Sta radi na 3.4 Ghz i moze da se potera na 4Ghz pa sta?? 600mhz oc pa to je sramota. Koga oni foliraju? Neka naprave CPU da radi fabricki na 2.8Ghz a oc na 4Ghz u kucnim uslovima e tada skidam kapu. Smanjili termalnu disipaciju, boljie primerke DENEB jezgra sa dodatim DDR3 kontorolerom nasvirali na 3.4Ghz i nazvali ga phenom II 965. mislm kakva je to zvaka??? Sta smo mi majmuni???
Kada vec kakite svi o ovom AMD procesoru, kako je sve isto jedino malo veci takt, neka mi neko od vas pametnjakovica objasni razliku izmedju: Intel C2D ==> E8200, E8300, E8400, E8500 i E8600 !? Intel C2Q ==> 9450, 9550 i 9650 !?
Kakve su KONKRETNE RAZLIKE izmedju ovih procesora OSIM mnozitelja ? Ja stvarno ne znam, neka me neko prosvijetli znanjem...
Ovakvu budalastinu nisam cuo odavno. Ja pricam o upotrbljivom kloku, A ne hladjenjima tecnim nitrogenom i nekim frekvencijama u labaratorijskim uslovima. Dakle kucni uslovi i naravno stabilan OC, dakle za svaki dan. Ta prica od 7Ghz nema smisla sem da lozi narod i prodaje maglu. Kakve veze ima sto nesto radi na 7 Ghz i prolazi 3d mark kaada je nestabilno. I kada treba da ga drzis u zamrzivacu da bi to moglo da radi na toj frekvenciji. A naponi pri tom kao na bojleru. Jel ti cujes sebe???
Vec sam rekao, ali kako stvari stoje to iz Intel tabora niko nece ni da cuje, kada AMD to radi to je glupost, a kada Intel to isto radi to je dobro. (drugi=AMD, nasi=Intel).
Pozdrav!
:: Kada vec kakite svi o ovom AMD procesoru, kako je sve isto jedino malo veci takt, neka mi neko od vas pametnjakovica objasni razliku izmedju :: Intel C2D ==> E8200, E8300, E8400, E8500 i E8600 ! :: Intel C2Q ==> 9450, 9550 i 9650 ! :: :: Kakve su KONKRETNE RAZLIKE izmedju ovih procesora OSIM mnozitelja :: Ja stvarno ne znam, neka me neko prosvijetli znanjem... :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Q9x50 ici preko 4-4,3Ghz na vazduhu... Jeste da oni rade na manjoj default frekvenciji od Phenom II i jaci su klok za klok malo, ali i AMD je stigao do 3,9-4Ghz, nije mali overklok od 700-800Mhz za 955 ili 900Mhz za 940...
AMD Phenom II overclocking event sees 6.9GHz and a 37339 3DMark06 score
Evo ti komentar sa sajta
To date, nothing Intel has comes close to this level of overclocking.` Phenom II is proving itself to be an absolutely phenomenal overclocker`.U prevodu:
Do danas nista slicno iz Intela se nije priblizilo ovom nivou overkloka PHENOM II SE DOKAZAO DA JE FENOMENALAN OVERKLOKER Ovo je datirano 29 maj 2009.
Da budemo realni posle toga je Intel oborio taj rekord ,ali sa Xeonom CPU koji je za servere i cija je cena sigurno 10 puta veca od PII 955.Za svaki dan ti je objasnio TheBear ,verovatno mislis za hladjenje na vazduh.Ja ne stvarno ovde pojedinci kao da dobiju nervni napad kad AMD izbaci nesto dobro.
Sto se tice ovog za svaki dan objasnio ti je TheBear
Da li bi te usrecilo da naprave procesor koji moze od 2.8 na 4 GHz? Onda bi mogo da pricas drugarima elektroncima da si klokovao procesor za 50%. I bio bi srecniji nego da ga klokujes sa 3.4 na 4... Podsecate me na one likove sto su frizirale ficka da ide preko 130 na sat
JOLE
:: Sta radi na 3.4 Ghz i moze da se potera na 4Ghz pa sta? :: 600mhz oc pa to je sramota. Koga oni foliraju :: Neka naprave CPU da radi fabricki na 2.8Ghz a oc na 4Ghz u kucnim uslovima e tada skidam kapu :: Smanjili termalnu disipaciju, boljie primerke DENEB jezgra sa dodatim DDR3 kontorolero :: nasvirali na 3.4Ghz i nazvali ga phenom II 965. mislm kakva je to zvaka?? :: Sta smo mi majmuni?? ::
:: Da li bi te usrecilo da naprave procesor koji moze od 2.8 na 4 GHz? Onda bi mogo da pricas drugarima elektroncima da si klokovao procesor za 50%. I bio bi srecniji nego da ga klokujes sa 3.4 na 4.. :: Podsecate me na one likove sto su frizirale ficka da ide preko 130 na sa :: :: :: JOL :: :: :: Sta radi na 3.4 Ghz i moze da se potera na 4Ghz pa sta? :: :: 600mhz oc pa to je sramota. Koga oni foliraju :: :: Neka naprave CPU da radi fabricki na 2.8Ghz a oc na 4Ghz u kucnim uslovima e tada skidam kapu :: :: Smanjili termalnu disipaciju, boljie primerke DENEB jezgra sa dodatim DDR3 kontorolero :: :: nasvirali na 3.4Ghz i nazvali ga phenom II 965. mislm kakva je to zvaka?? :: :: Sta smo mi majmuni?? :: ::
Pa jeste, ali moras da nastelujes cilindre, povecas kompresiju motora i podignes poklopac da se bolje hladi. A moze i preko 140 sa vodenim hladjenjem i podizanjem napona :))
JOLE
:: I jel isao ficika preko 130 Km/h :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Da li bi te usrecilo da naprave procesor koji moze od 2.8 na 4 GHz? Onda bi mogo da pricas drugarima elektroncima da si klokovao procesor za 50%. I bio bi srecniji nego da ga klokujes sa 3.4 na 4.. :: :: Podsecate me na one likove sto su frizirale ficka da ide preko 130 na sa :: :: :: :: :: :: JOL :: :: :: :: :: Sta radi na 3.4 Ghz i moze da se potera na 4Ghz pa sta? :: :: :: 600mhz oc pa to je sramota. Koga oni foliraju :: :: :: Neka naprave CPU da radi fabricki na 2.8Ghz a oc na 4Ghz u kucnim uslovima e tada skidam kapu :: :: :: Smanjili termalnu disipaciju, boljie primerke DENEB jezgra sa dodatim DDR3 kontorolero :: :: :: nasvirali na 3.4Ghz i nazvali ga phenom II 965. mislm kakva je to zvaka?? :: :: :: Sta smo mi majmuni?? :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Opet se vrti prica OC-a za max 800Mhz
28.06.2009. 15:34
status: user broj poruka: 18472
Pitam te zato sto sam retko susretao stvarno te ficike ovako po gradu za svaki dan u normalnim uslovima.Inace trkacki ficika je isao 160 Km/h,taj je bio spreman za trke..Dobar ficika je mogao i da zakuca skalu od 120 km/h..Neki su budzili i motor od yuga 45..Sta nisam sve video..Zanimljiv je taj autic bar meni i danas dan.Recimo gledao sam Yuga koji je imao 115 KS ,isto spreman za trke,bez problema je isao 200 KM/h.
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa jeste, ali moras da nastelujes cilindre, povecas kompresiju motora i podignes poklopac da se bolje hladi. A moze i preko 140 sa vodenim hladjenjem i podizanjem napona :) :: :: JOL :: :: :: I jel isao ficika preko 130 Km/h :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li bi te usrecilo da naprave procesor koji moze od 2.8 na 4 GHz? Onda bi mogo da pricas drugarima elektroncima da si klokovao procesor za 50%. I bio bi srecniji nego da ga klokujes sa 3.4 na 4.. :: :: :: Podsecate me na one likove sto su frizirale ficka da ide preko 130 na sa :: :: :: :: :: :: :: :: :: JOL :: :: :: :: :: :: :: Sta radi na 3.4 Ghz i moze da se potera na 4Ghz pa sta? :: :: :: :: 600mhz oc pa to je sramota. Koga oni foliraju :: :: :: :: Neka naprave CPU da radi fabricki na 2.8Ghz a oc na 4Ghz u kucnim uslovima e tada skidam kapu :: :: :: :: Smanjili termalnu disipaciju, boljie primerke DENEB jezgra sa dodatim DDR3 kontorolero :: :: :: :: nasvirali na 3.4Ghz i nazvali ga phenom II 965. mislm kakva je to zvaka?? :: :: :: :: Sta smo mi majmuni?? :: :: :: ::
Re: AMD planira Deneb na 4 Ghz tokom 2010 na default clocku
29.06.2009. 12:31
status: user broj poruka: 3992
moze da prica ko sta hoce novi phenomi su dobri procesori i za svoju cenu konkurentni
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: http://www.overclockersclub.com/news/25078 :: :: As you might or might not know, AMD plan to release their Deneb processors all the way up to 4GHz stock by 2010 :: :: Hopefully by the end of the year, with a new processor coming out every 3 or 4 months, AMD should be reaching 3.8GHz stock. :: :: :: Znaci ipak menjaju steping :: :: :: ::
CPU bi trebao zvanicno da se pojavi 13 avgusta.Postoje tvrdnje da TDP nece prelaziti 125 W,ali proizvodjaci MB ga klasifikuju kao 120 - 140 w.Na xtremeSystems pojavila se informacija o OC ovog CPU na 4,4 Ghz na vazduh,sa tecnim azotom je dostizao 6154 MHz. sa 1,58 vcore.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647788. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.