Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Gde je Zmajko?
STRANA 2 OD 2
MilivojeS Ниси ме разумео Доко 03.05.2009. 01:07 #111647

status: user
broj poruka: 439
@ MilivojeS-Ako smatras da samo ludak izbacije negativne stvari i ljude iz svog zivota,onda nesto nije u redu sa tvojom logikom!!! To znaci da normalan covek cuti i trpi sva sranja i sve lose i negativne ljude,jel tako? A dokle ce normalan da trpi? Pa dok ne poludi,jel tako??? E vidis,PAMETAN covek ih sve na vreme izbaci iz svog zivota,a ne LUD!!!

Баш супротно томе Доко!
Похваљујем доследност, не називам лудилом тежњу да се лоше ствари прогласе лошима, итд. Тотално погрешно си ме схватио. Вероватно је због оног осећајникона. Не волим да их стављам, ал` деси се понекад.

Само такође примећујем, приближавање гуруа махеш јоге...Воља ума и горе премешта - рече Сатја Саи Баба. Што је не употребите на развој форума?
Само се сконцетришете на форумске дугмиће и има све да бидне!

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire MilivojeS polako mi postajes zanimljiv :) 03.05.2009. 01:13 #111648

broj poruka: 18472
Koliko pratis tematiku vezanu za Sai Babu?Znas li koja je njegova prethodna reinkarnacija?

I Want to believe - The truth is out there

gilopile Re: Re: Re: Pricajte svi sta hocete 03.05.2009. 06:15 #111667

broj poruka: 9459
Heheheh,pa i ja sam rekao da necu`krociti`ovde kad je Zmajko otisao,ali ipak bez berzice se ne moze.Cek,cek,zar nije bitno druzenje,konverzacija,razmena misljenja,ucenje...?Zbog cega bih protestovao??Zbog avatara...?
PCB je OK zbog VAS,a ne zbog njenog interfejsa,ili grafickog okruzenja u kome je pisan ovaj forum.

P.S. Srecom nije u BASIC-u

Admine,udari jedan NEW - >Enter ,Pa da vide od berze samo:

C 1982 Sinclair Research Ltd

:: Nisam rekao da pozdravljam stavove,nego da je covek jedini ostao dosledan onome sto je rekao!!! Kada su neki ljudi ovde sa berze popizdeli zbog neceg,i rekli da nikad vise nece kliknuti na ovu berzu,svako je pogazio svoju rec i opet se uz neki prikladan nacin vratio na berzu kao da nista nije bilo. A OSTATI DOSLEDAN znaci drzati se svoje reci bez obzira na sve!!! E to Zmajko radi,ostaje dosledan obecanju koje je dao sam sebi a i drugima da nece vise kliknuti na ovaj sajt!!! E to pozdravljam,snagu volje da kaze NE necemu sto mu ne prija!!!
::
:: @ MilivojeS-Ako smatras da samo ludak izbacije negativne stvari i ljude iz svog zivota,onda nesto nije u redu sa tvojom logikom!!! To znaci da normalan covek cuti i trpi sva sranja i sve lose i negativne ljude,jel tako? A dokle ce normalan da trpi? Pa dok ne poludi,jel tako??? E vidis,PAMETAN covek ih sve na vreme izbaci iz svog zivota,a ne LUD!!!
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Nisam razumeo deo gde pozdravljas te neke njegove stavove jer ne znam tacno o cemu se radi.Ko je to rekao pa porekao???Mozes li da budes precizniji po cemu je on tako poseban i zasto se razlikuje od vecine korisnika ovde osim po nekim vec poznatim stvarima koji i nisu bas nesto cime covek moze da se dici
:: :: Uprosti mi da bih razumeo tvoj komentar jer me je bas zaintrigirao.Pozz
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: ali Zmajko je jedini covek koji je ostao dosledan svojim principima!!! Svi su rekli pa porekli,Zmajko nije,a ja jako postujem osobe koje ostaju dosledne,i ja sam takav pa to razumem i postujem!!! Nekada treba doci do perioda u zivotu kada treba jednostavno puci,otkaciti,i napraviti totalno ciscenje svega loseg iz zivota,svega sto nas opterecuje,koci,sputava,izbaciti negativne ljude iz zivota i jos puno toga! Ja sam to DANAS uradio,i osecam se ODLICNO!!!! Veliki pozdrav za Zmajka,mada znam da on ovo nece videti
:: :: ::
:: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
doca80 Re: Ниси ме разумео Доко 03.05.2009. 07:52 #111668

broj poruka: 3053
Da,sada shvatam na pravi nacin sta si hteo da kazes!!! Moja greska sto sam pogresno razumeo,ali,razumi me,juce saam bio pod utiscima pa mozak nije bio bas u fulu... Kad neke misli prenoce u glavi,tek dan posle mozes realno da ih sagledas....

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Баш супротно томе Доко
:: Похваљујем доследност, не називам лудилом тежњу да се лоше ствари прогласе лошима, итд. Тотално погрешно си ме схватио. Вероватно је због оног осећајникона. Не волим да их стављам, ал` деси се понекад
:: Само такође примећујем, приближавање гуруа махеш јоге...Воља ума и горе премешта - рече Сатја Саи Баба. Што је не употребите на развој форума
:: Само се сконцетришете на форумске дугмиће и има све да бидне
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН
MilivojeS Опет кварим своју доследност! 03.05.2009. 12:57 #111694

broj poruka: 439
Скаје, ај кноу еврифинг!
Јел` да се овако нисмо забављали још од машћења Фацебука?

@Нема проблема Доко, рекох да објасним свој став, да се безразлозно не љутиш.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

SkyFire @MilivojeS 03.05.2009. 15:31 #111719

broj poruka: 18472
Nisi mi odgovorio na pitanje

I Want to believe - The truth is out there

gile23 ... 03.05.2009. 16:14 #111731

broj poruka: 9121
Alo jel zna iko hoce li da se vrati Zmajko, nemojte da mi bezite od teme .

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: ... 03.05.2009. 16:17 #111733

broj poruka: 8138
Sto te toliko zanima Zmajko?
Covek je otisao i boli ga uvo,ako se vrati,nek se vrati.Dobrodosao je.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Alo jel zna iko hoce li da se vrati Zmajko, nemojte da mi bezite od teme
:: Pozdrav
gile23 ... 03.05.2009. 16:25 #111734

Imam poneka pitanjca za njega u vezi web dizajna .

Pozdrav!

Scyter Re: 03.05.2009. 16:26 #111735

broj poruka: 8138
Kontaktiraj ga na mail.

The Way It`s Meant To Be Played

gile23 Re: Re: 03.05.2009. 16:28 #111737

O tome sam i razmisljao ali pitanje da li je ovaj mail pravi probacu hvala u svakom slucaju .

Pozdrav!

:: Kontaktiraj ga na mail
:: The Way It`s Meant To Be Played
gilopile Ljudi... 06.05.2009. 01:25 #112241

broj poruka: 9459
...nasao sam Zmajka!!!

http://www.lausd.k12.ca.us/Haskell_EL/calendar%20past%20events/chinesenew%20year%20gifs/dragon.gif

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647686.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs