@psihoyu Zemljace ovde treba uvesti zene iz Perua, Bolivije, Paragvaja, Kolumbije itd... ona rodi dete i odma ti kaze ti me ne volis normalno usledi novo dete. A one ne brinu mnogo jer je i najzabacenije selo u srbiji za njihov stil zivota Las Vegas. Sreo sam tamo u peruu cov eka koji ima 19-toro dece i on mi je objasnio kako ih ima toliko (zvanicnih) one druge ne broji kaze oni su tudja briga. Neki nasi sto su se tamo pozenili te imaju po dva komada dece imaju problema sa zenama koje pate sto nemaju bar po 5-oro dece (takvo im nasledje).
@VuKaSiN82 Gresis na veliko sinak... Kad sam slabiji milost Vasu trazim... ali kad budem jaci milost Vam necu dati, to je prava filozofija. Sve ostalo je sviranje organu na razmnozavanje.
@DaSickSyst Zemljace sta mislis da li im je pokazao `onaj` kabinet, kakvi rovci jedna kamenjarka a druga plosnata debeljuca.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Svaka rec ti je na mestu druze i svaka ti cast. Imao bih jos toga da dodam ali mislim da nema svrhe i samo bih se dodatno nervirao :: :: Milost ne trazimo, milost ne dajem :: :: :: :: :: Ma nema tu puno filozofije, Albanci i OVK (inače fatalističko bolestan narod, osvajački po svaku cenu, zarad bilo kakvog cilja daće i decu i sve što treba, pa ih za svaki slučaj naprave po 20) su imali podršku, oružanu i medijsku, cepali su po našoj policiji i selima, pa kad su popili po pi_ki, što je i očekivano => e to je prekomerna upotreba sile, NATO i ostalo znamo :: :: :: :: A najjača je ona budala šiptarska što kaže, mi smo tu oduvek, a Srbi su došli u aprilu 1900 i neke. Kakve crne slike leševa labanaca, sve montaža do montaže, ista tela korišćena na 100 slika :: :: :: :: Tada kad smo još imali priliku, trebalo je očistiti Kosovo, sastaviti ga sa patosom. Ovako, ima da nas grickaju do Beograda, a čim uzvratimo bićemo krivi :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.