU-a da bi za dlaku bili brzi od jednog GTX-a sa Single GPU...!Koliko znam,ovde svi na forumu kupuju graficke karte da bi ih iskoristili za igre uglavnom nekih 90% a uglavnom nekih 99.9% nemaju priliku niti im treba monitor od 30` da bi igrali u rezoluucijama od 2560x1600!!!Kakva bre budalastina i hvatanje za slamcicu...Opet ponavljam tvrdoglavim ljudima!Kad monitor od 30` bude standard tad ce taj ATI vredeti jedno 100 Eur i niko ga nece ni pominjati jer ce biti smesan...Kome treba grafika koja je u tim rezolucijama brza od GTX280 a GTX280 brzi skoro na svim ostalim rezolucijama i vecini igara i jos 120 Eur jeftiniji...nVidia je izbacila GX2 pa nije bila 1000 Eur koliko se ja secam - Dual GPU!Cak sta vise ta 4870 X2 nije nista specijalno ni brza od 9800 GX2 koja je odmah uz rame sa GTX280 a negde cak i bolja od njega!!!Toliko o napretku ATI/ja...Ja ne razumem vas napacene ATI fanove koji nikad ne zelite da priznate sebi realnu cinjenicu da je ATI jednostavno losiji,sporiji izbor od nVidie za igre i to je kraj.Tacka..Linija koja se ne moze pregaziti.Istina.Ja mislim da se sad ljudi iz nVidie smeju koliko se ovakvih fanova izdiglo i koliko im nade dalo ovaj jedan mali korak koji je napravio ATi...Mislim da su u stanju da izbace grafiku koju narednih dve godine ATI nebi mogao da stigne ali im ne ide u prilog jer tada bi izgubili konkurenciju a to ne valja za biznis...A kako ja ovo znam to nije vazno...Vazno je biti realan i ne zanositi se sitnicama tj duvati se i gurati prst tamo gde ti nije mesto...
A ti bi trebao da igras igre,onda bi jako kompetetniji bio..Sada pricas o necemu sto u opste nisi doziveo i iskusio..Citas review-e po netu i koristis se placenim testovima i reklamama...Kad steknes svoje licno iskustvo i shvatis za sta su prvobitno napravljene graficke karte danasnjice onda mozes da pricas na ovu temu..Za sad te smatram ne kompetentnim i totalno si diskvalifikovan!
@markopvict@ Ideja ti nije losa ali sad nemam toliko para inace si mi zagolicao mastu.... Ali na zalost ne volim ATI...To bi bilo kao da kupujem skodu pored mercedesa...
I Want to believe - The truth is out there OC Šupa @PCBeast@
:: I sa sadasnjom cenom 4870 X2 je isplatljivija od GTX 280 :: ATI 4870 X2 je brza od GTX 280,a tek se vidi prava moc ove kartice na visokim rezolucijama i max detaljima gde oko 51% brza,a skuplji je oko 30% od 280ice,sto ce reci da je opet cena/performanse na strani ATIja...Tako da stvarno ne vidim zasto postavljati ovakve totalno nelogicne teme :: :: Da je Nvidia izbacila ovakvu kartu kostala bi minimum 1000 evra,a verovatno i vise :: :: Crysis je na ovom forumu od strane mnogih bio glavni reper i olicenje nadmoci Nvidije nad ATIjem...A sad se pravimo ludi i ignorisemo da je i tu ATI vise nego duplo brzi...Meni je sve jedno jer ne igram igre,ali necu da ignorisem ono sto mi je pred ocima...A kamo li da hvatam na galamu neupucene ljude.. :: :: Da sam Nvidia fan sad bi bio manji od makovog zrna ili bi lepo priznao da je nvidia porazena na svim poljima :: :: :: DaSickSyste :: ::
Sto ne postavis to pitanje Audi-u, Mercedesu ili BMW-u, zasto njihovi vrhunski modeli kostaju preko 100.000 evra????? High end je jednostavno rezervisan za entuzijaste i tu je kraj. Ja sam kupio 8800GTX pre godinu ipo dana za 650 evra, i dan danas mi nije zao tih para jer me graficka sluzi i sada savrseno, i nece mi biti zao da odvojim 400 evra za GTX280, jer jednostavno krajnje performanse kostaju, i uvek ima ljudi koji ce da odvoje velike pare za nabolju mogucu kartu iako ona vredi barem 100-200 evra manje. Nvidia i ATI to znaju, zato i nabijaju cene za GTX280 i 4870X2. Ali vidis, niko se sada ne buni sto ATI 4870X2 kosta 480 evra, a do juce ste svi jeli gov*a kako je GTX280 strasno skup i kako nvidia lupa po usima.
Svi bi da se voze za male pare, i tu nastupaju best buy karte koje nude nvidia i ati, kao sto su sada 9800GTX+ i 4870. Mi neki smo entuzijasti, i uvek smo spremni da odvojimo Top Dollar za najbolju stvar i zato postoje karte za entuzijaste: za sve ostale ovde nema mesta za zalbe. Cena ovakvih karti nece pasti nekom magijom sve dok se ne spremi sledeca iz serije... Surova realnost, ali tako je, i tako ce uvek biti...
:: a zasto ti smatras da High-end graficke nisu za ``obicne smrtnike``...ne vidim zasto prosecan covek sa nekom prosecnom zaradom nema pravo na visoke performanse...bez uvrede, ali nekako ti je previse snobovski taj stav...zasto bi neki ljudi bili bolji od drugih...pa necemo valjda da se vracamo u srednji vek kada su samo oni plave krvi imali pravo na WC solju i kazance u WC-u.. :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Dobro si uporedio karte: skoda je wannabe Audi/VW za ljude koji se tripuju da dobijaju isti kvalitet, isto kao sto vecina misli da je ATI nesto sto je rame uz rame sa nVidiom... :D
:: O cemu ti covece bre pricas?ATI nema u opste grafiku u HI END segmentu da bi mogla da u opste isprati nVidiu a kamo li da bude bolja!Izbacili su kartu sa dva GPU-a da bi za dlaku bili brzi od jednog GTX-a sa Single GPU...!Koliko znam,ovde svi na forumu kupuju graficke karte da bi ih iskoristili za igre uglavnom nekih 90% a uglavnom nekih 99.9% nemaju priliku niti im treba monitor od 30` da bi igrali u rezoluucijama od 2560x1600!!!Kakva bre budalastina i hvatanje za slamcicu...Opet ponavljam tvrdoglavim ljudima!Kad monitor od 30` bude standard tad ce taj ATI vredeti jedno 100 Eur i niko ga nece ni pominjati jer ce biti smesan...Kome treba grafika koja je u tim rezolucijama brza od GTX280 a GTX280 brzi skoro na svim ostalim rezolucijama i vecini igara i jos 120 Eur jeftiniji...nVidia je izbacila GX2 pa nije bila 1000 Eur koliko se ja secam - Dual GPU!Cak sta vise ta 4870 X2 nije nista specijalno ni brza od 9800 GX2 koja je odmah uz rame sa GTX280 a negde cak i bolja od njega!!!Toliko o napretku ATI/ja...Ja ne razumem vas napacene ATI fanove koji nikad ne zelite da priznate sebi realnu cinjenicu da je ATI jednostavno losiji,sporiji izbor od nVidie za igre i to je kraj.Tacka..Linija koja se ne moze pregaziti.Istina.Ja mislim da se sad ljudi iz nVidie smeju koliko se ovakvih fanova izdiglo i koliko im nade dalo ovaj jedan mali korak koji je napravio ATi...Mislim da su u stanju da izbace grafiku koju narednih dve godine ATI nebi mogao da stigne ali im ne ide u prilog jer tada bi izgubili konkurenciju a to ne valja za biznis...A kako ja ovo znam to nije vazno...Vazno je biti realan i ne zanositi se sitnicama tj duvati se i gurati prst tamo gde ti nije mesto.. :: :: A ti bi trebao da igras igre,onda bi jako kompetetniji bio..Sada pricas o necemu sto u opste nisi doziveo i iskusio..Citas review-e po netu i koristis se placenim testovima i reklamama...Kad steknes svoje licno iskustvo i shvatis za sta su prvobitno napravljene graficke karte danasnjice onda mozes da pricas na ovu temu..Za sad te smatram ne kompetentnim i totalno si diskvalifikovan :: :: :: @markopvict :: Ideja ti nije losa ali sad nemam toliko para inace si mi zagolicao mastu.... :: Ali na zalost ne volim ATI...To bi bilo kao da kupujem skodu pored mercedesa.. ::
Finaly-neko razuman...Sad ce vecina tabor ATI-ja pomisliti ovaj je takodje nVidia freak ali shvatio si me druze u potpunosti sta sam zeleo da izvucem u prvi plan...Svaka cast,bar jedna razumna i realna osoba...Nema veze sto i ti volis nVidi-u kao i ja ali si bar shvatio poentu i bio realan i iskren a to cenim!Hvala.. P.S.Sto se tice Enthusiast Range to u potpunosti podrzavam...
I Want to believe - The truth is out there OC Rupa @PCBeast@
:: Sto ne postavis to pitanje Audi-u, Mercedesu ili BMW-u, zasto njihovi vrhunski modeli kostaju preko 100.000 evra???? :: High end je jednostavno rezervisan za entuzijaste i tu je kraj. Ja sam kupio 8800GTX pre godinu ipo dana za 650 evra, i dan danas mi nije zao tih para jer me graficka sluzi i sada savrseno, i nece mi biti zao da odvojim 400 evra za GTX280, jer jednostavno krajnje performanse kostaju, i uvek ima ljudi koji ce da odvoje velike pare za nabolju mogucu kartu iako ona vredi barem 100-200 evra manje. Nvidia i ATI to znaju, zato i nabijaju cene za GTX280 i 4870X2. Ali vidis, niko se sada ne buni sto ATI 4870X2 kosta 480 evra, a do juce ste svi jeli gov*a kako je GTX280 strasno skup i kako nvidia lupa po usima :: :: Svi bi da se voze za male pare, i tu nastupaju best buy karte koje nude nvidia i ati, kao sto su sada 9800GTX+ i 4870. :: Mi neki smo entuzijasti, i uvek smo spremni da odvojimo Top Dollar za najbolju stvar i zato postoje karte za entuzijaste: za sve ostale ovde nema mesta za zalbe. Cena ovakvih karti nece pasti nekom magijom sve dok se ne spremi sledeca iz serije.. :: Surova realnost, ali tako je, i tako ce uvek biti.. :: :: :: :: :: a zasto ti smatras da High-end graficke nisu za ``obicne smrtnike``...ne vidim zasto prosecan covek sa nekom prosecnom zaradom nema pravo na visoke performanse...bez uvrede, ali nekako ti je previse snobovski taj stav...zasto bi neki ljudi bili bolji od drugih...pa necemo valjda da se vracamo u srednji vek kada su samo oni plave krvi imali pravo na WC solju i kazance u WC-u.. :: :: :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: ::
A moj ujka... Moj ujka je jaci od vaseg ujke... Pa sto puta... I to bez njegovog brata blizanca... jos uvek nema potrebe da salje vozaca po njega... Nadjite nekog jaceg... Aha....
:: O cemu ti covece bre pricas?ATI nema u opste grafiku u HI END segmentu da bi mogla da u opste isprati nVidiu a kamo li da bude bolja!Izbacili su kartu sa dva GPU-a da bi za dlaku bili brzi od jednog GTX-a sa Single GPU...! Prvo moras da naucis sta je `HI END grafika`...Da ti objasnim...HI(haj) na engleskom znaci visoko,END znaci kraj...E sad posto sam se slatko ismejao tvom poznavanju engleskog jezika kad sam procitao naslov tvoje prethodne teme moram da te zamolim da ovaj prevod ne shvatis bukvalno,jer u ovom slucaju to ne znaci VISOKI KRAJ vec VRH ...Znas to je fraza...Npr. isto kao sto BLACKMAIL ne znaci CRNA POSTA vec UCENA ovo ti samo dajem primer da te ne zbunim. Elem...Vrh je fraza za najjace ili blizu najjaceg...ATI 4870 X2 je trenutno najjaca gejmerska kartica i to je cini vrhom...Kapiras???
Kazes da mislis da se ljudi iz Nvidie smeju kad vide ATI fanove kako...Mrzi me da te citiram... Uhhh...Sinak budi uveren da ljudi iz Nvidie sada rade mnogo stvari ali smeh sigurno nije jedna od njih...Narocito nakon pada deonica Nvidie za 30%,ali ti taj deo ocito ne razumes...Ali ajde ako ti je lakse da mazes sebi oci time....Vazi.Smeju se.
::Ja ne razumem vas napacene ATI fanove koji nikad ne zelite da priznate sebi realnu cinjenicu da je ATI jednostavno losiji,sporiji izbor od nVidie za igre i to je kraj.Tacka..Linija koja se ne moze pregaziti.Istina Istina je ono sto ti zelis da verujes i sta te briga sta drugi misle vazno je da si ti srecan...Ako je ATI brzi ti samo ponavaljaj da nije i to ce biti istina u tvojim ocima...U ostalom vec su i najvece budale shvatile da ti zivis u svom svetu koji nema veze sa realnoscu,ali to je vec tvoj problem... Svako moze da glumi slepca koliko hoce,ali ja znam sta vidim i ne treba mi niko da mi kaze da je crno belo,jer znam da nije i necu da ubedjujem sebe(a ni druge) u laz....Ovde je najveca razlika izmedju mene i tebe. ::Mislim da su u stanju da izbace grafiku koju narednih dve godine ATI nebi mogao da stigne ali im ne ide u prilog jer tada bi izgubili konkurenciju a to ne valja za biznis.. Sigurno su ustanju,ali Nvidia brine o potrosacima i o ATIju i ne zele da oni preplate njihov proizvod i samo zato nece da izbace jacu kartu... ::A kako ja ovo znam to nije vazno...Vazno je biti realan i ne zanositi se sitnicama tj duvati se i gurati prst tamo gde ti nije mesto.. Decko ti si vezu sa realnoscu izgubio kad je izasla prava kartica 4800 serije,pa cak i malo ranije,mozda kad si dosao da molis ljude da te podrze na bech forumu zato sto si popio packe od ljudi koji nisu hteli da slusaju ovakve gluposti...Znas na sta mislim...I stvarno ne znam odakle ti oci posle svega sto si izlupao ovih dana da se ti pozivas na realnost????? ::A ti bi trebao da igras igre,onda bi jako kompetetniji bio..Sada pricas o necemu sto u opste nisi doziveo i iskusio..Citas review-e po netu i koristis se placenim testovima i reklamama...Kad steknes svoje licno iskustvo i shvatis za sta su prvobitno napravljene graficke karte danasnjice onda mozes da pricas na ovu temu..Za sad te smatram ne kompetentnim i totalno si diskvalifikovan Moje iskustvo je verovatno mnogo vece nego sto mozes da zamislis,a o objektivnosti i laziranju molim te da ne pricas....Samo da pomenem one slike mobilnim telefomom koje si pokusao da laziras a nisi znao koliko se to lako provaljuje:)))))))I kad si provaljen da falsirao fotografije sta si rekao???:))))))))))))))`Ja nisam ja to mora da je neka greska`...Jeste svim ljudim ana forumu je pogresio kompjuter,a tvoj je ispravan...Tipicno za tebe...Makar kad si uhvacen u lazi nemoj sebe jos vise da zakopavas i da se pravis lud. Ja tebe ne smatram kompetentnim jos odavno,zato i ne pridajem znacaj onome sto pises...U pocetku si mi bio smesan i ako nista drugo mogao sam da se nasmejem kad vidim da odvalis nesto kroz tekst pa mozda drugi i ne primete,ali sad si mnogo poceo da se palis i da davis svojim glupostima...Pretera ga brate.
Entuzijasto meni racunar sluzi za posao i na njemu sasvim solidno zaradjujem...Cemu tebi sluzi racuanr i koliko ti je pomoglo to sto si overklokovao procesor na 4GHz da radi u mestu????Nisam hteo da proveravam da li si i tu sliku falsifikovao...
Ja kao ATI fan imam Nvidiu u racunaru i kad budem kupio sledecu karticu bice verovatno opet Nvidia iz srednje klase osim ako ATI ne poboljsa OpenGL. Ali ono sto je moje nije najbolje,nemam komplekse i nisam pristrasan...A ti???:)))))
PS. Nemoj da se brukas vise i da odgovaras,ovo je bilo retoricko pitanje...
Koja si ti bre budala...Atakujes direktno na mene sa nekim bljuvotinama i neistinama pretstavljajuci me ljudima u drugacijem svetlu!!!Ovo nikako nisi smeo da dozvolis sebi a ja ti to nikako necu dozvoliti da me na ovakav nacin ponizavas sinak - kako ti to onako volis da koristis sleng iz komsiluka ili ti te seljacke fraze koje stoje tvom intelektu jer si se u takvom svetlu i pokazao...Ispao si jako prost i plitak tako da je moj odgovor vrlo kratak...Nisi mi dorastao...Slobodno ti zivi u svom `realnom` svetu i lazi sam sebe ali nemoj da trujes one koji sve ovo citaju jer ti ja necu dozvoliti i ne samo ja vec svako ko se iole razume u hardware i shvata o cemu se tu zapravo radi...!!! Posto smo se sad lepo upoznali i sad znam kakvo misljenje imas o meni zamolio bih te onako kao covek coveka ako u tebi ima i malo covecnosti,postenja i kulture sto cisto sumnjam ali ajde da me lepo zaobidjes da se nebi kacili i plus da nebi doslo do toga da moram da ti isprasim guzicu bez potrebe na ovaj ili onaj nacin sinak!Kapish?Ja sam najveci debil na berzi!!!Comprende? Do You Understand?Jel ti jasno?!!!
:: :: O cemu ti covece bre pricas?ATI nema u opste grafiku u HI END segmentu da bi mogla da u opste isprati nVidiu a kamo li da bude bolja!Izbacili su kartu sa dva GPU-a da bi za dlaku bili brzi od jednog GTX-a sa Single GPU...! :: Prvo moras da naucis sta je `HI END grafika`...Da ti objasnim...HI(haj) na engleskom znaci visoko,END znaci kraj...E sad posto sam se slatko ismejao tvom poznavanju engleskog jezika kad sam procitao naslov tvoje prethodne teme moram da te zamolim da ovaj prevod ne shvatis bukvalno,jer u ovom slucaju to ne znaci VISOKI KRAJ vec VRH ...Znas to je fraza...Npr. isto kao sto BLACKMAIL ne znaci CRNA POSTA vec UCENA ovo ti samo dajem primer da te ne zbunim :: Elem...Vrh je fraza za najjace ili blizu najjaceg...ATI 4870 X2 je trenutno najjaca gejmerska kartica i to je cini vrhom...Kapiras?? :: :: ::A kako ja ovo znam to nije vazno...Vazno je biti realan i ne zanositi se sitnicama tj duvati se i gurati prst tamo gde ti nije mesto.. :: Decko ti si vezu sa realnoscu izgubio kad je izasla prava kartica 4800 serije,pa cak i malo ranije,mozda kad si dosao da molis ljude da te podrze na bech forumu zato sto si popio packe od ljudi koji nisu hteli da slusaju ovakve gluposti...Znas na sta mislim...I stvarno ne znam odakle ti oci posle svega sto si izlupao ovih dana da se ti pozivas na realnost???? :: ::A ti bi trebao da igras igre,onda bi jako kompetetniji bio..Sada pricas o necemu sto u opste nisi doziveo i iskusio..Citas review-e po netu i koristis se placenim testovima i reklamama...Kad steknes svoje licno iskustvo i shvatis za sta su prvobitno napravljene graficke karte danasnjice onda mozes da pricas na ovu temu..Za sad te smatram ne kompetentnim i totalno si diskvalifikovan :: Moje iskustvo je verovatno mnogo vece nego sto mozes da zamislis,a o objektivnosti i laziranju molim te da ne pricas....Samo da pomenem one slike mobilnim telefomom koje si pokusao da laziras a nisi znao koliko se to lako provaljuje:)))))))I kad si provaljen da falsirao fotografije sta si rekao???:))))))))))))))`Ja nisam ja to mora da je neka greska`...Jeste svim ljudim ana forumu je pogresio kompjuter,a tvoj je ispravan...Tipicno za tebe...Makar kad si uhvacen u lazi nemoj sebe jos vise da zakopavas i da se pravis lud :: Ja tebe ne smatram kompetentnim jos odavno,zato i ne pridajem znacaj onome sto pises...U pocetku si mi bio smesan i ako nista drugo mogao sam da se nasmejem kad vidim da odvalis nesto kroz tekst pa mozda drugi i ne primete,ali sad si mnogo poceo da se palis i da davis svojim glupostima...Pretera ga brate :: :: Entuzijasto meni racunar sluzi za posao i na njemu sasvim solidno zaradjujem...Cemu tebi sluzi racuanr i koliko ti je pomoglo to sto si overklokovao procesor na 4GHz da radi u mestu????Nisam hteo da proveravam da li si i tu sliku falsifikovao.. :: :: :: Ja kao ATI fan imam Nvidiu u racunaru i kad budem kupio sledecu karticu bice verovatno opet Nvidia iz srednje klase osim ako ATI ne poboljsa OpenGL :: Ali ono sto je moje nije najbolje,nemam komplekse i nisam pristrasan...A ti???:)))) :: :: PS :: Nemoj da se brukas vise i da odgovaras,ovo je bilo retoricko pitanje.. :: :: :: DaSickSystem
Izbegavajte licne stvari ,a vise idite na argumente u vezi hardvera.Ja licno furam Ati vec duze vremena sad imam Radeon HD 2600XT ,zadnja Nvidia koju sam imao bila je AGP (inace mi riknula)sto naravno ne znaci da je Nvidia losa.ATI vivo encoder mi brze odradi nego virtualdub.Sada kada daju garanciju 3 godine i ATI i Nvidia ,a isti slucaj je i sa Intel i AMD sto nije ranije bio slucaj, to zna svako ko je duze vreme u IT (max. je bilo godinu dana,a nekad i manje) ,govori da svi sada prave dobar hardver i da su samo finese u pitanju.
Negeski je ljut jer je mogao da kupi HD4870 za 450€ umesto sto je kupio ubogi gtx280 za nekih 400€.
Konkretno se skroz slazem da je AMD zeznuo stvar sa ovom karticom sto ce tice odredjivanja cene da bi parirao zelenom taboru mora biti dosta jeftiniji nego sad no...
A i sam nebeski je do pre 14 dana kenjao da se performanse placaju te da je zato cena gtx280 opravdana posto je to ultimate performance kartica, sad je vidim i on okrenuo pricu, znaci svi koristimo argumente kako nam odgovara, zar ne?
Evo recimo Core2extreme cena 1000 i kusur dolara,a isti slucaj je bio sa AMD kad je izasao sa Atlon 64,doduse Intel ga je bas razvuko sa cenom Core2extreme.Ali trziste high end procesora i grafickih je vrlo malo,zato mozda i odvaljuju cenu,najvise se uzme love na srednjoj klasi.
A i sam nebeski je do pre 14 dana kenjao da se performanse placaju te da je zato cena gtx280 opravdana posto je to ultimate performance kartica, sad je vidim i on okrenuo pricu, znaci svi koristimo argumente kako nam odgovara, zar ne?
Lepo si to zapazio ...
@Sky nemoj da se brukas... Prvo liku kazes da ti nije dorastao, pa ces onda kao da se spustis nize da se `prasis` sa njim. Koja nebuloza.
Meni samo nije jasno sta se pokusava postici ovakvim temama i raspravama ? Spustanje na takav nivo rasprave, izvrtanje istih argumenata svaki cas u zavisnosti kako kome odgovara, hvatanje za rec... Time se samo spusta sopstveni kredibilitet, eventualno popale neki klinci ili retardi, ali niko ozbiljan nece pridati neku vaznosti ovakvim stvarima...
:: Samo da pomenem one slike mobilnim telefomom koje si pokusao da laziras a nisi znao koliko se to lako provaljuje:)))))))I kad si provaljen da falsirao fotografije sta si rekao???:))))))))))))))`Ja nisam ja to mora da je neka greska`...Jeste svim ljudim ana forumu je pogresio kompjuter,a tvoj je ispravan...Tipicno za tebe...Makar kad si uhvacen u lazi nemoj sebe jos vise da zakopavas i da se pravis lud.
:: Koja si ti bre budala...Atakujes direktno na mene sa nekim bljuvotinama i neistinama pretstavljajuci me ljudima u drugacijem svetlu!!!Ovo nikako nisi smeo da dozvolis sebi a ja ti to nikako necu dozvoliti da me na ovakav nacin ponizavas sinak - kako ti to onako volis da koristis sleng iz komsiluka ili ti te seljacke fraze koje stoje tvom intelektu jer si se u takvom svetlu i pokazao...Ispao si jako prost i plitak tako da je moj odgovor vrlo kratak...Nisi mi dorastao...Slobodno ti zivi u svom `realnom` svetu i lazi sam sebe ali nemoj da trujes one koji sve ovo citaju jer ti ja necu dozvoliti i ne samo ja vec svako ko se iole razume u hardware i shvata o cemu se tu zapravo radi...!! :: Posto smo se sad lepo upoznali i sad znam kakvo misljenje imas o meni zamolio bih te onako kao covek coveka ako u tebi ima i malo covecnosti,postenja i kulture sto cisto sumnjam ali ajde da me lepo zaobidjes da se nebi kacili i plus da nebi doslo do toga da moram da ti isprasim guzicu bez potrebe na ovaj ili onaj nacin sinak!Kapish?Comprende? Do You Understand?Jel ti jasno?!!
Budala ili ne,ja ne lazem ljude...A ti posto si vise puta uhvacen u lazi pokri se preko glave i cuti.
::... ali nemoj da trujes one koji sve ovo citaju jer ti ja necu dozvoliti i ne samo ja vec svako ko se iole razume u hardware i shvata o cemu se tu zapravo radi... Jel ovo znaci da ces sada otici na neki drugi forum da molis tamo ljude da te podrze ovde kao sto si nas ovde molio da te podrzimo bechu,kad si tamo popio packe?????:))))) Opet retoricko pitanje ne moras da odgovoris...
Eeee sinak...Da sam se obazirao na to kad mi razmazena decurlija prete da ce mi isprasiti guzicu...Meni si nasao da prodajes te zvake???
Wooow!!!!Pa ti znas kako se kaze `razumem` na italijanskom,spanskom i engleskom...Bravo...Ipak ti jezici idu bolje nego poznavanje hardvera...:))))))) Ajde sad idi overklokuj malo procesor da se smiris...Pa ako ga sprzis kupice mama i tata novi...Samo nemoj da se sekiras...
Ne polemisem vise sa tobom na ovu temu...Niti na bilo koju drugu.
@Gile23 Poenta je da je trenutno ATI bolji i da nvidia kaska za njim...Ja se nadam da ce ATI malo drzati tron da bi Nvidia spustila cene,a da ce onda opet Nvidia preuzeti tron da bi ATI spustio...Isto tako se nadam da ce AMD izbaciti konkurentan procesor da bi pale cene Intela...Ovo je po meni logicno razmisljanje... Nisam ni ATI ni Nvidia fan i smesni su mi ljudi koji mogu da shvataju licno ovakve stvari,a jadni oni koji ne zele da prihvate cinjenice...Jednostavno pozdravljam dobru konkurenciju koja je vise nego neophodna da bi se izbegao monopol koji je do sad drzala Nvidia... Jedan podatak: 8800 Ultra je kostala 800 evra kad se pojavila i drzala je tu cenu dugo vremena,a bila je za manje od 15% brza od 8800GT koji je kostao 170-200 evra u to vreme...I sad cemo da pljujemo po ATIju zato sto je njegova najjaca karta skuplja 30% od najjace Nvidie koja ne moze da joj pridje ni na jednom testu...A do pre neki dan je GTX 280 kostlala isto koliko i 4870 X2 i tada to nije bilo skupo nego je bilo za `entuzijaziste`...Smesno...A sada `entuzijazisti` ako hoce da zadrze svoju titulu moraju da kupe ATI,a vec su bacili pare na Nvidia karete i to boli...Pa bolelo bi i mene...
PS. Prosle nedelje sam igrao PES 2008 kod druga kome sam sklopio konfiguraciju sa 4850 grafickom...Prikljucio sam racunar na LCD (LG 42` HD Full),a posto uz karticu ide DVI to HDRI adapter sto sam iskoristo:))))) ...Odusevljen sam slikom i performansama kartice... Za ovakve stvari je ATI trenutno ne prikosnoven,ma sta ko pricao...Tako da se tu zavrsava prica o 30` monitorima.
Ja samo pokazujem kako se vi ponasate tj oponasam vas skupinu koja se jako lose nosi ovih dana i neverovatno ste postali naporni bez potrebe...Razumem ja i ljubav prema ATI-ju i sve ostalo ali stvarno treba biti realan bar nekad!!!
@markopvict@ Nema sta ja da se brukam...To je manje vise bilo metaforicki ali razumeo je on to dobro...
@Zmajko@ Zmaje i tebi sam izgleda stao na zulj...Vidi dati objasnim nesto sto ti ocigledno ne znas..Taj Software je napravljen by Sony i sluzi za otklanjanje sumova na slikama...Moze da se koristi i za slike sa digitalnih foto aparata...Znaci vec imam mogucnost da iskoristim nesto sto mi je ponudjeno i preporuceno od firme ciji brend telefona koristim...Druga stvar...K750i i W800i su apsolutno ista dva telefona i nema razlike niucemu osim sto je ovaj Walkman...Slike su apsolutno iste itd...Meni je to sve stajalo u jednom folderu u SE K750i i nisam mogao da znam koja je slika od kog tel mada to nije ni bitno jer sam sad objasnio da je 100% sve isto...Da sam hteo da fake-ujem prebacio bi slike u PNG format a nebi ih zadrzao u JPG!!!Nepravdam se nikom...Pokazali ste se jako lose prema svom kolegi ali ovo radim samo zbog onih koji citaju i prate moje postove!!!
DaSickSystem
Ti pusti filozofiju i ne mazi recima da bi se izdigao iznad situacije...Nisi toliko inteligentan da bi ti to proslo tek tako...Opet cu te upozoriti da ne kenjas vise i ne siris lazi bez potrebe jer sam ja zaduzen za to ovde jeli jasno??!!...Pokazao sam se kao jedna ljigava pokvarena osoba koja ne zasluzuje da joj bilo sta u ovom trenutku odgovorim ali zbog svog ponosa necu sebi dozvoliti da ostanem nedorecen!!!Te seljacke fore i fazone ostavicu nekad tamo u svojoj kuci i komsiluku pa ce da podjebavam onog ko je od tebe napravio to sto jesi...Vidi se koliko sam jadan kad si ti spreman toliko nisko da me spustis i pominjes tu neke budalastine pretstavljajuci mene kao nekog balavca sto i jesam...Bedno je to moj prijatelju i jadno...Ja sam ti ipak kolega sa foruma prema kome si se poneo bez trunke kulture i postovanja...U stvari tvoj stav je bio jasan..Rekao si kakvo misljenje imas o meni i ja sam tebi rekao sta moze da se desi...Kako god..Uglavnom nekulturni covece bez obraza zaobidji svog kolegu sa foruma kojem poznavanje hardware ne ide da bi mogao nesto da nauci !!!
Za sve ostale...Ne forsirajte vise ATI,ovde u poslednjem postovanju je bilo rec na licnoj osnovi..Mene vise ova tema ne zanima ali je okrenuta u korist da se ja pretstavim u drugom svetlu jer hteli vi to ili ne definitivno sam nekom zulj i to se vidi iz aviona!!!
:: Napao si coveka bez trunke razloga i argumenata.Ne mogu da verujem koji si ti snob od coveka, treba da te bude sramot Kao sto sam vec rekao(napisao) ovo je bilo za ocekivati.. Necu ni da pitam sa kog si foruma (ili iz koje si OC firme) :))))) dovucen ovde,ali sam ocekivao da se pojaviti lik (ili 2) sa 2-3 posta koji ce od jednom kao skroz neutralan posmatrac da se umesa u raspravu....Totalno predvidiv scenario:))))) ...Ajmo da otvorimo jos jedan nalog pod drugim imenom,pa da ponovimo isto...
Re: @DaSick - Visoka inteligencija ... de se sti tog drugog naloga.
19.08.2008. 17:03
status: user broj poruka: 18472
Lepo zapazanje is tvog naslova samo na zalost neistinito jer znam o kome je rec tj ko taj user name koristi i sl...Inace ne mozes reci da sam OK lik jer me ne poznajes...I ja sam mislio da da su neki likovi OK ali se ispostavilo da su smradovi...Ne przim se ja ali ti ocigledno nisi primetio da se negativna energija sve vise povecava i da su ljudi smorili sa nekim stvarima!Druga stvar ne dozvoljavam da me neko vredja a po gotovu bez razloga i to onaj koji je daleko ispod mene.. Ja sam uvek imao dobre devojke i lepe tako da mi sponznoruse nisu bitne ni najmanje u zivotu
P.S.Ni najmanje mi nije protrebno neka vrsta `sazaljenja` tj podrske.Ja sam se ovde jos davno dokazao ko sam tako da je problem u vama koji to ne postujete jer ste se nesto u poslednje vreme mnogo izdigli!
:: @Sky - Dobar si momak, u zadnje vreme se `przis` vise nego sto treba. :: :: Obojica ste ok likovi samo lagano... :: Umesto sto se drkamo oko kompova ajd da izvedemo neke `sponzoruse` na sok : :: __________________________________ :: :: PLANET rauter :) :: :: ::
Daj bre sta si istripovao da si BOG ako znas da klokujes kompijuter. Sam sebe hvalis jbt... U svakoj recenici pominjes kako si ti `nesto` ? Postoji poznavanje dela hardvera i to je sve... Ovo nije OC forum neko IT forum!
Ne dozvoljavas da se skrene s teme... Da se malo iskuliraju svi od prepucavanja?
Odoh do ribe...uzivajte! ___________________________________
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.