Coca Colu pijem posle jela uglavnom, zato sto stvarno legne da ti ne bude dobro:) A ostalo...pa slabo, i sokove i ostala cuda...osim alkohola. Pivo pijem uglavnom svakodnevno, retko koji dan prodje bez jednog stakla makar:)
Ja bih samo rekao da je tema promasila sekciju. Kakve veze imaju gazirani sokovi sa vestima,testovima,uputstvima i novitetima na itsceni? Jedino ako mogu da pijem koka kolu kroz monitor __________________ Scourge of PCBerza
Nemas pojma zato sto si verovatno mlad i posledice ces osetiti tek kasnije. To sto svima obaras ruku nije ti dala koka kola i nema veze sa kostima direktno vec generalno sa genetikom.U mom gradu nisam sreo coveka koji mi je oborio ruku a nekad sam to radio i za pare,u kaficima drugarima za pice itd..I sve ove godine protekle ne mogu da kazem da nisam ugrozio svoj organizam sa nacinom zivota koji sam periodicno vodio nezdravo.To se podrazumeva sve skodno sto svesno radis sebi.Nezdrava hrana,nespavanje,gazirano pice i sl..To ne znaci da nemam snage i dalje ali sta ti to govori?Jel mozes sa sigurnoscu da mi tvrdis da si zdrav 100% i da ti Coca Cola nije nagrizla do sad jetru ni u najmanjem procentu ako si toliko strastan konzumator tog pica???Tesko.Izvadi prve nalaze pa ces da vidis da ti je jetra vec naceta..Coca Cola ima moc unistenja na jetru jednaka dugogodisnjem alkoholicaru! Ucio si iz biologije kako izgleda ciroza jetre i kakve su jetre kod alkosa! Batali ti to prijatelju ili smanji dok si jos mlad.Nemoj kasnije da te glava boli i da ne znas sta ces sam sa sobom!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Nemam pojma, meni je Coca Cola favorite drink! Sto se tice kostiju nikad nista nisam lomio sta vise lomim svima ruke, tj obaram :)))
Al` je zlo...Cola...popio bi 5 litara odjednom da mi stane. Kad dodjem gajbi zedan posle posla/basketa/stagod...havarija. Ma zavist je to, isto kao cigare/kafa/kladionica/gore stvari.
Mislim da nije sok sve što može da se popije, a ovih dana stvarno svakakvih artikala ima koji se olako krste u ``sok``, samo zato što su još uvek u tečnom stanju dok su na polici prodavnice.
Svi kojima nije jasno šta da rade posle posla, škole, roštilja ili čega god:
Za početak, jedite što više voća i povrća, jebite tuđe u svakoj prilici, održavajte kondiciju, i fizičku i psihičku, jer sve ostalo ne vredi skoro APSOLUTNO NIŠTA ako zdravlje fali, a najgora stvar koja može nekome da se dogodi jeste da mu zdravlje nestane usled sopstvene tvrdoglavosti, tj. čuvene izreke ``ma neće (____________-dopunite sami) meni da se desi``.
I tako... OC-ujte ploče i procesore dok su još efikasni, jer će za dve-tri godine leteti u kantu :)
salim se, pa ja imam sledeci fazon, preko leta, posto su velike vrucine, malo basket, malo fudbal, bajs ovo-ono, onda pijem Coca-Colu, biter lemon, ili Guaranu, eto ta 3 osvezavajuca pica su mi vrh, ali to samo kad mi je ono, bas bas toplo, inace CocaColu izbegavam, a sto se tice ostalih godisnjih doba, uglavnom pijem juice, tipa Hello, ovaj novi fruit party, ili Happy day, preko zime uglavnom cajeve furam, a uz dorucak, nema niceg lepseg od jogurta `kravica`...
Sva ta pica 100% voca su gori od koka kole 100%, moja tetka radi na fakultetu (profesor) radila neki rad i testirala je kokacu, fantu, sprite i cocktu, dosla je do saznanja da je cockta najbolja od svih tih pica, mozda ima malo cudan ukus, ali ja nju vise volim da popijem nego Coca Colu. Onda Pepsi i Coca Cola Zero su najstetnija pica od svih u nasim prodavnicama, jer su sugar free, a umesto secera se stavlja Aspartan, koji veoma lagano ali sigurno deluje na organizam, veoma opasan i stetan, takodje taj Aspartan imate u svim tim sugar free proizvodima ukljucujuci i zvake. A te sokove sa 100% voca bolje ne kupovati, nego lepo majka napravi sok u sokovnik stavi sargarepu, cveklu, grejfrut, pomorandzu, jabuku, napravi vitaminsku bombu, samo u takav sok ne treba stavljati limun jer njega ne vredi mesati sa drugim vocem i povrcem u sok jer izgubi svoje dejstvo, zato se pije sama limunada. A napravite vi sok sa 100% voca, za 1l soka od jabuka ti treba 10kg jabuka, a da takav sok kosta 100-200 dinara to je jednostavno ne moguce. Tonic i kisela voda su pica gde barem znas vecim delom sta pijes a ovamo ne zna se nista. A to da ne uzimate Coca Colu a uzimate Hello koji zahteva posle 5 minuta (stopujte vreme) odlazak u WC, onda ne znam da li je to zdravo? I u mnogo sokova se stavljaju emulgatori (tipa E250), neki nisu stetni po zdravlje a neki su veoma opasni jedan od tih emulgatora je taj Aspartan. I u jogurt su poceli da trpaju svasta nekoliko puta sam u toj kravici nalazio neka cuda za zgusnjavanje jogurta, smuci ti se posle da pijes. I jos ko ne zna imam dedu bio je direktor neko poljoprivrednog dobra tamo oko BG-a i kaze da obavezno treba prokuvati mleko, covek je nadzirao ceo proces kako da to ne zna. A svako pice treba uzimati u umerenosti a ne svaki dan po 2l nekog soka.
Brate objasnio si neke stvari, odma da otvoris fabriku za proizvodnju sokova tipa 1l 100% vocnog soka = 10kg voca Ne ali realno, sve je stetno u preteranim kolicinama, ne valja ni stalno piti cajeve od majcine dusice, nane .... Sve umereno Ja ne pijem toliko gazirano, koju koka kolu ponekad ali samo hladnu, uglavnom sam se sad zalepio za ledene cajeve nestea, nectar to me onako osvezi, ali najjaca mi je Aqua Viva Hidroactive
Pa da sve je stetno u velikim kolicinama cak i neka mineralna voda sa nekog izvora, ti ledeni cajevi su veoma dobri, imaju lep ukus i lepo osveze. I jos jedna stvar rekao je neko pre da je za stomak koka kola odlicna i za otpusavanje WC solje, ali ozbiljno, nekoj mojoj tetki u inostranstvu rekao, samo pola litra koka kole u WC solju i otpusice se. Pa eto da se zna sta mi pijemo :).
Pozdrav!
:: Brate objasnio si neke stvari, odma da otvoris fabriku za proizvodnju sokova tipa 1l 100% vocnog soka = 10kg voca :: Ne ali realno, sve je stetno u preteranim kolicinama, ne valja ni stalno piti cajeve od majcine dusice, nane .... Sve umeren :: Ja ne pijem toliko gazirano, koju koka kolu ponekad ali samo hladnu, uglavnom sam se sad zalepio za ledene cajeve nestea, nectar to me onako osvezi, ali najjaca mi je Aqua Viva Hidroactiv :: ::
pa da sam je stavio u svastaru i caffe niko je nebi ni video....tako da nepametuj mnogo... probaj najbolje je kroz napajanje
rad je od coveka napravio majmuna
:: Ja bih samo rekao da je tema promasila sekciju. Kakve veze imaju gazirani sokovi sa vestima,testovima,uputstvima i novitetima na itsceni? Jedino ako mogu da pijem koka kolu kroz monito :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Koku ne pijiem zato sto mi jednostavno ne pase.Ostalo gazirano DA.Recimo sinalko mandarina mi je extra,guarana,razni tonici... Sto se tice vocnih napitaka volim recimo gusti sok od breskve Su-voce,next-ovi nisu losi... Nemojte da vas zabrinjava cena tih`100%`voca sokova,jer se ti sokovi sigurno ne prave od voca 1.klase,sto vidite na policama prodavnica.Takvi sokovi se prave od `skarta`tj.voca koja su napola trula(gnjila),ali ipak jestiva.Kupuju se na vagone,a cena im je mizerija.Ovo znam jer sam nekada radio u MARASKA-i Zadar.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.