:: Sto,jel treba da budemo sad ljubomorni sto neko ima a mi nemamo? :: Sto me to kod ljudi nervira to je strasno :: Cemu ljubomora :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Zato sto ljudi u stranim zemljama ne znaju sta ce sa parama....
Nisam ljubomora, nego kod nas ljudi primaju platu po 200-300e a neki tamo budzovani kupuju kartice od po 500e... hehe... Ali po mom misljenju i treba da budemo ljubomorni, svi napreduju samo se mi vracamo unuzad, jel vidite vi koliko je broj nezaposlenih u Srbiju, razmislite malo koliko ljudi u ovo drzavi nema za hleba a kamoli Ati kartice...
Da ali to nema nikakve veze sa individuom!To je generalni problem drzave i ljudi koji rukovode istom.Svako za sebe treba da gradi svoj zivotni put i da se bori na ovaj ili onaj nacin.Neko se snadje neko ne bez obzira na uslove.U ovoj smo zemlji rodjeni,naucili smo na rezim.Iz krize nismo izasli vec 15 Godina mozda i jace.Sta tu ima vise da se prica.Nit sam ljubomoran na pojedinca niti na neku zemlju koja je ekonomski stabilnija od nase propale zemlje.Mene samo brine ponasanje naseg naroda i negativna energija koja se siri,zavist,pakost,ljubomora,zlo.To je ono sto nas jos vise unazadjuje i srozava pored toga sto nam je zemlja i onako u haosu i rasulu.
Sto se tice kartica ,ako odes generalno na zapad ,tim misleci na Ameriku koji pored svega i dalje imaju odlican standard,oni njihovu robu placaju u dolarima,svojom valutom a ne u evrima a cene proizvoda su im jeftinije i do 50% u odnosu na evropu.Srbija ima najlosiji standard ali zato najvece cene.I u Nemackoj su euri pa nije tako skupo.Znaci dosli smo do zakljucka da nije bitno ko i koliko ima,to je jednostavno tako.Za sebe se moras boriti bez obzira na uslove u kojim zivis!
Green Green Grass Of Home
:: :: Sto,jel treba da budemo sad ljubomorni sto neko ima a mi nemamo? :: :: Sto me to kod ljudi nervira to je strasno :: :: Cemu ljubomora :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Zato sto ljudi u stranim zemljama ne znaju sta ce sa parama.... :: :: Nisam ljubomora, nego kod nas ljudi primaju platu po 200-300e a neki tamo budzovani kupuju kartice od po 500e... hehe... Ali po mom misljenju i treba da budemo ljubomorni, svi napreduju samo se mi vracamo unuzad, jel vidite vi koliko je broj nezaposlenih u Srbiju, razmislite malo koliko ljudi u ovo drzavi nema za hleba a kamoli Ati kartice...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.