:: Dzaba mu Bax2003 ce tada vec imati 32000 postova!!! :: Mada u poslednje vreme posustaje. :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: Ih pa to pitaj Gila..On hoce po svaku cenu da za kratko vreme nabije 5000 postova i da izbije na prvo mesto top liste najpozeljnijih berzancana svih vremena...Gile evo klanjamo ti se odmah unapred i tvom ATI-ju iako nije brzi od GTX-a!Ahahahahahaahhahahahahaahhahahahahahhahaahahahhahahahhhhaaaaaaaa!! :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: OC House :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Šala. Sarkazam... Mislim, koliki je rekordni prihod posetilaca PCBerze koji se zamlaćuju ovakvim ciframa i cifricama? . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koji to vas-nas?Mi smo to negde podeljeni?Ne razumem zaista :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: OC House :: :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: A koji je Vaš rekordni prihod?
On je kralj foruma,nego vi malo vise gledajte sebe....Covek je uvek korektan i uvek oce da pomogne,kao i Gile i jos nekolicina forumasa.....A ti Sky stvarno si vise preterao sa tom tvojom j*benom Nvidiom...Ja vjerujem da svaki tvoj post sadrzi rijec Nvidia......Ja vjerujem da ce te i sahraniti sa nekom Nvidia grafickom....
Dal si ti normalan decko?Ocigledno da nisi~!Ajde prvo mi daj sve moje postove gde ja pominjem nVidiu tako cesto a da to nije bilo vezano sa temom da nije bilo u kontekstu?!!!Gde si ti video to ovde u ovoj temi?!!!Ajde sad da te pitam ja koji ti bi q da me sad prozivas???!!!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: :: On je kralj foruma,nego vi malo vise gledajte sebe....Covek je uvek korektan i uvek oce da pomogne,kao i Gile i jos nekolicina forumasa.....A ti Sky stvarno si vise preterao sa tom tvojom j*benom Nvidiom...Ja vjerujem da svaki tvoj post sadrzi rijec Nvidia......Ja vjerujem da ce te i sahraniti sa nekom Nvidia grafickom... :: ::
Ne mogu da verujem sta bi coveku?!E a ja jos smirujem situaciju u temi 8600 GT gde su se on i Daum zakacili da se ne svadjaju i on meni sad ovako!Boze,znaci u cudu sam!Neka ATI groznica je zavladala i pomutila razum ljudima
:: ::A ti Sky stvarno si vise preterao sa tom tvojom j*benom Nvidiom...Ja vjerujem da svaki tvoj post sadrzi rijec Nvidia......Ja vjerujem da ce te i sahraniti sa nekom Nvidia grafickom... :: ::
Sad si stvarno preterao. Ovo je nevidjeno retardiran komentar... Da imamo sekciju za debilne komentare, stajao bi ti komentar na prvom mestu...
Zezamo se svi ovde, i ja i bax i sky, machine, i svi ostali, ali za neke stvari stvarno postoji granica...
:: :: A ti Sky stvarno si vise preterao sa tom tvojom j*benom Nvidiom...Ja vjerujem da svaki tvoj post sadrzi rijec Nvidia......Ja vjerujem da ce te i sahraniti sa nekom Nvidia grafickom... :: ::
Kao prvo ja nisam Ati fan niti Nvidia-in....Ja idem kako vjetar dune,a trenutno je dunuo u ledja ATI-u pa sam na njegovoj strani,sjutra da dune Nvidia-i ja cu biti na njenoj strani...Ti si sebi zacrtao da je Nvidia bolja i ne moze te niko odgovoriti od toga...Sad da je ATI 50 puta bolji od Nvidia-e ti bi ponovo uzeo Nvidia-u.To i sam znas a zna i svaki forumas ovde....Ja sam mnogo konvencionalniji tip pa cu uzeti ono sto je trenutno bolje a opravdava cijenu...A drugo kad sam rekao da si u svakom postu spomenuo rijec Nvidia nisam bukvalno mislio na to....Ne zelim da se svadjam stobom,vidim da nisi los tip i da oces da pomognes i da se razumijes dosta u racunare,ali stvarno znas da blatis nekad po ATI-u...Jesi li mozda nekad imao neku ATI karticu????Ja sam imao npr. 8600GTS,i muku sam mucio sa njom...necu sad da kazem da je sranje da te ne uvrijedim....Stekala je na svakih 5 minuta,pa sam na dugme morao da resetujem comp..i ponovo nemam nista protiv Nvidia-e i sjutra bih je ponovo uzeo.....Dakle da zakopamo ratne sjekire sta kazes na to???? @DAUM-Cudu se cudim kad mi Daum kaze da ne znam gdje je granica.....Pa on je nasao da mi to kaze.On koji se sprda i podsmijava svakom novom forumasu....sto se malo nesprdas bax-u ili sky-u ili macine-u...ili nekom drugom iskusnijem forumasu....Pravis se da sve znas ali ti je glava ustvari kao suplja tikva.......Ovde smo valjda svi da dijelimo misljenja i da ucimo neke nove stvari a ne da se smijemo jedni drugima.....
.A ti Sky stvarno si vise preterao sa tom tvojom j*benom Nvidiom...Ja vjerujem da svaki tvoj post sadrzi rijec Nvidia......Ja vjerujem da ce te i sahraniti sa nekom Nvidia grafickom....
Ajde sad lepo procitaj ovaj tvoj komentar i zapitaj se jel to bilo lepo od tebe?Dal je to normalno?Sa cime sam ja tebe licno izazvao da ovako ruzne stvari govoris...Zaista je nisko sa tvoje strane!Iz ovog zaista nemam ni jedan komentar koliko sam zgranut! Sto se tice ATi-ja sleduje ti jos jedno pitanje...Da li ti covece znas za salu?Izgleda da je tvoja sujeta povredjena i nisi mogao da podeneses nikakav vid zaj_bancije na racun ATI kartica...Nisam ovde da bi se sa nekim prepirao niti da me neko vredja a po gotovu bez razloga!E sad kad ukljucis mozak shvatices koliko si pogresio! P.S.Zao mi je ali koliko god bolelo nVidia ima bolje performanse i to je ono sto mene zaista najvise i privlaci...Nemam sta vise da dodam...Iskreno si me razocarao!
:: :: Kao prvo ja nisam Ati fan niti Nvidia-in....Ja idem kako vjetar dune,a trenutno je dunuo u ledja ATI-u pa sam na njegovoj strani,sjutra da dune Nvidia-i ja cu biti na njenoj strani...Ti si sebi zacrtao da je Nvidia bolja i ne moze te niko odgovoriti od toga...Sad da je ATI 50 puta bolji od Nvidia-e ti bi ponovo uzeo Nvidia-u.To i sam znas a zna i svaki forumas ovde....Ja sam mnogo konvencionalniji tip pa cu uzeti ono sto je trenutno bolje a opravdava cijenu...A drugo kad sam rekao da si u svakom postu spomenuo rijec Nvidia nisam bukvalno mislio na to....Ne zelim da se svadjam stobom,vidim da nisi los tip i da oces da pomognes i da se razumijes dosta u racunare,ali stvarno znas da blatis nekad po ATI-u...Jesi li mozda nekad imao neku ATI karticu????Ja sam imao npr. 8600GTS,i muku sam mucio sa njom...necu sad da kazem da je sranje da te ne uvrijedim....Stekala je na svakih 5 minuta,pa sam na dugme morao da resetujem comp..i ponovo nemam nista protiv Nvidia-e i sjutra bih je ponovo uzeo.....Dakle da zakopamo ratne sjekire sta kazes na to??? :: @DAUM-Cudu se cudim kad mi Daum kaze da ne znam gdje je granica.....Pa on je nasao da mi to kaze.On koji se sprda i podsmijava svakom novom forumasu....sto se malo nesprdas bax-u ili sky-u ili macine-u...ili nekom drugom iskusnijem forumasu....Pravis se da sve znas ali ti je glava ustvari kao suplja tikva.......Ovde smo valjda svi da dijelimo misljenja i da ucimo neke nove stvari a ne da se smijemo jedni drugima.... ::
Ponovo cu da ti kazem da nisam niciji fan...Nekad sam bio i ja veliki fan Nvidia kartica,i mene su privlacile njene performanse kao i tebe ali od kada sam kupio 8600GTS sve je to palo u vodu,jer sam muku mucio sa njom godinu dana...Vjeruj sad stvarno nisam nesta opredjeljen izmedju njih dvoje...ali moras priznati da ATI trenutno ima malo bolju ponudu....ali nista ne kazem...Vjerovatno si bio u pravu kada si u jednoj temi pomenuo da je to sve stvar dogovora izmedju ATI-a i Nvidia-e....vjerovatno ce sjutra Nvidia izbaciti bolje graficke pa onda ATI pa ce tako da se mijenjaju do u nedogled..... A sto se tice ovog mog komentara sad kad pogledam pomalo se i kajem sto sam ovo napisao...bio sam malo iznerviran zbog svadje sa Daumom a i zbog vasih STALNIH svadja izmedju ATI-a i Nvidi-e u kojima si ti cest ucesnik.... Uglavnom izvini zbog mog komentara...nisam takav tip da nekoga napadam i omalovazavam....znam da je steta vec nacinjena ali sta mogu...Rekao sam ovo vec sto puta ali cu reci jos sto puta ako treba da sam ja ovde prije svega da naucim nesta novo ali i da pomognem koliko mogu....Jos jednom izvini....
Bas naprotiv, ne smejem se svakom novom forumasu, jer ne mislim za sebe da sam popio svu pamet ovog sveta, a komentari nekih novih forumasa su nevidjeno debilni. Pricas nesto, i srljas bez razloga ko muva bez glave, i dajes sebi za pravo da napusavas neke koji su u IT vodama bili jos pre nego sto si sisao sa planine...
Nisam nikada imao ATI karte, i verovatno i necu imati, jer ih prate problemi sa drajverima jos od postanka, u sta sam se uverio na vise masina koje su koristile razne ATI kartice...
Machine-u, bax-u, sky-u i ostalima se ne smejem, jer ne daju debilne odgovore na pitanja...
:: :: Ponovo cu da ti kazem da nisam niciji fan...Nekad sam bio i ja veliki fan Nvidia kartica,i mene su privlacile njene performanse kao i tebe ali od kada sam kupio 8600GTS sve je to palo u vodu,jer sam muku mucio sa njom godinu dana...Vjeruj sad stvarno nisam nesta opredjeljen izmedju njih dvoje...ali moras priznati da ATI trenutno ima malo bolju ponudu....ali nista ne kazem...Vjerovatno si bio u pravu kada si u jednoj temi pomenuo da je to sve stvar dogovora izmedju ATI-a i Nvidia-e....vjerovatno ce sjutra Nvidia izbaciti bolje graficke pa onda ATI pa ce tako da se mijenjaju do u nedogled.... :: A sto se tice ovog mog komentara sad kad pogledam pomalo se i kajem sto sam ovo napisao...bio sam malo iznerviran zbog svadje sa Daumom a i zbog vasih STALNIH svadja izmedju ATI-a i Nvidi-e u kojima si ti cest ucesnik.... Uglavnom izvini zbog mog komentara...nisam takav tip da nekoga napadam i omalovazavam....znam da je steta vec nacinjena ali sta mogu...Rekao sam ovo vec sto puta ali cu reci jos sto puta ako treba da sam ja ovde prije svega da naucim nesta novo ali i da pomognem koliko mogu....Jos jednom izvini... :: :: Pozdrav...... :: ::
Ne mogu da ne prokomentarisem... Covek je probao da spusti loptu i izvinuo se, a ti moras da provociras. Odakle ti energije da stalno prozivas? Malo prozivanja nije na odmet ali mrachish bre Daume... Opusti se malo.
:: Pricas nesto, i srljas bez razloga ko muva bez glave, i dajes sebi za pravo da napusavas neke koji su u IT vodama bili jos pre nego sto si sisao sa planine.. ::
Kao prvo nisam,makar do sada dao nijedan debilan odgovor,a ti si me se ponovo podsmijavao u temi o televizorima...Takodje si se podsmijavao TheBear-u...Umjesto da kazes `brate to nije tako nego ovako` ti se odmah nekome sprdas..Pa sta i ako covek da glup odgovor,ovde smo da pomognemo jedni drugima i da ispravljamo jedni druge,a ne to sto ti radis....Ne kazem sad, vidim da si dosta aktivan na ovom forumu i da dosta pomazes mnogima ali znas i da nagrdis nekoga... Sjeti se kad si i ti pocinjao u IT-u,mozda se i tebi neko nekad nasprdao za neki odgovor pa kako si se osjecao...Stvarno ne zelim vise da svadjam ni sa kim od vas,jer prije svega nisam takav tip,ne volim da provocciram druge,to sto sam imao mali ispad sta sad mogu uglavnom pruzam ruku mira pa ti kako god hoces?????????? @Zmajko-Izgleeda da me ti jedini shvatas...Hvala
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.