@pufi, rodjak prvo xfx pa evga,asus,gainward pa onda gigabyte (to samo za karte)
@ishmerish sad i ja gledam sta sam napisao ma kucam na mrtvoj americkoj tastature i jos na lap topu jebala ih ona pa dok pogodim pljosnatu tipku... ali ukacio si poentu
Uh,uh..Nece biti.eVGA je eVGA i samo je jedna jedina po pitanju kvaliteta i performansi.Prvi partner nVida-e koji ima cak i neke deonice od nvida-e.Jedan deo proizvodnje za nv radi eVGA.XFX je nekad bio cini mi se drugi partner pa onda BFG.Iz tog kola XFX je ispao jer se nekorektno ponasao i nije ispunio neke norme koje je nvidia postavila.Druga stvar,od kako pratim razvoj GPU-a a koliko sam mogao da se susretnem sa XFX karticama imaju `problem` sa naponskom sekcijom a i nisu neki preterani potencijali u overclocku.XFX ne stampa PCB,ne proizvodi karte dok to eVGA radi..U ovom trenutku daleko je XFX od eVGA a boga mi je cak i izas Asus-a sigurno mogu da potpisem.Asus dobro grabi i sve vise non referentne primerke izbacuje i pokazuje koliko je tehnoloski sposoban da napravi sam svoj proizvod koji je vrhunskog kvaliteta. Gainward vise nije kao sto je nekad bio i to mogu da potpisem,dobar je brend ali nije u prvih 5 na listi.Gigabyte je dobar onoliko koliko su i ostali slicni brendovi tog tipa kao sto je Leadtek,MSI,Palit i slicni brendovi.Na zapadu ima dosta nama nepoznatih brendova koji su jako kvalitetni kao sto su recimo PNY Technologies i sl sad mi ne pada nista na pamet ali poenta je tu.U srcu svega toga na prvom mestu kvaliteta i pouzdanosti,vrhunskih performansi stoji nVidia by nVidia.
Green Green Grass Of Home
:: @pufi, rodjak prvo xfx pa evga,asus,gainward pa onda gigabyte (to samo za karte ::
:: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.