Veliko neznanje pokazujes, a trpas se u ovu pricu mnogo. Drago mi je sto te zanima jazz, blues itd. al` nek ostane na tome. Jer bas iz ove tvoje price ja vidim da ti i ne volis nesto tvrdji zvuk, vec muziku sa sire mase (u koju spada i metallica, oni su sada cist pop). Sto se tice Slayer-a, to je nesto najgluplje sto mozes da kazes. Pa nisu oni dzabe thrash (nekad davno i speed) metal. To su ljudi koji su tih `80-ih vec bili duboko u muzici i sviraju ono sto vole i drze do sebe. Metallica je najvise zaradila para na Black albumu! ZASTO? pa zato sto je promenila stil i postala popularni modern metal/rock i one slinave baladice, to je muzika sa sire mase i muzika koja se prodaje. Zamisli da slayer uradi baladu i promenu zanra u neki meksi, eto para i slavlja. Oni bar drze do sebe i samo neka pice matorci. Heh, a ti to kazes kako njih svi obradjuju itd. To ti je isto ono, ako njih 30 nosi one patike, ja ih moram imati. Nema slobodnog razmisljanja, nema individualnosti. Ako oni slusaju narodnjake moram i ja, jer kako cu ZABOGA da smuvam devojku na SPLAVU koja se sija ko reflektor od 1000W, 300kg pudera na sebi i iskvarcovana, ne vidis je u mraku. E to ti je isto ta metallica, znaci ako svi konzumiraju to je onda dobro. Smesan ti je rezon, zaista. Seputlura je na prva dva albuma bila old school death, naredna dva thrash i onda su poceli da pljevaju po groove-u, thrash-u, kasnije i tribal hc-u. Sada su HC. I nazalost, ti ne mozes da pricas o Ukrajini jer ne znas ni jedan bend ja mislim. Ima tamo mnogo vise od klinackih garaznih bendova samo sto ti nisi kompetentan da pricas bilo sta o metalu, zato te i razumem zasto volis metallicu jer oni vise i nisu to. Drzi se toga i sve ce da bude u redu. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Ogranicavas sam sebe raznim glupostima - necu da slusam baladice, necu komercijalu, necu narodnjake necu ovo necu ono. Glupost i sputavanje. Nije poenta ni da li tvrdji zvuk ili ne, poenta je u pristupu umetnosti. (Sto se tice tvrdjeg zvuka u doba najvece inflacije sam zadnje pare davao na heavy kasete i - pogotovu glupavi Kreator - koje su mi stizale iz Novog Sada, Explosive records itd...) Evo da ja ne pricam mnogo neko je to rekao mnogo bolje: `...Metallica just happened to be labeled `Metal` but also they happen to be a BIG metal band which gives them the opportunity to bring metal into different places their metal peers can`t and are too afraid to take it - due to alienation of metal followers which keeps metal bands such as Slayer , Mudvayne in a box(prison) with all the pretensious cliches` that go with metal (skulls and silly creatures) on their album covers- band photos in cemetarys- (OOOh, how dark!) Packaged Rebellion- Metallica on the other hand will go the opposite direction where other metal bands tread.Why because, it challenges themselves as artists , From their first album they did things differently- They put an unnacompannied Bass Solo on Kill `em All- They first put a ballad on their 2nd album...Fade to Black on Ride the lightning - they did a cover EP of punk songs... Garage days re-revisited - They jammed metal with an orchestra - they had moby remix some of their songs - they get folk great Marianne Faithful on back vocals `The Memory Remains`- with load they brought heavy sabbathesque blues (2 X 4) and country (mama said) into the mix- and cut their hair- They put out an album with no `guitar solos` St. Anger- From their first album they were always doing something different- Why should it surprise you now!!! fans. If you want to play it safe - Buy Slayer- it doesn`t matter which album they`re all the same- they don`t challenge their listeners musically or lyrically- or you can take the narrow path and get anything from Metallica.`
Slayer.. Kerry king koji voli da gleda kecere u svoje 45 godine... sta da ocekujes od takvog tipa
@DmasteRNo1:Odiseja 2001 ti je dosadna verovatno zbog toga sto ne kontas sustinu,a ako volis filmove sa Sigalom,Van Damom...niko ti nije kriv. A da,kazes muziku si poceo da slusas kada si dobio comp sa 18 godina,tako da o muzici nemoj da se raspravljas,posto vidim da nisi cuo za kasete,ploce...
Nemoj da mislis da zelim da te uvredim,ipak je sve stvar ukusa,tako da ne vredi raspravljati o tome. Mene su kao klinca ucili da slusam dobru muziku(Jethro tull,Pink Floyd...),sada slusam sve i svasta,i veruj mi da im hvala na tome.Muzikom se bavim 20-ak godina.Nista profesionalno,par demo snimaka,100-manjih svirki...Imao sam srece da nisam odrastao u sredini gde se slusa ova sr***a sa Pinka.
Ti mene uopste ne poznajes i ne znas sta ja sve slusam, a sad da nabrajam ne zelim. Ja sam naveo ono sto najbolje poznajem i sto najduze slusam i volim. Ti nisi kompetentna osoba i pomiri se sa tim, a to si dokazao tako sto si uzeo neciji review metallice (odnoso osoba koja ne voli slayer nego metallicu) koji ih je uporedio sa metallicom. Tebi treba neko da kaze kako da mislis i to je tvoja prva greska, al dobro, u ovoj zemlji je sve tako. Kupovao si glupavi Kreator, hahah, pa cek, znaci i ti si tad bio glup? eh, ccc kako ljudi zastrane vremenom. A ti sto se kunu u Ramba Amadeusa...blago vama, taj covek je strasan muzicar, al da su mu pesme sprdnja to jeste, ja volim ozbiljnu muziku, a ne tralala. Za svaku tvoju recenicu ja cu imati 10 jakih argumenata, pomiri se sa tim. A to za Kerry King-a, haha covece...pa ko je pricao o clanovima bendova? Nikad ne treba imati coveka za idola. Ljudi se menjaju kao i njihovi stavovi. Briga me sta on radi u 45 godina, moze mu se i ti nisi tu da mu sudis. Sta rade ti majmuni iz metallice? Idu na lecenje od narkomanije i alkoholizma...sta mozes od takvih ljudi da ocekujes? Kazem ti, nema svrhe bilo sta da baljezgas kad ne znas nista. Drzi se metallice, onanisi na njih i ako si ti srecan i ja sam. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Slavuj propagiraj ti Miroslava Ilica covek peva ki slavuj, a zgrnuo je para ihajhaj , a od tih metal grupa valja samo Nightwish, a ja sam vise za neku techno dance varijantu tipa Basshunter.
Izgleda da tema ne mora da bude AMD vs Intel, ili ATi vs nVidia, da bi se dobro posvađali. Ljudi, slušajte šta hoćete, ja sam samo naveo šta se meni sviđa, a šta ne (od metala). A, ako se neko ne slaže sa mnom, šta da mu radim. A što se tiče čuvene Odiseje 2001, kada sam pomenuo akciju, nisam mislio na Sigala i van Dama, nego na činjenicu da u filmu koji traje skoro 2 i po sata, nema gotovo nikakve akcije. Gledanje filma je dosadno kao i samo putovanje do Jupitera, koje traje 7 meseci (ako se ne varam).
Upravo to!Stvar ukusa.,Ne zelim,a i ne mogu da te nateram da slusas ili gledas ono sto ti se ne svidja.Moze neko da ti/mi preporuci nesto,a nikako da se ismejava tudjim ukusima.
:: Izgleda da tema ne mora da bude AMD vs Intel, ili ATi vs nVidia, da bi se dobro posvađali. Ljudi, slušajte šta hoćete, ja sam samo naveo šta se meni sviđa, a šta ne (od metala). A, ako se neko ne slaže sa mnom, šta da mu radim :: A što se tiče čuvene Odiseje 2001, kada sam pomenuo akciju, nisam mislio na Sigala i van Dama, nego na činjenicu da u filmu koji traje skoro 2 i po sata, nema gotovo nikakve akcije. Gledanje filma je dosadno kao i samo putovanje do Jupitera, koje traje 7 meseci (ako se ne varam) :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
1. Svi muskarci sa dugom kosom i nasminkani se jednostavno zovu - pederi. Nazovite ih latentni ili manifestni, svejedno je.
Ne razumem muskarce koji misle da je lep muskarac onaj koji lici na zenu ?! Lep je, ali drugom pederu.
2. Muzika se slusa tiho do umereno glasno, za svoju dusu i nikako drugacije. Ako buka zaglusuje usi, to nije nikakvo `slusanje muzike` vec izivljavanje na zivcima za sluh. Mozak to tako registruje.
Uzivanje u bolu se ne zove muzikalnost vec mazohizam.
3. Na koncert bilo koje muzicke `mladalacke` orijentacije ne bih otisao ni pijan. Tamo nema muzike vec samo guzva i buka. Ko to voli, nek` izvoli. Mene blazirana masa ne zanima.
4. Sta je to `intelektualna svojina` ? Da li uplacujemo potomcima Santica, Disa, Ducica, Crnjanskog, Nusica za svaku upotrebu njihovih stihova ? Ne. A trebalo bi nadrogiranim drekavcima koji su samo instrumenti `new age` poretka ? Taman posla.
5. Ja ovde rintam i placam litar dizela 1 evro, da bi prosecan Cemerikanac mogao da isti litar dizela plati 20 evro centi. A onda mi dodju sa pricom o ilegalnom skidanju softvera i muzike? Ma, da im nanu naninu...
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Zavisi ko šta voli. Ja napr. baš volim masovne koncerte i posle kojih mi zuji u ušima. Redovan sam na Exit-u od početka i to stalo svi dani i sad ga jedva čekam. I da ja sam do skoro imao kosu do pola leđa i bradu ali jbg. ne mož` naći pristojan posao takvog izgleda. :o)
BataCele iz ovog tvog izlaganja moze da se zakljuci da si ti jedan veliki primitivac. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Bolje cuti. Komentari od jedne recenice ti najbolje stoje. Svaka sledeca je propast.
Jos jednom procitaj sta sam napisao i, sam za sebe, nadji sta nije istina.
Usput... dzez, bluz, rok, pank, metal i ostala sr.nja mogu da se okace macku na rep i prodaju upravo ljudima poput tebe. Te stvari postoje 50-ak godina kao takve, a ti si ubedjen da su to neke vecne vrednosti, kvalitet, sta li ? To ti je, momce, kap u moru svetske istorije. Dasak iz debelog creva.
Mediji su za takve ljude kao ti. Gledas `kultne` (buahaha) americke filmove, smatras da je film o Dzimu Morisonu izuzetan, odusevljavas se emisijama i muzikom u duhu MTV-a, ceo dan ti je na TV ukljucen B92... Lepo se opustis i uzivas u americkim sr.njima (i evropskim isplavinama). Ma, sjajno...
I ti pricas o individualnosti ? Pa, ti si zlatan primer coveka mozga ispranog gomilom besmislenih informacija. Sta je to trash ? Sta je to old school death ? Sta je to tribal hc ? Ko je, bre, Slayer ? Vise njih ili jedan covek ?
Ja ne mogu da zamislim bespotrebniju informaciju od objasnjenja ovih pojmova. Budalastine. Samo si ti ubedjen da je to neka `alternativa` i da je zato dobro. Bez veze.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Sta je BataCele jel sam te pogodio? Sto si se pogubio tako? Ne znas o cemu pricas. Ti si mi se nasao pametan da govoris sta je dobro, a sta nije, sta je bitno, a sta je glupost. Zasto si se uopste mesao u ovu temu kad to tebe navodno ne dodiruje i kad je to tebi idiotizam. Niko tebe cak nije ni prozvao. Stavi prst na celo i zapitaj se kakav si ti imbecilni primerak Srbina. Jel mislis da ne postoje ljudi koji misle da su racunari glupost i isto ovo moze da napise sto si ti. CPU, GPU, Vcore, Maticna ploca, nVidia, ATi, driveri. Nekoga to ne zanima i ne ulazi u to, a moze isto da kenja kao i ti. Idi covece pokrij se usima i cuti. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Ja obicno kazem da svako ima svoj ukus...I obicno ne volim da pljujem po tudjim ukusima...Ali nikad necu reci za smrdljivi heavy metal da je muzika...pa sta god neko govorio...I nemojte da spamujete u ovoj temi...Tema je Rapidshare a ne jebena Metalica...Odes fino dole u svastaru pa otvoris temu i svadjas se sa ostalim istomisljenicima koliko hoces,a ne da u `tudjoj` temi spamujes...I ne zelim vise da se svadjam sa tobom...The End...
Izgleda da su i na ovom forumu vecinom retardi. KO JE TEBE THE GAME MORONCINO PITAO NESTO UOPSTE? JEL TI UMES DA CITAS? NIKO TE NIJE ZVAO DA SE PRIKLJUCIS RASPRAVI. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Pa dobro retardu (MORONCINO) ako nisi vido dole imas ovo dugme citiram...Pa fino stavis a ne da ti poruka bude dvosmislena..jer je izgledalo da se obracas djelimicno meni osim na pocetku Bata Celetu...Ko me je zvao u raspravu???A ko je tebe zvao da u tudjoj temi spamujes i pises gluposti...???Jedini retard na ovom forumu si TI i niko vise...
Independence is a state of mind
:: Izgleda da su i na ovom forumu vecinom retardi. KO JE TEBE THE GAME MORONCINO PITAO NESTO UOPSTE? JEL TI UMES DA CITAS? NIKO TE NIJE ZVAO DA SE PRIKLJUCIS RASPRAVI :: __________________________________________________________________ :: Succumb To The Superio :: ::
sto se toliko svadjate ljudi? Nisam dugo na PCB, ali ovakvu svadju nisam jos procitao. Ljudi su se klali oko AMD vs Intel, itd, ali muzika? To su UKUSI, ne treba o njima raspravljati. Zar je bitno sto THE GAME mrzi metal vise nego ja ili neko drugi narodnjake? Neko mrzi pop, neko trance, pa sta? Ocekivao sam da ce odgovori biti spustene lopte, a ono sve nozevi i sekire. Sto tako? Ajde evo ja cu vas lepo zamoliti da iskulirate. Mozda je sve ovo zbog razlike u generacijama, ali neki od vas bas ponizavaju. A to niko ne treba da radi na ovakvom forumu, ako nista drugo onda zbog kulture. Muzika je umetnost, hteli neki to od vas ili ne, zvala se klasika, metal, dzez, trance, ili nesto drugo.
Najvise je u pravu onaj sto je rekao malopre da isto tako neko moze (a i smatra nas) kretenima sto pricamo o nekom Atiju i Nvidiji. Taj bi bio vise u pravu nego onaj za muziku jer je izmedju atija i nvidije mnoooogooo manja razlika a tu je bilo mnogo vecih svadja. Jbg, sta da se radi. Sto je najgore, vrv ce ova moja poruka da prodje kao duh kroz ovaj post, ali se nadam da nece...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.