Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
4 juli dan nezavisnosti
STRANA 2 OD 3  
tortojed Nije srpski cutati. Srpski je - pljuvati. Jao, sto volim da mrzim. 04.07.2009. 16:11 #126067

status: user
broj poruka: 11021

*ebem ti dete od kilo. Ko na nas krene, iz mesta je na*eb`o. Govori srpski, pa da te ceo svet razume. Nas i Rusa, 206 miliona. Tresteno pijanih. Ali kod nas se pije dobra rakija a kod njih brlja (`vodica`).

Igram COD4 i evo sta stalno ponavljam zetu: always be with the good guys (a on uvek igra za Op Forces, to jest za Shiptare).

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS ... 04.07.2009. 17:24 #126085

broj poruka: 860
@Slavuj
Linux se ne stvara na samo jednom mestu i nije u ničujem vlasništvu (kao Windows). Evropa i Azija prednjače po pitanju Open Source Softwera u odnosu na Ameriku. KDE meni je proizvod našeg programera. Prevodi su proizvod naših ljudi. Ja redovno prijavljujem bug report za PulseAudio, Fedoru i Ubuntu. Isto to važi a Artwork. Linus Torvalds je poreklom iz Finske. Dosta programera su poreklom iz Indije, Kine i drugih (levih) zemalja. Postoje nekoliko Italijanskih, Španskih, Nemačkih, Indijskih....distribucija.

Windows-free with Fedora 10

MaliAbner Re: ... 04.07.2009. 17:39 #126089

broj poruka: 7783
Sta da ti kazem nekima je tesko izaci iz matrixa...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: @Slavu
:: Linux se ne stvara na samo jednom mestu i nije u ničujem vlasništvu (kao Windows). Evropa i Azija prednjače po pitanju Open Source Softwera u odnosu na Ameriku. KDE meni je proizvod našeg programera. Prevodi su proizvod naših ljudi. Ja redovno prijavljujem bug report za PulseAudio, Fedoru i Ubuntu. Isto to važi a Artwork. Linus Torvalds je poreklom iz Finske. Dosta programera su poreklom iz Indije, Kine i drugih (levih) zemalja. Postoje nekoliko Italijanskih, Španskih, Nemačkih, Indijskih....distribucija.
::
:: Windows-free with Fedora 10
CrowBgd Re: ... 04.07.2009. 18:19 #126099

broj poruka: 1376
Tako je ,a sto neko pomenu racunare ....pa jebo te ja ne vidimd a pise negde na komponenti Made in USA. Pa Kinezi ce jos malo da pocnu da prave ama bsa sve ali sve za racunare. Amerika je trula

:: @Slavu
:: Linux se ne stvara na samo jednom mestu i nije u ničujem vlasništvu (kao Windows). Evropa i Azija prednjače po pitanju Open Source Softwera u odnosu na Ameriku. KDE meni je proizvod našeg programera. Prevodi su proizvod naših ljudi. Ja redovno prijavljujem bug report za PulseAudio, Fedoru i Ubuntu. Isto to važi a Artwork. Linus Torvalds je poreklom iz Finske. Dosta programera su poreklom iz Indije, Kine i drugih (levih) zemalja. Postoje nekoliko Italijanskih, Španskih, Nemačkih, Indijskih....distribucija.
:: Windows-free with Fedora 10
JOSILENKO Re: ... 04.07.2009. 18:44 #126107

broj poruka: 1013
Vidim, vidim...Mi smo ti Srbi, politicki emotivci... sta ces. Sitne duse, zavidni, osvetoljubivi, mali, iskompleksirani.
Nije to ljudski, a ni hriscanski, zeleti drugim ljudskim bicima nuklearni holokaust, glad, bolest, tornada, poplave, smrt njihovu i njihove dece. A to da su svi ovde amerikanizovani i kalifornizovani, jesu i to do koske. Kako neko moze da se lozi na Teminator 4, Ice Age 3 ili Spiderman 10, i na ostala holivudska rimejk rimejka od prezvakanog uproscenog rimejka sa novim sisatim instant ribama brzim kolima i jeftinim fazonima. Kad kazem nekom da mi se svideo Spanski ili Frnacuski (nedaj boze Norveski) film svi me ovde gledaju kao obolelog.
Ali cinjenica je da su Ameri pod Busom postali nepodnosljivo prepotentni `mi smo najjaci svih vremena niko nam nista ne moze` revolverasi. I priznajem da ce biti zabavno gledati ih na kolenima kako kukaju po svetu za neki kredit i kako jedu gloginje. A jesce ih jer ce ova bahatost (idi po svetu kradi otimaj pali rushi da bi u americi svaka kuca 500 kvadrata svako dvoriste svoj bazen svaki covek svoja kola koja trose 100l na 100 km) skupo da se plati.
No, kad pogledam u Rusiju i Kinu i kad vidim kako oni tretiraju svoje ljude, jeza me hvata od pomisli kako li ce tek nas tretirati ako zavladaju svetom.

JOLE

:: Josilenko, da li vidiš ovo ? :
:: @svi ostali
:: ako nije tajna, je l` sam ja nešto pogrešno shvatio ili je to neslužbeni znak da je izašla neka domaća verzija Windowsa i Linux-a ? Mobilnih telefona ? Bežičnih fiksnih ? PC-a ? TV-a ? Mikrotalasne rerne
:: Ne razumem, kada ste već toliko solidarni u tom pljuvanju, zašto kolektivno ne pobacate i do kraja života se otarasite svega što je otkriveno, patentirano u USA, a što upravo koristite
:: Hajde sad, skupite se svi kod jednog kontejnera, i pobacajte sve to što uključujete svakodnevno, a što je poreklom iz te države
:: Evo ja ću da Vas snimim i postavim snimak na YouTube, besplatno, biće mi čast da snimim takav jedan gest. Uradiću sve što umem da budete utisak broj 1. u ``Utisku nedelje`` sledećeg vikenda, naravno i u gotovo svim dnevnim novinama
:: A ono drugo, valuta postaje ``svetskija`` proporcionalno razvoju privrede države iz koje potiče, odnosno količini poverenja koje stabilnost privrede te jedne države ili grupe država, u kojima se koristi ta valuta, uliva ljudima širom planete.
:: Pa, pošto se dolarima odavno može kupiti apsolutno sva roba na svetu, a dinarom ne možete više ni kurton da kupite u susednoj Bosni, čak ni blizu granice, govori Vam dovoljno o tome gde se nalazite, nadam se da ste u stanju to i da razumete
:: Srbologija, nauka belosvetska.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE Mala govanca pored kompjutera proseravaju se! 04.07.2009. 20:24 #126118

broj poruka: 839

Ko pravi velika dela taj pravi i velika sranja! tako da je to uobicajeno za tako veliku drzavu! razvijeni bogati napredni u industriji izumima ima se kesha! A jel znate vi zasto je Srbija ova bedna i bolesna bombardovana 99% ? vecina vas studira i samo serete ovde niti znate sta je vojska ni Amerika, tako da ne zelim nikom nesrecu bolest i sl. Srbi su poznati po tim kompleksima zavidnosti, ljubomore, i sl. By the way 90% stvari sto koristite u zivotu napravila je ta Amerika po kojoj pljujete, na zalost cisto sumljam da je 1% vas bilo u Americi pa imaju sta da kenjaju ovde!

Kakvih sve ima u ovom Raspadu od Drzave pocev od onog Granda pa nadalje Atomsku bombu bi bacio na nju! svi ljudi koji vrede da je napuste govna da ostanu i da odu u kurac!
DmasteRNo1 @GAMER4LIFE 04.07.2009. 20:31 #126120

broj poruka: 6107
Stani u red. Ja moram prvi da bacim atomku na Grand, a ako ne uspem da sredim sve `Zvezde Šljama` onda ćete da uletite ti i ostali (znam da vas ima mnogo).
I, da. Nemoj leba ti više da `sumljaš`, zato što mi volimo da Srbi sumNJamo.

Šefe, koji ti je vrag?

Sub-Z Izvinjavamo se, commander Gamer... 04.07.2009. 21:36 #126135

broj poruka: 1621
Sto smo glupaci sa zavrsenim fakultetima...A sto nas ne prosvetlis-zasto smo bombardovani? I sta koji moj radis u Raspadu, sto ne odes da sanajas Americki san? Rat, nazalost, znam sta je, kao i Amerika u kojoj sam bio x puta. Tetka, teca i brat mi tamo zive 30g, a na Ameriku sam se lozio dok sam bio mali...Ne znam ko pri cistoj svesti i zdravoj pameti moze da zavidi Amerima...Gomila lopova, robova i najveceg evropskog sljama se u velikom stilu uzdigla, i tako ce i da propadne...samo sto ce i pola sveta da povuce sa sobom...
Fiat iustitia, et pereat mundus

GAMER4LIFE ...... 04.07.2009. 22:15 #126142

Ko sve zavrsava fakultete, inteligencija i pamet im curi niz bradu, sto se tice Amerike necu nista da komentarisem uglavnom ne mrzim nikog a to sto vecina Srba iskomplexiranih pljuje po njoj , zbog nekih kretena policitara zato su nas bombardovali jbg. ja ne znam kakav to covek moze da bude koji nekom zeli nesrecu, bolest, katastrofa! To samo u Srbiji ima i nigde vise!
Sub-Z Brate, koliko ti imas godina? 12? 04.07.2009. 22:48 #126146

broj poruka: 1621
Bombardovali nas zbog Slobe? Evo ti tema za razmisljanje-Raspad Jugoslavije(verovatno je krivo 300000 Srba proteranih iz Hrvatske),BIH(drzava muslimanima), Proglasavanje OVK teroristickom organizacijom od strane cia/fbi, Bombardovanje-jadni Siptari, Ameri pomazu Islamskom Svetu, pokazivanje Rusiji da je slaba da intervenise, kao i Kina(`slucajno` im pogodili ambasadu), najveca baza u Evropi(Bondsteel), proterivanje Srba sa Kosova,druga drzava muslimanima...i najgore, NVO sljam koji se namnozio posle `demokratskih promena`, menja istoriju i pljuje po Srbiji....ITD. Toliko od mene, sinak, a ti da si isao na fakultet, mozda bi iznao neke stvari o svojoj zemlji...

Fiat iustitia, et pereat mundus

pasduh .... 04.07.2009. 22:55 #126150

broj poruka: 451
Smo im zelim isto ono sto i oni meni, pa sta god to bilo (ah da, da im vratim nesto od onog uranijuma koji su onako velikodusno pobacali po nama). A sto se tice razloga zbog kojeg su nam isti poklonili, vec opste poznata stvar, bili d`boj (namerno malim slovom) rasprsio svoju semenu tecnost po onoj kako se zvase, pa da njegova gospodja ne bi bila bas toliko javno posramljena evo ajd sad da mi se digne djokica malo na Srbe pa da je*em njih.

@bax
Cuj njega naprstak soli dnevno, da nije malo prvise , a i vodu preporucujem iz najudaljenije kanalizacije, mislim vodu treba zasluziti, zar ne.

pozzz

one way or another

GAMER4LIFE ...... 04.07.2009. 23:04 #126152

Bravo dvojka!

Ne interesuje me politika niti ova drzava raspala , nemam nista protiv nikog i nikom nista lose ne zelim, ko zeli isto ce mu se destii kad tad! pozzzzz!
Equinoxe Re: .... 04.07.2009. 23:06 #126154

broj poruka: 12057

Pa šta znam, reko da ne bude mnogo surovo.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: @ba
:: Cuj njega naprstak soli dnevno, da nije malo prvise , a i vodu preporucujem iz najudaljenije kanalizacije, mislim vodu treba zasluziti, zar ne
:: pozz
:: one way or another
MilosNBG ... 04.07.2009. 23:11 #126156

broj poruka: 1586
Pa ako ti ne odgovara ova drzava raspala, a ti se lepo spakuj pa idi a ne da stalno drndas kako je drzava raspala pa drzava raspala... A i ne znam sta vise moze da nas zadesi pa da kompletiramo sve.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

GAMER4LIFE .... 04.07.2009. 23:12 #126158

Samo seljacinama moze da odgovara ova drzava jel su toliko glupi i slepi da ne primecuju nista ae vozdra necu vise nista ni da pisem u vezi ove glupe teme
MilosNBG ... 04.07.2009. 23:15 #126160

broj poruka: 1586
Milom ili silom, vidim da i tebi odgovara, jer si u njoj, prema tome - Dobrodosao seljacino
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

dukiduledu xexe 04.07.2009. 23:23 #126164

broj poruka: 826
Dosao Obama kod boga....i pita ga,o Boze dragi..reci mi sta ce se desiti sa Amerikom naprimerr....za 2 godine?
Pa nista specijalno....Bog mu odgovara....sem sto cete zaratiti sa Rusima...
Eh,Boze dragi,Obama se zamisli,a ne zna kako da ga pita,glupo mu....a da li ce postojati...pa npr Coca Cola?
Hoce,odgovori mu Bog,ne brini...
Uf,sad mi je lakse,rece Bogu Obama....znaci prezivece nam privreda....a hoce li biti skupa Coca Cola?koliko ce kostati?
Ma ne,odgovori mu Bog....bice za dzabe....
Kostace 2 RUBLJE
xexexexexe

JOSILENKO ... 04.07.2009. 23:34 #126166

Svim rusofilima, rusofobima, anglofilima, anglofobima, evrofilima, evrofobima, antisemitistima, rasistima, ultranacionalistima, sovinistima, nacistima... odrastite malo za promenu. Dosta ste sra*a napravili i u ovoj zemlji i na ovoj planeti. Mrznja je otrov za dusu, a sto se ljubavi tice - volite zene za promenu a ne strane drzave.
A vi sto masturbirate na ruske migove, nosite brojanice i bejzbol palice kojima sirite srpstvo - svetog Savu ste prevrnuli 100 puta u grobu
I da, amerima sve mogu i da oprostim, ali ovaj uranijum nikad necu.

JOLE

dukiduledu e,da... 04.07.2009. 23:37 #126167

I jebem im dete u detetu mrtve majke!
Srbin sam pa sta?
najsasvim,potpuno sasvim.....a one tovne curke od ljudi,tj Ameri,su naneli vise zla svim ljudima na zemaljskoj kugli,nego bilo koja nacija(ukljucujuci tu i Hitlerovu Nemacku)i zasluzuju svako zlo koje ce ih neminovno zadesiti...Kauboji nastali na genocidu celokupne populacije Indijanaca,pa zatim na teroru celokupne zemaljske kugle,a sve na principu,jaci sam pa sta?
Nije im kriv narod?a sta je nas narod,i narodi svih drzava koje su bombardovali,ugnjetavali,stavljali pod sankcije,atomski unistavali,sta su ti narodi krrivi?
Da Bog da im se seme zatrlo,ono genocidno!

MaliAbner Re: ... 04.07.2009. 23:45 #126169

broj poruka: 7783
Море не апај оно кад ти није нужда.
Ако ти је толико криво даћу ти те две рубље да купиш КОКА КОЛУ.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Svim rusofilima, rusofobima, anglofilima, anglofobima, evrofilima, evrofobima, antisemitistima, rasistima, ultranacionalistima, sovinistima, nacistima... odrastite malo za promenu. Dosta ste sra*a napravili i u ovoj zemlji i na ovoj planeti. Mrznja je otrov za dusu, a sto se ljubavi tice - volite zene za promenu a ne strane drzave
:: A vi sto masturbirate na ruske migove, nosite brojanice i bejzbol palice kojima sirite srpstvo - svetog Savu ste prevrnuli 100 puta u grob
:: I da, amerima sve mogu i da oprostim, ali ovaj uranijum nikad necu
:: JOL
JOSILENKO Re: Re: ... 04.07.2009. 23:54 #126174

More Abneri ne gazite oranje

JOLE

:: Море не апај оно кад ти није нужда
:: Ако ти је толико криво даћу ти те две рубље да купиш КОКА КОЛУ
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Svim rusofilima, rusofobima, anglofilima, anglofobima, evrofilima, evrofobima, antisemitistima, rasistima, ultranacionalistima, sovinistima, nacistima... odrastite malo za promenu. Dosta ste sra*a napravili i u ovoj zemlji i na ovoj planeti. Mrznja je otrov za dusu, a sto se ljubavi tice - volite zene za promenu a ne strane drzave
:: :: A vi sto masturbirate na ruske migove, nosite brojanice i bejzbol palice kojima sirite srpstvo - svetog Savu ste prevrnuli 100 puta u grob
:: :: I da, amerima sve mogu i da oprostim, ali ovaj uranijum nikad necu
:: ::
:: :: JOL
JOSILENKO Re: Brate, koliko ti imas godina? 12? 05.07.2009. 00:04 #126177

Ako te interesuje ta tema, procitaj knjigu Zivorada Kovacevica `Amerika i raspad Jugoslavije`, odlicna je i detaljna (Kovacevic je bio 15 godina ambasador u SAD i upoznao 5 njihova predsednika, zna podosta o toj zemlji) .
A ako te mrzi da citas, pogledaj dokumentarac `Smrt Jugoslavije`. Radjen je u stranoj produkciji i delimicno je pristrasan (citaj - antisrpski). Ali ima ekskluzivne izjave i intervijue s Kucanom, Slobom, Bulatovicem, Kadijevicem,, Izetbegovicem, Vensom, Ovenom, Karadzicem itd i dosta je detaljan... Sve u svemu razjasnice ti se mnoge stvari

JOLE

:: Bombardovali nas zbog Slobe? Evo ti tema za razmisljanje-Raspad Jugoslavije(verovatno je krivo 300000 Srba proteranih iz Hrvatske),BIH(drzava muslimanima), Proglasavanje OVK teroristickom organizacijom od strane cia/fbi, Bombardovanje-jadni Siptari, Ameri pomazu Islamskom Svetu, pokazivanje Rusiji da je slaba da intervenise, kao i Kina(`slucajno` im pogodili ambasadu), najveca baza u Evropi(Bondsteel), proterivanje Srba sa Kosova,druga drzava muslimanima...i najgore, NVO sljam koji se namnozio posle `demokratskih promena`, menja istoriju i pljuje po Srbiji....ITD. Toliko od mene, sinak, a ti da si isao na fakultet, mozda bi iznao neke stvari o svojoj zemlji...
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
dukiduledu hahaha..... 05.07.2009. 00:28 #126179

pa nije valjda da trebamo da gledamo Americke propagandne i kako sam kazes antisrpske filmice,i da poverujemo da je propaganda ustvari milosrdni andjeo,kao i njihovae bombe sto suu milosrdne,pa da nam ti filmovi kazu sta smo i ko smo?inace,ja imam 34 godine.....ali kakve to sad veze ima?Ameri=totalni trulez=istina...sta tu ima dalje da se raspravlja?
sve su to cinjenice....e mene niko nikada nece ubwediti da je silom nametnuta istina,ustvari realnost,i da je prihvatim kao normalnu stvar....mene nikakva sila ne moze naterati da svoja ubedjwenja i verovanja izmenim....kao ni ti propagandni filmici....znam ko sam,sta sam......a znam i ko su oni!

pasduh Re: .... 05.07.2009. 00:55 #126180

broj poruka: 451
`ae` ti malo spusti loptu da ne poberes koju seljacku....

one way or another

:: Samo seljacinama moze da odgovara ova drzava jel su toliko glupi i slepi da ne primecuju nista ae vozdra necu vise nista ni da pisem u vezi ove glupe teme
JOSILENKO Hahahaha, stvarno smesno, samo ne znam sta ... 05.07.2009. 01:01 #126181

Pogledaj ti taj film blago meni ako ti se knjiga ne cita. Iz dva dela, ukupno 2 ipo sati. Videces tamo i Veljka Kadijevica, i Borisava Jovica i mnoge druge koji su zaprzili corbu. Bice ti malo jasnije da ova prica nije crno bela. I ovde se ne radi o tome ko si ti i sta si, vec ko su ljudi koji su vladali zemljom. Mozda je narator u filmu s`vremena na vreme antisrpski, ali njega ignorisi. Ostalo su ekskluzivne izjave SVIH direktnih ucesnika

JOLE

:: pa nije valjda da trebamo da gledamo Americke propagandne i kako sam kazes antisrpske filmice,i da poverujemo da je propaganda ustvari milosrdni andjeo,kao i njihovae bombe sto suu milosrdne,pa da nam ti filmovi kazu sta smo i ko smo?inace,ja imam 34 godine.....ali kakve to sad veze ima?Ameri=totalni trulez=istina...sta tu ima dalje da se raspravlja
:: sve su to cinjenice....e mene niko nikada nece ubwediti da je silom nametnuta istina,ustvari realnost,i da je prihvatim kao normalnu stvar....mene nikakva sila ne moze naterati da svoja ubedjwenja i verovanja izmenim....kao ni ti propagandni filmici....znam ko sam,sta sam......a znam i ko su oni
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647788.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs