The worlds most powerful video card!Ljubav na prvi pogled!
STRANA 2 OD 2
peguar
Imam Nvidiu
18.12.2008. 23:24
status: user broj poruka: 332
ali o ovoj necu da razmisljam crkli dabogda, pukni pare za karticu a di je napajanje jeste videli koliko ishte watta ma idi bre mali djerdap mi treba. Zamislite kad pocnu da izmisljaju novi PCIE slot ili tako nesto, mogu samo da kusaju mog majmuna.
hehehe koja totalna glupost. ili genijalnost? ati se z....ao kada je izbacio 4870x2 odmah kada i standardnu verziju. Nv lepo saceka, zalepi dve gtx260, kaze izmislili smo toplu vodu, i svi lepo zagrizu mamac :) eh, sto nemam bicikl da prodam pa ovo da kupim :( al zato evo me sutra na bubanj potoku :).mozda cu ici peske, jbg zima, ali imam ljubav da me greje :) nije mi jasno sta je sada tu tako posebno? ???? dve gtx260? Big Fu...ng deal. i za par meseci kada zalepi dve gtx280, neki ce ponovo da se zaljube :) al bicikla vise nema :)
Ne znam gde prikupljas informacije, ali da je svet tako ruzicast i jednostavan, svi bi kupovali 4830 u Crossfire i `oduvali` GTX280...
Sa kog sajta skidas te viceve?
Taj 4830 je negde kao 9600GT... __________________ Scourge of PCBerza
:: po meni cista budalastina bacati 500$ za GPU kad imas grafiku od 250$ gde ti sve radi identicno dobro (mislim razlika izmedju 100 i 120-130fps je ogromna .. na 100 fps mnogo secka pa nemoze da se igra ....) cim pregura 40fps sve jednostavno radi ok. Neznam zasto bi neko dao 500$ kad za 220$ moze da kupi 2x4830 i stavi u CF i razvali i 4870 i 280 i 260 :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page= :: i to je duplo manje para :: Jednostavno ova kartica je po meni silenje cisto da se vidi ko ima bolju ati ili nvida... :: btw SKY mnogo je ruzna neznam u sta si se zaljubio ali ...a da o ukusima se ne rasparavlja
Ova karta je luksuz, i kao takva nije namenjena da je svako ima, vec je iskljucivo za entuzijaste koji traze vrh performansi, sto i ova karta nudi, tako da ne kenjaj sto ti je skupa... __________________ Scourge of PCBerza
:: ali o ovoj necu da razmisljam crkli dabogda, pukni pare za karticu a di je napajanje jeste videli koliko ishte watta ma idi bre mali djerdap mi treba :: Zamislite kad pocnu da izmisljaju novi PCIE slot ili tako nesto, mogu samo da kusaju mog majmuna :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.