u fullu da, a gtx360 225w, a i ja tvrdim da je to za dx lupetanje. Uopste nije tesko napraviti kartu da to podrzi ako su rekli podrzace to mada negledam dx11 kao nesto superiorno
Re: Re: Re: Re: Skar kako god okrenes Ati je na dobitku
13.12.2009. 23:12
status: user broj poruka: 18472
Verujem samo ne znam zasto?Meni toga nikad nije dosta..Sto vise zena ispunjniji sam..Gde toga da bude dosta.NIKAD!Zeeeeneeeee...Grrrrrrr. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: Ako ti kazem da mi je vec pun qrac pi-ke,dali ces mi verovati :: :)) :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Dobro je bar da priznajes da imas anakondu..A sto se tice bolova pa s vremena na vreme treba da je umocis u melem i svi
Pa svakao je skok napred..Znaci da ce manje i da disipiraju! Sto se tice DX11 unapred sam tvrdio da je cist marketing,nista specijalno ali nebitno.Evo i tabele koju je i dzoni postavio :
:: u fullu da, a gtx360 225w, a i ja tvrdim da je to za dx lupetanje. Uopste nije tesko napraviti kartu da to podrzi ako su rekli podrzace to mada negledam dx11 kao nesto superiorn :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
mda ali mislim da je dx11 potreban za buducnost kad se bude prelazilo na dx12 koji ce izaci ?? nemoze biti skok sa 10 na 12, a ono jes ima malo marketinga, ma nemoj ti os se *ebes a neces da ti udje e nej da more, moraju malo sa reklamama oci da nam mazu pa ce se onda pokazati u punoj snazi ko 9.0c .......enjoy
A ja mislim da je suluda još jedna tema o nečemu što se još uvek ne zna kako će, kada će i koliko će. Daj, manite se više Fermija, kad izađe, onda ćemo lako. Do tada, lupajte glavu o važnijim pitanjima.
Ne znam samo o cemu se prepirete, kada jos nema nikakvih zvanicnih objava od strane nVidie, a ove slicice i grafikoni (koje sam i ja licno mogao napraviti) uopste nisu merodavni...
Kada se pojavi nesto konkretno, tu smo da diskutujemo, a ne ovako u prazno...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: A ja mislim da je suluda još jedna tema o nečemu što se još uvek ne zna kako će, kada će i koliko će. Daj, manite se više Fermija, kad izađe, onda ćemo lako. Do tada, lupajte glavu o važnijim pitanjima :: :: :: Phenom II X3 720BE, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 4GB DDR2 1066, WD5000AAKS, Gigabyte GV-R487D5-1GD, Samsung 2232BW, Antec Three Hundred, Chieftec CFT-650-14CS :: ::
Pa to ne bi trebalo da bude nemoguce posto su najavili GPU koji ima 50% vise tranzistora od ATi takmaca.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: sumnjam da ce GTX380 biti jaci od 5970, a GTX360 ce verovatno biti kao 5870 po performansama.... Naravno da se ne moze verovati ovim grafikonima.. :: :: ::
...ispade da nVidia nije uopste bila spremna na ovako nesto, ...ma vazi, svi znamo ko su zeleni, i da ce svim mogucim silama uzeti tron u svoje ruke, makar i bili na gubitku... ...a ove slicice o performansama GT3XX, vrlo moguce da ce nVidia da ide i na jace... Meni trenutno odgovara ATI-AMD, i dokle god bude `prijao` mom dzepu ja ga necu menjati, ...iskreno sta fali ovoj mojoj masini, sta, ne mogu da guram nesto u 19x12 u full detaljima na 100+fps-a, pa dobro, ali zato guram to isto u DX9 19x12 u full detaljima sa 50+fps-a, sto je po meni daleko od neigrivog xD a te razlike izmedju DX9, DX10 i DX11 su za igrivivost i igre koje ja igram potpuno nevayzne, narocito DX10 vs DX11
Samo se nadam da ce uskoro ovi iz MS-a shvatit da ne mogu doveka mazati ljudima oci sa glupostima koje ove poslednje dve verzije DX-a donose, pa da izbace nesto iole vredno prelaska na novi DX (mozda 12 ako se bude uopste tako zvao)
..vreme ce pokazati svoje, a da je nVidia u gubitku, jeste i to velikom, jer ATI-AMD polako ali sigurno popunjava standove sa svojim proizvodima od najnezahtevnijih do najzahtevnijih potrosaca, i obara cene starih kartica, a i svojih novih, ...kad nVidia dodje, ako ne bude `jeftina` a da daje xD nece lepo proci... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
.... ali ja verujem da i ATi ima keca u rukavu. 5970 je 5850 X2 sto znaci da moze da izadje 5990 (5870 X2). Samo neka se oni takmice pa ce meni doci neka lepa (crvena ili zelena, svejedno) grafa :) Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
pa sve i da fermi stigne rv870 po preformansama koji ce biti nekih kako oni kazu 20-30% bice na vrhu lestvice ali ati u medjuvremenu radi na novoj seriji tako da.........never ending storyyyy lalal lalala llala
Pa ako je ovo istina, moze da rade sta hoce... al tesko da ce moci nesto da urade, GT300 X2(GTX390) ce da zgazi bilo koju HD6000 realno gledano.... al cisto sumnjam da je ovo istina.Videcemo kada dodju testovi...
:: pa sve i da fermi stigne rv870 po preformansama koji ce biti nekih kako oni kazu 20-30% bice na vrhu lestvice ali ati u medjuvremenu radi na novoj seriji tako da.........never ending storyyyy lalal lalala llal :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
:: Pa ako je ovo istina, moze da rade sta hoce... al tesko da ce moci nesto da urade, GT300 X2(GTX390) ce da zgazi bilo koju HD600 :: realno gledano.... al cisto sumnjam da je ovo istina.Videcemo kada dodju testovi.. :: :: :: :: pa sve i da fermi stigne rv870 po preformansama koji ce biti nekih kako oni kazu 20-30% bice na vrhu lestvice ali ati u medjuvremenu radi na novoj seriji tako da.........never ending storyyyy lalal lalala llal :: :: :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: :: :: ::
Pa AMD je uvek isao na to, cena-performanse....tako da ce verovatno i nastaviti sa tim.
:: Otkud ti znas koliko ce jaka biti HD6000 ? :: :: :: :: Pa ako je ovo istina, moze da rade sta hoce... al tesko da ce moci nesto da urade, GT300 X2(GTX390) ce da zgazi bilo koju HD600 :: :: realno gledano.... al cisto sumnjam da je ovo istina.Videcemo kada dodju testovi.. :: :: :: :: :: :: :: pa sve i da fermi stigne rv870 po preformansama koji ce biti nekih kako oni kazu 20-30% bice na vrhu lestvice ali ati u medjuvremenu radi na novoj seriji tako da.........never ending storyyyy lalal lalala llal :: :: :: :: :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: :: :: :: :: ::
...ja koliko vidim, u zadnje vreme ide im se da zgaze konkurenciju a da manje kosta... Tako da mislim da bas i nije tacno to sto ti kazes ccc
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
:: Pa AMD je uvek isao na to, cena-performanse....tako da ce verovatno i nastaviti sa tim :: :: :: :: Otkud ti znas koliko ce jaka biti HD6000 ? :: :: :: :: :: :: :: Pa ako je ovo istina, moze da rade sta hoce... al tesko da ce moci nesto da urade, GT300 X2(GTX390) ce da zgazi bilo koju HD600 :: :: :: realno gledano.... al cisto sumnjam da je ovo istina.Videcemo kada dodju testovi.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa sve i da fermi stigne rv870 po preformansama koji ce biti nekih kako oni kazu 20-30% bice na vrhu lestvice ali ati u medjuvremenu radi na novoj seriji tako da.........never ending storyyyy lalal lalala llal :: :: :: :: :: :: :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: :: :: :: :: :: :: ::
nisam ni rekao da znam koliko ce biti 6xxx jaka ali svejedno ni nekazem da nv nece biti o5 jaca, nego ti nisi razumeo sad nv posle ati, i sve tako nikad jebenog kraja, e sto bi voleo da se pojavi jos neki kineski proizvodjac cipova
...koliko vidim, ovo ce da ide, dok ne naprave prvi graficki cip, koji ce moci u realnom vremenu da renderuje, a da pri tome mi ne vidimo razliku izmedju stvarnog i virtuelnog...
...tog trenutka treba da se plase svi...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.