Colin McRae Dirt 2 VGA Graphics performance review
STRANA 2 OD 2
SkyFire
@H-nitro
09.12.2009. 02:06
status: user broj poruka: 18472
Ti si mi u poslednje vreme najzanimljiviji lik na forumu.Totalna flegma.Tebe boli usica za sve.Pun si optimizma i pozitivne energije.Jos te nisam video da si se iznervirao i sa nekim zakacio well done comrade :) Imam jako pozitvno misljenje o tebi i ne samo o tebi o svim odmerenim likovima koji znaju da koriste svoj mozak a ne da lete ko muva bez glave na svaku prvu serviranu lopticu (citaj izmedju redova)
@Medo i ti mudro zboris i kad sam vec krenuo sa izlivom `emocija` da znas da si i ti na listi gotivnih likova..
@GAMER4LIFE Zar nisi obecao da neces vise da upadas u konflikte i da se neces nervirati.Pusti bre brigu nek drugi vode.Ko misli nek misli kako hoce,samo je jedna istina,lagace sami sebe. Nemoj samo sa tim Sr@nje,zadrzi za sebe ako vec ne cenis neki brend.Drugarski savet.
P.S.Neki treba da nauce sta znaci Bolje od Dominacije na poslovnom planu! Toyota ima vecu ponudu svojih modela automobila i daleko vece trziste svugde u svetu pa to ne znaci da je bolja od Mercedesa!
Pa da, upravu si za sve brate a jbg nesto sam danas nervozan...
Autosave u DiRT 2 nece da ti radi jer nisi kreirao profill uzmi ugasi modem i pokreni igru onda ces moci da kreiras offline acount kad ga kreiras pokreni igru i imaces auto save al za svaki slucaj ja uvek idem u options pa profil save... kad jednom kreiras profil posle opusteno moze da ti bude upaljen modem...
:: Ti si mi u poslednje vreme najzanimljiviji lik na forumu.Totalna flegma.Tebe boli usica za sve.Pun si optimizma i pozitivne energije.Jos te nisam video da si se iznervirao i sa nekim zakacio well done comrade :) :: Imam jako pozitvno misljenje o tebi i ne samo o tebi o svim odmerenim likovima koji znaju da koriste svoj mozak a ne da lete ko muva bez glave na svaku prvu serviranu lopticu (citaj izmedju redova) :: :: @Medo i ti mudro zboris i kad sam vec krenuo sa izlivom `emocija` da znas da si i ti na listi gotivnih likova. :: :: @GAMER4LIF :: Zar nisi obecao da neces vise da upadas u konflikte i da se neces nervirati.Pusti bre brigu nek drugi vode.Ko misli nek misli kako hoce,samo je jedna istina,lagace sami sebe :: Nemoj samo sa tim Sr@nje,zadrzi za sebe ako vec ne cenis neki brend.Drugarski savet :: :: P.S.Neki treba da nauce sta znaci Bolje od Dominacije na poslovnom planu :: Toyota ima vecu ponudu svojih modela automobila i daleko vece trziste svugde u svetu pa to ne znaci da je bolja od Mercedesa :: :: ___________________________________________________________________________________ :: :: Kad smo vec tu,sto mi ne radi auto save game na DIRT 2?? :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Probao sam i to..Nece majku mu.Evo idem sad opet da probam!
Green Green Grass Of Home
:: Pa da, upravu si za sve brate a jbg nesto sam danas nervozan... :: :: Autosave u DiRT 2 nece da ti radi jer nisi kreirao profill uzmi ugasi modem i pokreni igru onda ces moci da kreiras offline acount kad ga kreiras pokreni igru i imaces auto save al za svaki slucaj ja uvek idem u options pa profil save... kad jednom kreiras profil posle opusteno moze da ti bude upaljen modem.. :: :: :: :: Ti si mi u poslednje vreme najzanimljiviji lik na forumu.Totalna flegma.Tebe boli usica za sve.Pun si optimizma i pozitivne energije.Jos te nisam video da si se iznervirao i sa nekim zakacio well done comrade :) :: :: Imam jako pozitvno misljenje o tebi i ne samo o tebi o svim odmerenim likovima koji znaju da koriste svoj mozak a ne da lete ko muva bez glave na svaku prvu serviranu lopticu (citaj izmedju redova) :: :: :: :: @Medo i ti mudro zboris i kad sam vec krenuo sa izlivom `emocija` da znas da si i ti na listi gotivnih likova. :: :: :: :: @GAMER4LIF :: :: Zar nisi obecao da neces vise da upadas u konflikte i da se neces nervirati.Pusti bre brigu nek drugi vode.Ko misli nek misli kako hoce,samo je jedna istina,lagace sami sebe :: :: Nemoj samo sa tim Sr@nje,zadrzi za sebe ako vec ne cenis neki brend.Drugarski savet :: :: :: :: P.S.Neki treba da nauce sta znaci Bolje od Dominacije na poslovnom planu :: :: Toyota ima vecu ponudu svojih modela automobila i daleko vece trziste svugde u svetu pa to ne znaci da je bolja od Mercedesa :: :: :: :: ___________________________________________________________________________________ :: :: :: :: Kad smo vec tu,sto mi ne radi auto save game na DIRT 2?? :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Namestio sam,nisam izlistao onaj deo kod kreiranja live accounta,ima da se slider pomeri na dole.. Inace karta mi je na def,Full 1920x1200,Hi details ,AA16Q ,60-70-90 FPS-a .. Gamer,rekao si da je grafika sranje,meni je odlicna kao i u Shiftu.Auti su skoro identicno napravljeni..Okruzenje i priroda bas deluje fino i realisticno,ima neke smirijuce boje.Ne znam,meni je igra extra samo sto je teza od Shifta za voznu.
:: :: Nista ti probaj pa ako nece mogu ja da ti posaljem na e-mail moje saveove
E brate igraj to malo pa pusti Shift bolja je tako sam se i ja istripovao! Lepa je grafika u DiRT 2 al u shiftu je ozbiljnija nekako ne znam kako da ti opisem.. posebno interrior, sve je stvar uskusa meni se vise svidja Shift
:: Namestio sam,nisam izlistao onaj deo kod kreiranja live accounta,ima da se slider pomeri na dole. :: Inace karta mi je na def,Full 1920x1200,Hi details ,AA16Q ,60-70-90 FPS-a . :: Gamer,rekao si da je grafika sranje,meni je odlicna kao i u Shiftu.Auti su skoro identicno napravljeni..Okruzenje i priroda bas deluje fino i realisticno,ima neke smirijuce boje.Ne znam,meni je igra extra samo sto je teza od Shifta za voznu :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Nista ti probaj pa ako nece mogu ja da ti posaljem na e-mail moje saveove
hahah al najjachi je sky, dodje na forum i samo komentarishe ko je kakav lik, koga gotivi i to ... :D kraljina xD inache jedva chekam da se neko zakachi na forumu..nishta lepsheg.. :) kakva je inache fizika u igri ? neko je spomenuo (gamer?) da je jako losha?
Pa vise i meni svidja,deluje ozbilnije ali Dirt odmara oci,prirodnije boje,bolja okruzenja,realnija priroda bez obzira sto mozda graficki nije bas kao NFS Shift.Kapirash? Ne treba biti prestrog u ocenjivanju.Najzad imamo posle dugo vremena,godina dve voznje koje su za respekt.
:: :: E brate igraj to malo pa pusti Shift bolja je tako sam se i ja istripovao! Lepa je grafika u DiRT 2 al u shiftu je ozbiljnija nekako ne znam kako da ti opisem.. posebno interrior, sve je stvar uskusa meni se vise svidja Shift :: :: :: Namestio sam,nisam izlistao onaj deo kod kreiranja live accounta,ima da se slider pomeri na dole. :: :: Inace karta mi je na def,Full 1920x1200,Hi details ,AA16Q ,60-70-90 FPS-a . :: :: Gamer,rekao si da je grafika sranje,meni je odlicna kao i u Shiftu.Auti su skoro identicno napravljeni..Okruzenje i priroda bas deluje fino i realisticno,ima neke smirijuce boje.Ne znam,meni je igra extra samo sto je teza od Shifta za voznu :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: Nista ti probaj pa ako nece mogu ja da ti posaljem na e-mail moje saveove
Nisam rekao da je losa bre, al arkada obicna nema veze sa simulacijom sto se tice grafike lepa je al po meni je bolja u NFS Shift
:: hahah al najjachi je sky, dodje na forum i samo komentarishe ko je kakav lik, koga gotivi i to ... :D kraljina x :: inache jedva chekam da se neko zakachi na forumu..nishta lepsheg.. : :: kakva je inache fizika u igri ? neko je spomenuo (gamer?) da je jako losha?
:: Nisam rekao da je losa bre, al arkada obicna nema veze sa simulacijom sto se tice grafike lepa je al po meni je bolja u NFS Shift :: Slazem se sky, NFS Shift, DiRT 2 a mogu da dodam i Test Drive Unlimited i ako je malo starija..jedne od boljih voznji u poslednjih par godina :: :: :: hahah al najjachi je sky, dodje na forum i samo komentarishe ko je kakav lik, koga gotivi i to ... :D kraljina x :: :: inache jedva chekam da se neko zakachi na forumu..nishta lepsheg.. : :: :: kakva je inache fizika u igri ? neko je spomenuo (gamer?) da je jako losha?
al me iritira kad pishem reply polovinu ne stavi uopshte ... sad sam sluchajno skontao da mi polovina fali...zashto se to deshava? sva sretja pa uvek kopiram pre nego shto bilo shta postujem ... dakle, nastavak mog proshlog posta: ...to je mozhda zbog tvoje 285-ice .) shala..po meni je to bitnije i od grafike i od svega...a inache grafika mi deluje da je bash bash okej.. to shto je tezha od shifta to je samo + :)
ja ne znam za vas... ali meni je ona f1 iz 98 najjacha ! nisam od tada vozio nishta bolje..tj setjam se da je bmw challenge (300njak mb-a) jako lepo uradjena igra samo shto je mala ... (naravno ako se obe igrice igraju bez ikakvih pomagala vrlo su teshke!)..
:: zaboravili ste po meni jos jednu extra voznju a to je GRID! :: :: Test drive unlimited je stara i po meni bzv bila i u to vreme deinstalirao sam je posle 20 min.. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
ali stvarno sve sam sad procitao i pitam se da li ste normalni.... mene bre bas briga i za ATI i za nVidiu kupim grafiku za koju imam pare i koja je trenutno aktuelna... kraj :)
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.