Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD calls Fermi a `Paper Dragon`
STRANA 2 OD 2
marke Re: Re: ... 21.10.2009. 23:28 #151116

status: user
broj poruka: 384

:: Gde si sad ti skontao da ja velicam Fermi a pljujem Ati(koji uzgred koristim vec dugo u kombinaciji sa AMD-om).Kazes `nije jedino Sky merodavavan`,to je tacno.Ali je sigurno jedina budala(ja sigurno nebih) koja ce radi svih nas(a i sebe)da se drka par dana i da mu mast iscedi na normalnoj masini.Da bi vama prezentovao rezultate.Dali je on merodavan to vec nije tvoj problem,ja smatram da jeste

nije moj problem? o cemu pricas ti ? kakav problem ja to imam?

ak nisi razumeo, nisam o njegovoj objektivnosti ni govorio. vec o objektivnosti ostalih. smatram da nisu svi lazovi. sledeci put procitaj.

A ti imas hiljade profi site-ova placenih od strane ATI-ja da svemirskim konfama( koje su obicnom coveku san) testiraju te karte i teraju vam bale.Ti mozes a i nemoras da mu verujes,a ja vec znam rezultat,tako da nemoram da nagadjam a kamoli da pljujem.
::
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Pazi, nisam ja rekao da je ati cena/performanse nesto fenomenalno. al kome se ne svidja, neka kupi fermi-a... (hehhe
:: ::
:: :: svaka cast sky-u al postoji testova kolko `oces ... nisam pripadnik teorije zavere, pa da mislim da svi sem sky-a lazu
:: :: Nemoj pogresno da me shvatis, jedva cekam nvidiu da izbaci gt300, da vidim i to cudo, jer je ovaj moj 8800gtx zreo za zamenu
:: :: al pljuvati ati 5xxx (kakav je da je) a velicati fermi (`imagine the fermi somwhere`) je malo nepromisljeno
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Samo da dodam radi Gila i sl. 22.10.2009. 00:06 #151123

broj poruka: 7733
Znaci i Ati koristi double precision vise decimala iza zareza ,ali bi Fermi tu trebao da bude za 50 % brzi u double precision ,sto ga cini ozbilnjim konkurentom za HPC trziste.750 Gflops prema 500 Gflops u korist Fermi, u single precision racunanju ATI 5870 bi trebao da bude ~ 80 % brzi od Fermi.Naravano sve je ovo hipoteticka stvar, sve su nagadjanja i kao sto rekoh trla baba lan ,dok se ne vidi kako se sta ponasa u realnim aplikacijama.
trogdor ... 22.10.2009. 01:23 #151137

broj poruka: 373
Ako srednji segment nvidie izlazi u martu, to ne valja za cene definitivno, jedino da se ati smiluje :). Inace ati je realno procenio stanje na trzistu(pa sad puni dzepove), mada su najavljivali tu 5xxx seriju za pocetak 2009 ako se neko seca, pa onda za maj, pa se oteglo solidno bogami.
Koja je poenta da sad prozivaju nvidiu - nikakva!!!

Go Go Go !!!

Daum ... 22.10.2009. 01:58 #151144

broj poruka: 12810
Ovo je samo jos jedan od ocajnickih AMD poteza pre nego sto im nvidia povuce tepih pod nogama. Konstantno se proseravaju sa ovakvim prezentacijama, bolje da gledaju sebe malo nego sto se konstantno forsiraju kako su `ovo, ono`. Ista prica svake godine: Vise tranzistora, bla bla bla, a to sto su im karte ko ringle to nema veze, to sto im pucaju drajveri, ni to nema veze, bitno da oni prave prezentacije sa laznim optuzbama. Tako su isto kenjali da im je 5800 serija brza 300% od GT200 karti...

Mogu samo da se smejem na ovakve jadne njihove poteze...

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs