Sto se tice cooler-a bice dizajn promenjen 100%.Ja sam cak ubedjen da su kartice vec spremne po onom sto sam mogao da cujem..Ccccccc,kakve su to igrarije,ratne igre.Mi bre obicni korisnici nemamo pojma sta se bre krije iza tako velikih firmi i sta su u stanju da naprave,koliko su tehnoloski razvijeni.Bre uvek imaju nekog keca u rukavu i samo je pitanje vremena kad ce da izadje na videlo.Zastoj pojavljivanja 5870 serije je jednostavan.Nema konkurentog prozivoda i ceka se na odgovor.Trziste je preplavljeno ATI karticama u to nema sumnje,slaba vajda od nvidie ako ovako nastavi da fura najjacu kartu i samo HI Range klasu..Odose u k!Inace radio sam na upgrade-u vodenog sistema i treba da mi stignu i dva vodena blocka by swiftech.Planiram da te Radeone i volt modujem kroz bios.Imaju voltere tako da to nece biti problem.
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
i smatram da i Ati ima odlicnih karata, ali TRENUTNO nVidia ima najjacu single kartu i dual kartu ! I za svaki segment trzista ima karte koje su konkurentne Ati-ju... A sta ce biti u buducnosti to cemo tek videti, ja necu da pricam nista za 5870 daj boze da valja i ne bude preskup, ali sumnjam da nVidia ne sprema nista, izbacice oni neke karte koje ce parirati modelima ATI HD5000 serije 100%...
Sve je to mozda.Za sad nema nade da ce popuniti prazninu na trzistu.Sve mi se nesto cini da ce ipak da krenu sa procepom sto ih odvlaci jedan korak unazad.Nadajmo se da tako nece biti ali..
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
:: i smatram da i Ati ima odlicnih karata, ali TRENUTNO nVidia ima najjacu single kartu i dual kartu ! I za svaki segment trzista ima karte koje su konkurentne Ati-ju... A sta ce biti u buducnosti to cemo tek videti, ja necu da pricam nista za 5870 daj boze da valja i ne bude preskup, ali sumnjam da nVidia ne sprema nista, izbacice oni neke karte koje ce parirati modelima ATI HD5000 serije 100%.. :: :: ::
Re: Re: ATI 5870/5870 X2 Sta se ocekuje od ovih zveri !
05.07.2009. 22:25
status: user broj poruka: 12805
Da, da, nvidia u 2007. godini pravi brze karte nego ati. 55nm? kakve veze to ima? Molim te manje lupetaj, ovo nije forum za viceve. nVidia ce lako da se nosi sa tom DDR5 memorijom kao sto se i sad nosi. Da imas iole gram znanja, znao bi da je brza memorija bitna jedino pri radu u vecim rezolucijama, i iskreno, nikog ne zanima jel brzi neki ati u 2560x1600 kad se jedva ko igra u toj rezoluciji, tako da i da je DDR15 nece imati razlike... Otkud ti znas da DX11 nece biti promasaj? Ma bitno samo da ga ati ima, to automatski povlaci cinjenicu da ce sve da bude lepo i sareno...
Machine je postavio jako lepu temu, savetujem da je posetis...
I dosta vise sa tupavim komentarima vas nekolicina, imate karte od 30 evra stare po 5 godina, i nekim cudom citanjem gomile placenih testova na netu pucate od znanja... Pun mi vas je. Zbog takvih retardiranih komentara i krecu prepirke po 10 strana... __________________ Scourge of PCBerza
:: Bice jebano, ne raduje nikog sto je nVidia jos uvek u 2006/7oj godini...(ddr3 55nm raspad :: Samo nam na ovu krizu fali jos i monopol ati- :: :: nEvidia ce tesko da se nosi sa npr `2048 GDDR5 512bit` to je smrt u boji.. :: :: a da ne pricamo o 40nm i DX11 koji nece biti promasaj ko 10k :: :: Bog im je na pomoci a i nama sa njima.. :: :: sa 40nm procesom te zverke ce moci i da se klokuju, a da ne treba zlo hladjenje....kapiram da 1GHz+ nece biti problem za gp :: :: :: :: http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=432 :: :: :: :: http://neoseeker.com/news/9078-ati-hd5870-rumors-1-5-tflops-40nm-1000-shaders-and-multi-core- :: :: :: :: Karte su tu.Ceka se odgovor od nvidie ali po svemu sudeci i po onom sto sam ja cuo za mesec dva eto njih. :: :: :: :: @gile2 :: :: :: :: Poslacu ti slike posto neces uspeti da dobijes karte pre mene tj jednu kartu.Meni stizu dva komada : :: :: :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: :: ATI is way of life :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.