Cuo sam da je imao i rak koze... najebo se on i naziveo boli ga uvo sad moze da coolira, a sta mi obicni smrtnici da radimo? ni on nas nebi komentarisao ni zalio.. People die every day, for me i don`t care i`m down for my hood :D
Chuck Norrisu se to nikad nebi desilo jel ni njegovo srce nije toliko ludo da ga napadne!
Sala na stranu, stvarno je legenda! jos Tina Turner i tako te zvezde da odu i prsla muzika skroz!
Nas mali Maxonja se malo izleteo pa cemo mu oprostiti. Michael Jackson kao i mnogi muzicki velikani je bio kompletna muzicka licnost,pojava,legenda u svakom pogledu.. Evo sta kaze wikipedia :
Brate on je bio slavna licnost.Ko zna dal je to istinito?Njega su ucenjivali za novac.Pitanje je koliko u svemu tome ima prave istine.Ja ne kazem ni da jeste a ni da nije,jednostavno smatram da mi necemo znati nikad istinu..
Eto ako imas Xreme Music onda znas koliko je kvalitetna kartica.Moja je plus iz neke platinum serije ali fizicki izgleda isto.Zvucnici znam koji su.Cisto da ti kazem da je zvuk preko linije drugaciji nego li direktno iz kompa pa na zvucnike..U samoj liniji imas filtriranje zvuka i jos dobijes na krajnjem kvalitetu..Ovo cisto samo onako kazem..Odlicni su to zvucnjaci iP.S.Bre mnogo su skupi..Koliko su tebe izasli?
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Hehe pa dobro imam i ja u Pc-u X-Fi Xtreme Music i zvucnike Creative GigaWorks S750 7.1 THX ako znas koji su?
Pa znam, al vecu razliku primeti onaj sa integrisane kad predje na Xtreme Music nego npr. ja posto sam pre ove X-Fi Xtreme Music imao Creative Audigy 2 Zs Platinum Pro platio sam je preko 250 €
Ima kvalitetniji zvuk zahvaljujuci Crystalizeru al ne mogu da se pozalim ni na zvuk od Audigy-a
Sto se tiche zvucnika uzeo sam ih mesec dana posle Audigy 2 zvucne, posto su 3 komada stigla u Srbiju jedan imam ja u Bgu drugi je u Nish-u a treci u Podgorici platio sam 499€ Kvalitet Ultra ! Bass 210w Rms-a 8`` na dole je membrana zbog 20% bolje acoustic-e , sateliti imaju po 70w Rms-a srednjotonci i visokotonci `Tweeteri` titanijumski, pozlaceni dzekovi THX certifikat Bose Cambridge SoundWork Amplifier 7.1 sistem 700w ukupne snage, ja sam max pojaco do 35% i nisam smeo vise ruka mi se tresla :) inache softwerski bass i trable drzim na default 50% samo EQ stavim na Acoustic , i ovako mi se raspada kuca vrata se tresu prozori grmi sve zivo :D
:: :: Pa znam, al vecu razliku primeti onaj sa integrisane kad predje na Xtreme Music nego npr. ja posto sam pre ove X-Fi Xtreme Music imao Creative Audigy 2 Zs Platinum Pro platio sam je preko 250 € :: :: http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-audigy2-zs.htm :: :: A ovu Xtreme Music sam platio oko 100 :: :: Ima kvalitetniji zvuk zahvaljujuci Crystalizeru al ne mogu da se pozalim ni na zvuk od Audigy-a :: :: Sto se tiche zvucnika uzeo sam ih mesec dana posle Audigy 2 zvucne, posto su 3 komada stigla u Srbiju jedan imam ja u Bgu drugi je u Nish-u a treci u Podgorici platio sam 499€ Kvalitet Ultra ! Bass 210w Rms-a 8`` na dole je membrana zbog 20% bolje acoustic-e , sateliti imaju po 70w Rms-a srednjotonci i visokotonci `Tweeteri` titanijumski, pozlaceni dzekovi THX certifikat Bose Cambridge SoundWork Amplifier 7.1 sistem 700w ukupne snage, ja sam max pojaco do 35% i nisam smeo vise ruka mi se tresla :) inache softwerski bass i trable drzim na default 50% samo EQ stavim na Acoustic , i ovako mi se raspada kuca vrata se tresu prozori grmi sve zivo :D
Pa svaka linija ima svoj procesor za obradu zvuka sto i cini njen kvalitet ,pojacalo i ostale stvari koje uticu na sam zvuk..Ton generator..Primer,kod mene ne moze da se desi da dodje do izoblicenja zvuka jer u samoj liniji postoji kontrola za prejak signal tako da kada signal dostigne tu granicu automatski se koriguje na dozvoljenu.Stim ne dolazi do izoblicenja zvuka a ni pucanja zvucnika pri najvecoj snazi! Na tu vrstu filtriranja sam mislio,ne bukvalno mada moze i tako da se uzme,svakako se dobija efekat plus efekte koje koristim sa same linije mimo kompjuterskog software-a.Kad sve to iskombinujem dobijem zeljeni zvuk za moje usi.
Odjavljujem se..Laku noc svima.
P.S.GMAER4LIFE,imas zver boli te misko
I Want to believe - The truth is out there
:: @Sk :: :: Kakvo je to filtriranje zvuka? Prvi put čujem za to. Misliš na ekvilajzer :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.