Ali sada ozbiljno... Postoji samo par osoba sa ovog foruma kojima nikada ne bih odgovorio na nacin kao ovom liku, jer su ozbiljne, imaju iskustva sa hardverom, dele korisne savete i ne pricaju gluposti.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Da li znas koliko dnevno na berzi procitam netacnih stvari i budalastina i raznih tvrdnji? Broj se ne zna. Znas koliko to utice na mene?Ni malo.Pre sam se lomio da ispravljam krive drine,ucim,objasnjavam i upadao sam samo ui svadje koje su uglavnom dovodile do toga da ja sebe branim ni kriv ni duzan ali sta ces. Iskuliraj.Nemoj imati komplexe,boli te tebra uvo sta ce ko da kaze.Nek kaze ko sta hoce..
Evo npr ja znam da se Obrad sada raspilavio,dusa mu je ispunjena,srce na mestu jer je njegov miljenik sada number one.Meni je to simpaticno.Jos simpaticnije mi je sto je on uvek u nekom vs ratu i sto je na berzi glavni vojskovodja i lider ATI/AMD `klana` ..Ma sve je to bre pesma.Shvatis to kao komediju,batali nerviranje mlad si.Treba posle da budes ruzan i izboran za ove nase lepe sponzoruse hehhehe.
Ihhh te nase sponzoruse... sta bi svet bez njih... Kada budemo usli u Evropu postace prva klasa...
Edit: nesto mi se citiranje tvod odgovora zaglupelo...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Ma sve je to bre pesma.Shvatis to kao komediju,batali nerviranje mlad si.Treba posle da budes ruzan i izboran za ove nase lepe sponzoruse hehhehe. :: ::
ja mislim da je jos rano za izlazak nove nvidia graficke i da nece izaci pre februara ili marta...bice sigurno skup jer je mnogo komplikovaniji od atijevog gpu-a...iskreno ne ocekujem manju cenu od 500e
Koliko sam ja kartica promenio i koristio 90% sa foruma nisu ni videli za 15 god koriscenja pc-a, cim izadje nvidia kupujem je! pa da vidimo ko ima veci score:D
tata tata i ja bih kupio novu karticu, i tata bi sine ali nema se,cuti kad imas menjaj, ja sam u doba jure jos kt400-cip set i fx5900zt, sta da se radi, za nV karticu bilo kako bilo, nezna se tacno zasto se ceka, od toga da cekaju novu reviziju silicijuma A3 , pa do drajvera, mislim da niste zaboravili da ovaj gpu lici malo na cpu po dizajnu, ima brzi pristup l1 i l2 kesu i ko zna jos sta nisu otkrili, mislim da nvidija ide i na druga polja grafikom definitivno, valjda znaju sta rade, iskreno i da bude brza nekako te nv kartice vise klase su uvek skuplje, ja volim vise nvidiu, ali kupio bih atija ako je povoljniji.Nadam se da ce sve rezultirati padom cena, aaaaaaaa i nadam se boljoj situaciji u mojoj firmi , uf zamislite kakav bi bio skok sa 4pixel i 3vertex sejdera v2.0 na neki ati 5850 , ili ekvivalentnu nv, hehe i ako kupim agp 6600gt ove zime bice dobro (: , a vi pricate ovde o nadolazecim monstrumima hih....
`B E N Z I N` na cudan nacin pisu VODA !!! Neron ti nije ravan.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: @philaemo :: :: Zagorca ti Fermi zivot hehehehe.Salim se.Brate kad bi bilo vise ljudi sa takvim racionalnim razmisljanjem kao ti ovde bi vladala idila.Hebi ga,nisu svi stalozeni i ne shvataju sustinu :: :: P.S.Da he generalno smorilo opvo cekanje vala jeste a njih koliko vidim boli djole za sve : :: :: @TheGam :: :: Razumem te.I fell the same :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.