Pa kako to sad kad Catalist driveri rade savrseno?!Salu na stranu nego gledaj.I mene je CF zezao u samom startu jer treba da update-uje u registar da je nasao jos jednu kartu i da ti dozvoli da pokrenes CrossFire.E ja sam to resio restartovanjem wina iz vise puta i sacekao sam da updata-uje podatak u driveru.Malo sam isao i na silu,nije hteo da ide na apply pa sam bio uporan i kasnije kad je konacno proslo sad radi najnormalnije.Sad mi je opet single karta ATI 4870,veceras cu da stavim opet u CF i da napravim jos bolji rez.Videcu dal ce tad da me zeza driver i CF kontrola. Inace kao sto rekoh poslednji driver 9.5 WHQL! P.S.Radio je meni CF najnormalnije i sa 9.3 driverom..Jedino sto nisam mogao da pokrenem ATI 4850X2 i ATI 4870 kad je Bax dolazio ali nisam se setio da probam sa drugim driverima niti da pokusam sa nekom drugom metodom.Nije bilo vremena a i ja sam bio extremno umoran!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Sky@ kako si ti uspeo da odradis crossfire kad meni ni jedan drajver posle 8.9 ne vidi crossfirex u catalist :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.