Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
I ja se malo poigrah...
STRANA 2 OD 3  
gile23 ... 21.11.2008. 16:23 #80351

status: user
broj poruka: 9121
Evo GTX280Top na Benchmarku, ko ce da im plati da objavi lazne rezultate u 3D Marku je bolja 4870X2, ali u vecini igara GTX280Top, procitajte zakljucak!!!

http://www.benchmark.rs/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=16806&oliver=5783

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Skyfire postujem tvoje misljenje 21.11.2008. 16:28 #80353

broj poruka: 18472
Druze niko se ne nervira...Ja se samo postavljam maximalno profesionalno i oslanjam se samo na cinjenice koje su stecene nekim licnim iskustvom a samim tim rezultirale neko znanje...Bas zbog toga da se nebi pricalo u prazno bolje je da se napravi nekakav bench pa ljudi mogu da vide iz prve ruke sta se tacno desava...Inace stojim iza toga da ne ume svako ni da iskoristi maximum iz svog hardware-a tako da treba biti tu i elastican...Samo realnost i to je ono sto ja cenim...Volim i ja nVidiu i GTX ali isto tako znam da je 4870X2 brza u vecim rezolucijama-e to je realnost...Meni tu nista ne smeta...Samo sam hteo da ukazem na to da malo smanjite strasti i spustite lopticu jer ste previse poleteli u nekim stvarima sto nije realno...Najbitnije je da covek ne zivi i nekim bajkama i zabludi..Lepo je nadati se,ocekivati,biti ispunjen i srecan ali ako za to ima povoda..Ne moze se nesto na silu postici,prepirkama i praznim pricama i marketingu sa neta...Znam da sam 100% upravu i niko ovo ne moze da ospori...
P.S.Ako si primetio sasvim sam opusten...Zelim da vas usmerim,nemam zasto da se nerviram...Vasa je stvar da li zelite da zivite realno ili vam vise bajke odgovaraju..
Pozdrav.

@LonleyMax@ Apsolutno..To je poenta!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: ovo za 4870 x2 je nesto opste poznato sto je preplavilo net.To je poplava dokaza ,ne radi se o tome da li se neko hvali sa tudjim qur....Tacno je 4870 x 2 je 512 ,ali sta ce biti kad Ati izadje sa 512 bitnim handlovanjem memorije sa jednim GPU to ce biti 4870x 512 o tome sam pricao.Bez uvrede, pozdravljam forumase i bez mnogo nerviranja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
io62s ... 21.11.2008. 16:58 #80358

broj poruka: 371
Koliko sam shvatio (ispravite me ako gresim) 4870x2 je jaci po skoru od gtx280 u 3d marku 06, a 280 se bolje pokazao u igrama??? ...meni to govori da je po sirovoj snazi jaci 4870x2, a to sto je nvidia jaca u igrama to moze da bude stvar optimizacije...svi znamo ciji logo izlazi u svakoj igri...
DaSickSyst Re: ... 21.11.2008. 17:57 #80363

broj poruka: 2909
:: Koliko sam shvatio (ispravite me ako gresim) 4870x2 je jaci po skoru od gtx280 u 3d marku 06, a 280 se bolje pokazao u igrama??? ...meni to govori da je po sirovoj snazi jaci 4870x2, a to sto je nvidia jaca u igrama to moze da bude stvar optimizacije...svi znamo ciji logo izlazi u svakoj igri..

To je potpuno tacno.

ATI ima snagu,ali Nvidia placa optimizaciju igrica i programa i tako dobija poene(frejmove).
Mada im trenutno ni to ne pomaze,jer ih je ATI pojeo sa 4800 serijom.
Na koliko igrica ste videli ATI logo ,a na koliko `meant to be played`???
Jos jedna tema za razmisljanje.

Dobro se zna ko sada drzi krunu...Ako Nvidia izbaci bolju kartu i povrati je svaka im cast,ali trenutno su drugoplasirani.
Ko hoce da zivi u iluzijama i oblacima neka zivi...Ali ja znam sta vidim i verujem svojim ocima,ko ne zeli da veruje u ono sto je ocigledno neka mu neko servira pricu:`ja ovo,ja ono`...Pa neka veruje u to nemam nista protiv...Ali meni nema potrebe da bilo ko pokusava da prodaje **** za bubrege...
Ko zeli da veruje da je 2x256 bita ustvari 512 bita neka veruje.Ali nazalost nije...To bi znacilo da su danjasni dual kor procesori 128 bitni, kvadovi 256 bitini....Hm...Svaki dan naucis nesto novo...
I Nvidia je stvarno bila u pravu kada je optuzila ATI za propagandu u vezi X2 4870 kartice bas za to 2x256bita ne daje 512 bita...I tu moram da se slozim sa njima...To jeste cisti marketing koji ide na ruku ATIju i ljudima koji su neupuceni u te pojmove.

Za sebe uvek uzimam Nvidia kartu iz srednje ili nize srednje klase,sto jaci procesor i sto vise rama...Jer su AutoCAD i MAX totalno optimizovani za Nvidia karte.
Nvidia ima bolji OpenGL od ATIja i uvek ga je imala,ali da li stvano treba diseblovati OpenGL opciju na SVIM ATI kartama u AutoCADu?????Pa cak i dobrom delu FireGL kartica koje sigurno imaju bolju OpenGL optimizaciju od svake Nvidia gejmerske karte...
Para vrti gde burgija nece...Plati da tvoj prizvod radi na nasem softveru i plati duplo ili troduplo da ne radi konkurentski...

Toliko od mene.

DaSickSystem
mihro :D:D:D 21.11.2008. 18:21 #80366

broj poruka: 143
Covece koje paljevine :D Jel postoji neka nagrada, neki bounty koji kompanije isplacuju onome ko preobrati najveci broj vernika ? Da se ukljucim i ja u flame-ovanje...
Ili dele dzabe karte ili titule ? Ili makar po bombonu ?
SkyFire Kkave budalastine! 21.11.2008. 18:35 #80368

Koliko ovde ima nestrucnih ljudi ja nemam reci...Ama covek moze procitati svakakve teorije i budalastine...Hehehehe...Nekad mi suze krenu koliko se zasmejem pojedinim likovima koliko patetike ima u njihovim postovima..
Jao...Masta radi svasta...Nekima dugo treba da odrastu...

Pozdrav za one strucne i realne ljudove!Na zalost njih je malo.

@PCBeast@

DaSickSyst Toliko smesno da je ustvari jadno... 21.11.2008. 18:39 #80370

Psssst...
:))))

DaSickSystem

Zmajko ... 21.11.2008. 18:43 #80373

broj poruka: 1228
2x256=512... Hehehehehe
Daum Re: vi opet o tome... 21.11.2008. 18:49 #80375

broj poruka: 12805
Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam...

:: jel me to oci varaj
::
:: QX9650@3.67...Onda to ovako izgleda
:: 4870 X2...................2004
:: 2x(SLI) GTX280..........1862
:: stvarno neznam koje ovde bolji i to za 1000 o kusur bodov
:: nema favorizovanja ali ati ima najjacu grafu bilo to dal je single ilix2 ali je najjac
:: pozdrav svim
skar gori,gori 21.11.2008. 18:51 #80376

broj poruka: 3992
nvidiin gt200 je trenutno najkompleksniji cip na svetu,kao sto je neko rekao i bolja je nvidia u igrama radi optimizacije
nisam lud da kupim grafu koja kosta moju platu,pa da posle 3 meseca bude ode mast u propast

a i mislim da je pacenicki svadjati se koja je bolja grafa kad tu grafu niko nije ni video osim na slici

Daum ... 21.11.2008. 18:52 #80378

Mnogo bi manje komentara i prepirki ovde bilo kad bi svi smaraci koji nemaju GTX280 ili 4870x2 prestali da kenjaju vise, umesto sto se prave pametni citajuci review-ove sa neta...

Plati, pa se klati...

markopvict Re: ... 21.11.2008. 18:58 #80381

broj poruka: 4515
MUHAHAHAHHAHAH

Jes lik profesionalac.

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: 2x256=512... Hehehehehe
Zmajko ... 21.11.2008. 19:01 #80383

broj poruka: 1228
Koliko ja vidim, nije stvar u tome ko sta ima od komponenti vec ko koliko ne zna, a misli da zna.

markopvict Re: ... 21.11.2008. 19:05 #80386

nisam nikada video takav` hvalospev`. Ja sam najbolji, profesionalac, ...
Druze u cemu si ti profesionalac...? Klok kartice, Cpu-a..... Jel to neka profesija ? Zaradjujes za zivot?
SkyFire @Zeljni ste pljuvanja a? 21.11.2008. 19:23 #80393

Spameri pazite da se vama ne desi da budete malo banovani jer ste na tapeti... Ja sam smrda :))

Bajka je ovde zavrsena...Sad mozete da otvorite oci i da se probudite u realnom svetu... Ja lazem kao pas!

@Daum@ Upravu si covece samo kome to pricati...

@PCBeast@

markopvict BAN a? 21.11.2008. 19:42 #80395

MUHAHAHHAHAHAHHA

A i zasto bi? Sta sam ja prekrsio?

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

dragonover ...ostalo je samo 21.11.2008. 20:38 #80403

broj poruka: 68
jedno malo selo zvano Srbija koje uspesno odoleva napadima zelene vojske na celu sa cezarom Skynisom. Pogadjate, tajna njihovog uspeha je u carobnom napitku koji im daje nadljudsku snagu a koji spravlja Obradmix. Zmajkofix je kao dete upao u kazan ...
:))

salu na stranu kolicnik brojeva 2 na 512 i 2 na 256 uopste nije zanemarljiv!

vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako

pajsgudgud he he fani što bi rekli braća englezi 21.11.2008. 23:47 #80453

broj poruka: 3746
Zmajkofix nije upao u kazan on samo cepa Dunju:P
a sta ti ja znam...

:: jedno malo selo zvano Srbija koje uspesno odoleva napadima zelene vojske na celu sa cezarom Skynisom. Pogadjate, tajna njihovog uspeha je u carobnom napitku koji im daje nadljudsku snagu a koji spravlja Obradmix. Zmajkofix je kao dete upao u kazan ..
:: :)
:: salu na stranu kolicnik brojeva 2 na 512 i 2 na 256 uopste nije zanemarljiv!
:: vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakak
DaSickSyst Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 04:49 #80478

:: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
@Daum
Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti.
Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti.
Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe)
Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace....

Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast.

PS.
Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom.

Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu.
(Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.)

DaSickSystem
Daum Re: Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 15:27 #80529

Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280...
Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke...

Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste...

:: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
:: @Dau
:: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti
:: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti
:: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe
:: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace...
:: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
:: PS
:: Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom
:: Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu
:: (Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.
:: DaSickSystem
SkyFire Re: Re: Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 16:03 #80530

To je zato sto 3D Mark vise ne prepoznaje kako treba novu arhitekturu grafickog procesora GT200...To su mogli da rese izbacivanjem nekog Patch-a ali verovatno nisu da nebi jos vise popularizovali 3D Mark 2006 jer je ionako dosta dugo zaziveo...Sad je vec nov Mark izasao i na njega treba obratiti paznju...U 3D Mark-u 2006 GTX280 podgusuje a to se vidi i po scenama i FPS koji broji tako da mu je konacan rezultat umanjen bar jedno 2000 poena ...Dokazao sam to jedno 100 puta u toku testiranja koje sam radio...Inace dva 8800 GTX-a u SLI su jaca u 3D Mark-u 2006 za 2000 + Poena a sama karta GTX 280 je duplo + jaca od single 8800 GTX a uzmimo u obzir i to da SLI nije duplo 8800 GTX vec od svake karte uzmima po neki 80% a i manje!!!Znaci problem je do optimizacije software-a!Jeb_ga ,kad to neki tamo profesionalci ne znaju a more hardware-a im proslo kroz ruke izgleda samo na prici ..Heheheheheh...

P.S.Kod 9800GX2 nema podgusivanja i moze se tacno videti koliko bodova nosi GX2 u donosu na GTX280 a 280-tica je cak malo i jaca...

@PCBeast@

:: Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280..
:: Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke..
:: Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
:: :: @Dau
:: :: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti
:: :: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti
:: :: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe
:: :: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace...
:: ::
:: :: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
:: :: PS
:: :: Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom
:: :: Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu
:: :: (Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.
:: :: DaSickSystem
MaliAbner Re: Re: Re: Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 16:49 #80536

broj poruka: 7779
Pa ovde ide i replika na repliku, do kesice zemljace...

Sto mi ne odgovori na onaj post o Kasjus hd4870.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: To je zato sto 3D Mark vise ne prepoznaje kako treba novu arhitekturu grafickog procesora GT200...To su mogli da rese izbacivanjem nekog Patch-a ali verovatno nisu da nebi jos vise popularizovali 3D Mark 2006 jer je ionako dosta dugo zaziveo...Sad je vec nov Mark izasao i na njega treba obratiti paznju...U 3D Mark-u 2006 GTX280 podgusuje a to se vidi i po scenama i FPS koji broji tako da mu je konacan rezultat umanjen bar jedno 2000 poena ...Dokazao sam to jedno 100 puta u toku testiranja koje sam radio...Inace dva 8800 GTX-a u SLI su jaca u 3D Mark-u 2006 za 2000 + Poena a sama karta GTX 280 je duplo + jaca od single 8800 GTX a uzmimo u obzir i to da SLI nije duplo 8800 GTX vec od svake karte uzmima po neki 80% a i manje!!!Znaci problem je do optimizacije software-a!Jeb_ga ,kad to neki tamo profesionalci ne znaju a more hardware-a im proslo kroz ruke izgleda samo na prici ..Heheheheheh...
:: P.S.Kod 9800GX2 nema podgusivanja i moze se tacno videti koliko bodova nosi GX2 u donosu na GTX280 a 280-tica je cak malo i jaca..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: May the force be with you
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280..
:: :: Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke..
:: :: Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste..
:: :: _________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
:: :: :: @Dau
:: :: :: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti
:: :: :: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti
:: :: :: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe
:: :: :: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace...
:: :: ::
:: :: :: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
:: :: :: PS
:: :: :: Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom
:: :: :: Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu
:: :: :: (Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.
:: :: :: DaSickSystem
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 16:50 #80537

Zemljace nisam video...Gde?Koji post?

@PCBeast@

:: Pa ovde ide i replika na repliku, do kesice zemljace..
:: Sto mi ne odgovori na onaj post o Kasjus hd4870
:: Tomato Republic Of Serbia !!
:: :: To je zato sto 3D Mark vise ne prepoznaje kako treba novu arhitekturu grafickog procesora GT200...To su mogli da rese izbacivanjem nekog Patch-a ali verovatno nisu da nebi jos vise popularizovali 3D Mark 2006 jer je ionako dosta dugo zaziveo...Sad je vec nov Mark izasao i na njega treba obratiti paznju...U 3D Mark-u 2006 GTX280 podgusuje a to se vidi i po scenama i FPS koji broji tako da mu je konacan rezultat umanjen bar jedno 2000 poena ...Dokazao sam to jedno 100 puta u toku testiranja koje sam radio...Inace dva 8800 GTX-a u SLI su jaca u 3D Mark-u 2006 za 2000 + Poena a sama karta GTX 280 je duplo + jaca od single 8800 GTX a uzmimo u obzir i to da SLI nije duplo 8800 GTX vec od svake karte uzmima po neki 80% a i manje!!!Znaci problem je do optimizacije software-a!Jeb_ga ,kad to neki tamo profesionalci ne znaju a more hardware-a im proslo kroz ruke izgleda samo na prici ..Heheheheheh...
:: :: P.S.Kod 9800GX2 nema podgusivanja i moze se tacno videti koliko bodova nosi GX2 u donosu na GTX280 a 280-tica je cak malo i jaca..
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: May the force be with you
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280..
:: :: :: Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke..
:: :: :: Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste..
:: :: :: _________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
:: :: :: :: @Dau
:: :: :: :: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti
:: :: :: :: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti
:: :: :: :: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe
:: :: :: :: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace...
:: :: :: ::
:: :: :: :: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
:: :: :: :: PS
:: :: :: :: Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom
:: :: :: :: Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu
:: :: :: :: (Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.
:: :: :: :: DaSickSystem
MaliAbner Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 17:06 #80541

broj poruka: 7779
Ma znam odavno je ispao iz prvih deset tema i samim tim postao nezanimljiv... nema veze.

I da znad da cu morati da kupio jednu 4870x2 kako bih mogao da komentarisem na ovu i slicne teme.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Zemljace nisam video...Gde?Koji post
:: I Want to believe - The truth is out there
:: May the force be with you
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Pa ovde ide i replika na repliku, do kesice zemljace..
:: :: Sto mi ne odgovori na onaj post o Kasjus hd4870
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!
:: :: :: To je zato sto 3D Mark vise ne prepoznaje kako treba novu arhitekturu grafickog procesora GT200...To su mogli da rese izbacivanjem nekog Patch-a ali verovatno nisu da nebi jos vise popularizovali 3D Mark 2006 jer je ionako dosta dugo zaziveo...Sad je vec nov Mark izasao i na njega treba obratiti paznju...U 3D Mark-u 2006 GTX280 podgusuje a to se vidi i po scenama i FPS koji broji tako da mu je konacan rezultat umanjen bar jedno 2000 poena ...Dokazao sam to jedno 100 puta u toku testiranja koje sam radio...Inace dva 8800 GTX-a u SLI su jaca u 3D Mark-u 2006 za 2000 + Poena a sama karta GTX 280 je duplo + jaca od single 8800 GTX a uzmimo u obzir i to da SLI nije duplo 8800 GTX vec od svake karte uzmima po neki 80% a i manje!!!Znaci problem je do optimizacije software-a!Jeb_ga ,kad to neki tamo profesionalci ne znaju a more hardware-a im proslo kroz ruke izgleda samo na prici ..Heheheheheh...
:: :: :: P.S.Kod 9800GX2 nema podgusivanja i moze se tacno videti koliko bodova nosi GX2 u donosu na GTX280 a 280-tica je cak malo i jaca..
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: May the force be with you
:: :: :: @PCBeast@
:: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: :: Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280..
:: :: :: :: Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke..
:: :: :: :: Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste..
:: :: :: :: _________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
:: :: :: :: :: @Dau
:: :: :: :: :: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti
:: :: :: :: :: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti
:: :: :: :: :: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe
:: :: :: :: :: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace...
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
:: :: :: :: :: PS
:: :: :: :: :: Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom
:: :: :: :: :: Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu
:: :: :: :: :: (Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.
:: :: :: :: :: DaSickSystem
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi opet o tome... 22.11.2008. 17:09 #80542

Koliko se secam ti si hteo pa si se predomislio koliko me secanje sluzi ili to nisi bio ti?Ispravi me ako gresim...
Sto se tice tvog pitanja zaist ne znam gde si me nesto pitao...Nemoras da pravis sarkazam...Ja te nisam iscoolirao vec nisam ispratio...

@LonleyMax@

Nisi vise u vodjstvu...Skinut ti je score za svega 7 poena...Hhehehhehe...Idi da se osvetis ATI-jevcima ...

@PCBeast@

:: Ma znam odavno je ispao iz prvih deset tema i samim tim postao nezanimljiv... nema veze
:: I da znad da cu morati da kupio jednu 4870x2 kako bih mogao da komentarisem na ovu i slicne teme.
:: Tomato Republic Of Serbia !!
:: :: Zemljace nisam video...Gde?Koji post
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: May the force be with you
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: Pa ovde ide i replika na repliku, do kesice zemljace..
:: :: :: Sto mi ne odgovori na onaj post o Kasjus hd4870
:: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!
:: :: :: :: To je zato sto 3D Mark vise ne prepoznaje kako treba novu arhitekturu grafickog procesora GT200...To su mogli da rese izbacivanjem nekog Patch-a ali verovatno nisu da nebi jos vise popularizovali 3D Mark 2006 jer je ionako dosta dugo zaziveo...Sad je vec nov Mark izasao i na njega treba obratiti paznju...U 3D Mark-u 2006 GTX280 podgusuje a to se vidi i po scenama i FPS koji broji tako da mu je konacan rezultat umanjen bar jedno 2000 poena ...Dokazao sam to jedno 100 puta u toku testiranja koje sam radio...Inace dva 8800 GTX-a u SLI su jaca u 3D Mark-u 2006 za 2000 + Poena a sama karta GTX 280 je duplo + jaca od single 8800 GTX a uzmimo u obzir i to da SLI nije duplo 8800 GTX vec od svake karte uzmima po neki 80% a i manje!!!Znaci problem je do optimizacije software-a!Jeb_ga ,kad to neki tamo profesionalci ne znaju a more hardware-a im proslo kroz ruke izgleda samo na prici ..Heheheheheh...
:: :: :: :: P.S.Kod 9800GX2 nema podgusivanja i moze se tacno videti koliko bodova nosi GX2 u donosu na GTX280 a 280-tica je cak malo i jaca..
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: May the force be with you
:: :: :: :: @PCBeast@
:: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: :: :: Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280..
:: :: :: :: :: Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke..
:: :: :: :: :: Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste..
:: :: :: :: :: _________________
:: :: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: :: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam..
:: :: :: :: :: :: @Dau
:: :: :: :: :: :: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti
:: :: :: :: :: :: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti
:: :: :: :: :: :: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe
:: :: :: :: :: :: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace...
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
:: :: :: :: :: :: PS
:: :: :: :: :: :: Ne znam dali ti je neko rekao ali mnogo vredjas i mislim da to treba da promenis...Ako mozes shvati ovo kao dobronamernu sugestiju,ako ne nastavi po starom
:: :: :: :: :: :: Pozdrav svim razumnim ljudim na forumu
:: :: :: :: :: :: (Mole se `profesionalci` da ne prepisuju i modifikuju tudje postove.Hvala.
:: :: :: :: :: :: DaSickSystem
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs