gile brate ko ce da upari dve gtx295...brajo to je 900e i plus napajanje DJERDAP.... ova 4890 me svaki danom sve vise iznenadjuje...dok se nije pojavila sve je bilo malo kloknuta 4870...a na kraju stize i 4870x2...zdravo,lepo,fino...
Nije Gile ni rekao da se upare dve GTX295 vec da bi radije kupio jednu GTX295 pre nego li dva ATI 4890!Inace nebi ni ja uzimao jos jednu GTX295 nema teorije.Mozda kad bi mi neko poklonio
P.S.Kako je krenulo ovaj nas Gile ce jednog dana da postane naucnik pa ce mozda uspeti da napravi kompatibilnost izmedju nvidia i ati tako da ce nvidia moci da radi u CF.Heheheh.
I Want to believe - The truth is out there
:: gile brate ko ce da upari dve gtx295...brajo to je 900e i plus napajanje DJERDAP... :: ova 4890 me svaki danom sve vise iznenadjuje...dok se nije pojavila sve je bilo malo kloknuta 4870...a na kraju stize i 4870x2...zdravo,lepo,fino.. :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.