Re: Ne znam ja ni ko pravi ni ko hoce da zaradi pare
17.12.2009. 12:24
status: user broj poruka: 4515
heheh, Medo pa ta vakcina se prima pre nego sto dobijes grip :-) Kad se zarazis necim mozes da primis samo serum(gotova antitela). Fala bogu da nisi dobio.
:: a ni ko je napravio virus ili sta ja znam, znam provereno da od te vakcine ne moze da se umre, nije to nikakav otrov ili sta ja znam, ja sam se raspitao kod onih koji znaju nesto.. :: Mogu da se dese kompliacije u jednom od 1000 slucajeva ili tako nesto.. :: :: I ne nisam je primio, niti ima potrbe jer nemam grip : :: ::
Dobro coece, kako god zelis, ja sam pokusao da ti docaram, kakve novine, ja ne citam novine, to je bre cinjenica! al` nebitno,svaka tebi cast, ali ja ministru NE VERUJEM NISTA!!!
Verujem samo jednoj grupi ljudi - nasim strucnjacima sa Torlaka. Sticajem okolnosti, uverio sam se da se radi o vrsnim strucnjacima i ako kazu da treba - onda zaista treba. Sumnjam da je poslo iz laboratorije ali verujem u prenapumpanu pricu, ipak je ova svetska kriza bila potrosacka, valjalo je malo ubrzati neke procese kako bi se brze izaslo iz krize. Virusi su i ranije postojali i vazda ce postojati, jedina razlika u odnosu na novu vrstu je u tome sto ako nemamo odbrambeni sistem, organizam burnije reaguje. Misljenja sam da hronicni bolesnici treba da se vakcinisu, daleko je manji rizik da dodje do komplikacija od vakcine nego da se stvari iskomplikuju od virusa. Zdravi - da pripovedu racuna o svom nacinu zivota.... Dok se ovako nesto ne desi, niko od nas ne razmislja da svaki dan pravi limunadu, popije vocni sok, popije caj, pojede jabuku itd, nego samo kada zagusti... Med, propolis, maticni mlec, limun, cajevi, razne biljne mesavine, voce i povrce - I agree, zdravo je inace a kamo li kada zapreti bilo koji grip ili prehlada.
Teorija zavere - macku o rep, ovako nesto se ocekivalo jos od pojave SARS-a, samo je bilo pitanje vremena.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Napokon neko nesto pametno da napise. A ne da lupa gluosti i siri glasine o smrtonosnoj vakcini....
:: Verujem samo jednoj grupi ljudi - nasim strucnjacima sa Torlaka. Sticajem okolnosti, uverio sam se da se radi o vrsnim strucnjacima i ako kazu da treba - onda zaista treba. Sumnjam da je poslo iz laboratorije ali verujem u prenapumpanu pricu, ipak je ova svetska kriza bila potrosacka, valjalo je malo ubrzati neke procese kako bi se brze izaslo iz krize. Virusi su i ranije postojali i vazda ce postojati, jedina razlika u odnosu na novu vrstu je u tome sto ako nemamo odbrambeni sistem, organizam burnije reaguje. Misljenja sam da hronicni bolesnici treba da se vakcinisu, daleko je manji rizik da dodje do komplikacija od vakcine nego da se stvari iskomplikuju od virusa. Zdravi - da pripovedu racuna o svom nacinu zivota.... Dok se ovako nesto ne desi, niko od nas ne razmislja da svaki dan pravi limunadu, popije vocni sok, popije caj, pojede jabuku itd, nego samo kada zagusti... Med, propolis, maticni mlec, limun, cajevi, razne biljne mesavine, voce i povrce - I agree, zdravo je inace a kamo li kada zapreti bilo koji grip ili prehlada. :: :: Teorija zavere - macku o rep, ovako nesto se ocekivalo jos od pojave SARS-a, samo je bilo pitanje vremena :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: ::
ima tu dosta materijala, uglavnom preuzetog, ali jako korisnog. Procitajte, tih sat-dva mozda utice na to kako cete da gledate na vakcinaciju u buduce. pozz
1. smesna je pretpostavka da drzava nema para (tj. da rupa u budzetu ne dozvoljava da se odvoji 8 EUR x 8000000 (ljudi) = 64.000.000 EUR). 2. mi smo sitni da bi mi nesto definisali (ovo bi trebalo da stoji na mestu 1.) 3. ozbiljno vec jeste (procitati izvestaj ukrajinskih patologa) 4. ali ipak vakcina nije resenje (zakljucak i navedenih patologa).
Ja sam samo citirao jedan deo kojih ima na milione na netu.
Vakcina ne mora da bude smrtonosna ima dosta drugih nus pojava npr. paraliza, zamisli primis vakcinu i posle mesec dana ostanes paralizovan(totalni ili samo jedan deo tela) to bi po meni bilo strasno, negde sam citao da na svaku 100 vakcinu javlja se neka nus pojava (stetna) u blazem ili tezem obliku, e sad ja bas ne bi da budem taj 100.A analitickom metodom moze se izracunati koje su sanse da se dobije ta nus pojava.
Sto se tice samog ah1n1 nije toliko smrtonosan ako se na vreme leci, znaci sasvim normalno je da ako dobijes povisenu temperaturu uzmes neki lek za obaranje iste, masiranje alkoholom itd, i sto pre da se obratis lekaru.Najveca smrtnost se ocekuje kod hornicnih bolesnika koje ne ubija virus nego upravo slabost organizma.
E sad ovo po svetu sto se desava je to sto ima puno neobrazovanih ljudi(jbga nisu svi srbi), zive u velikom siromastvu pa nemaju para za lekare/lekove(socialna zastita nije obavezna kao kod nas, uglavnom je privatna) , pa dolazi do smrti.
Inace podatak je sokantan da se vise ljudi smrzne kad dodje zima ili umre od gladi nego sto su umri od ah1n1.
Slovenija, Norveska, Australija resili da vakcinisu celokupno stanovnistvo. Sta ce, da pobiju sve ljude u svojoj prenaseljenoj zemlji,a ??? Ako je ovaj grip namestaljka, pre ce biti zbog toga da potrsi ljude u Africi, Indiji, Kini, Juznoj Americi i ostalim mestima prenaseljenim siromasnim stanovnistvom koje nemaju love da vakcinisu stanovnistvo. A ne da pobiju celokupno (malobrojno) stanovnistvo bogatih zemalja koje imaju love za vakcinu. Nne znam koja je ideja iza te tvoje zavere, da svi evropljani i amerikanci pomru od vakcine, i da na svetu ne bude vise belaca (koji inace vladaju svetom)?
naravno da postoji zavera...bilo je o tome cak i kod opre u emisiji da se od raznih vakcina naglo povecao autizam kod male dece...nekad je odnos bio na 100000 dece je bilo 20 obolelo od autizma,a sada je preko 2000 sto je ogroman porast...nekad smo sve ukupno primili 4 vakcine kad smo se rodili,a sada dobijaju deca preko 10 vakcina i ko zna sta je sve u tim vakcinama...ponavljam ako nije zavera kako to da je izbio haos oko vakcina koje primaju politicari,vojska i medicinari i ova druga za stanovnistvo? takodje je slucajno sto je vlasnik skoro svih farmaceutskih kompanija familija rokfeler? ljudi gledajte dokumentarce zeitgeist i mnoge stvari ce vam biti jasnije tj ko kako i zasto mnoge lose stvari radi u svetu...
U mom gradu od 15000 stanovnika ima nekoliko ljudi koji nisu kako treba. Neki su u kolica neki drugacije se ponasaju nego normalni, nisu radno sposobni.Davno sam ih pitaju i saznao da su dobili pogresnu inekciju i to ceo jedan razred.To je bilo otprilike pre 40 godina. Pa sami zakljucite.
1) Vakcina izaziva nezeljena dejstva u 1 od 3300 slucajeva, sto ce reci da ce to biti kod nekih 2100 gradjana Srbije
2) Do sada ima zabelezenih oko 300 slucajeva gripa kod nas
Iz ovoga se lako moze zakljuciti da je 7 puta veca verovatnoca da ti se nesto lose desi ako je primis... Da ne govorimo o situaciji kao u USA gde su vratili ogromnu kolicinu vakcina posto nisu delotvorne... Sto su onda primali? U tom slucaju opet mozes da dobijes grip...
Ne treba ti neki cudotvorni lek... Samo pojacaj imunitet i vise se kreci... Ljudi su prelezali taj grip i da nisu provalili...
Ja ne znam sta se ti strecas. Ako su svi ludi, ti si jos ludji sto pokusavas da nabedjujes ljude u nesto suprotno...
Ne znam sta pokusavas da spomenes. Ne mogu iz odredjenih razloga da spomenem ko mi je dao informaciju za vakcinu, ali budi siguran da je taj neko na daleko visem nivou od strucnjaka sa torlaka i lokalne vlasti...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Napokon neko nesto pametno da napise. A ne da lupa gluosti i siri glasine o smrtonosnoj vakcini... :: :: :: :: Verujem samo jednoj grupi ljudi - nasim strucnjacima sa Torlaka. Sticajem okolnosti, uverio sam se da se radi o vrsnim strucnjacima i ako kazu da treba - onda zaista treba. Sumnjam da je poslo iz laboratorije ali verujem u prenapumpanu pricu, ipak je ova svetska kriza bila potrosacka, valjalo je malo ubrzati neke procese kako bi se brze izaslo iz krize. Virusi su i ranije postojali i vazda ce postojati, jedina razlika u odnosu na novu vrstu je u tome sto ako nemamo odbrambeni sistem, organizam burnije reaguje. Misljenja sam da hronicni bolesnici treba da se vakcinisu, daleko je manji rizik da dodje do komplikacija od vakcine nego da se stvari iskomplikuju od virusa. Zdravi - da pripovedu racuna o svom nacinu zivota.... Dok se ovako nesto ne desi, niko od nas ne razmislja da svaki dan pravi limunadu, popije vocni sok, popije caj, pojede jabuku itd, nego samo kada zagusti... Med, propolis, maticni mlec, limun, cajevi, razne biljne mesavine, voce i povrce - I agree, zdravo je inace a kamo li kada zapreti bilo koji grip ili prehlada. :: :: :: :: Teorija zavere - macku o rep, ovako nesto se ocekivalo jos od pojave SARS-a, samo je bilo pitanje vremena :: :: :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: :: :: :: ::
ministar je rekao da ce primiti vakcinu prvi, mozda ce njemu ubrizgati vodu,a ostali ce svi da umru a mozda i on, ne budite smesni, ljudi izmisljaju svasta, vakcina ko vakcina, mora da postoji. Da nije bilo vakcine protiv variole vere to ne bi moglo da se suzbije. A ovaj grip nije isti kao obican grip, sta god ko lupetao, za njega treba posebna vakcina. A to je ova, i sad sve vece zemlje su vakcinisale milione stanovnika, ali ne, neko mora da pametuje i izmislja kako ce svi umreti od toga. Naravno da je veca varovatnoca umreti od gripa nego od vakcine... I sve je to provereno zna se tacno sta sve ta vakcina sardrzi itd. a to mze i da se proveri, nema nikakve prevare, nikom ja ne branim da veruje u plupe price i glasine, clanke iz novina i sa interneta.... I informacije iz `pouzdanih izvora`, ja uopste ne strepim od te vakcine, jer znam da nista ne moze da se desi i da je primim...
Ministar? Hahah, i ti nesto pricas da ostali veruju u zavere a ti prvi kupujes sranje koje ti TV daje????
Samo ti primi vakcinu, uzdravlje ti bila...
...i ne prozivaj, jer se ja ne bavim detinjastim pricama, niti citiram novine niti sajtove. To sto sam naveo odakle imam pouzdane informacije je za one ljude kojima to znaci, a ne za takve ko ti koji su dosli u ovu temu da nabedjuju ostale u svoje price, nije to tema ovde...
__________________ Scourge of PCBerza
:: ministar je rekao da ce primiti vakcinu prvi, mozda ce njemu ubrizgati vodu,a ostali ce svi da umru a mozda i on, ne budite smesni, ljudi izmisljaju svasta, vakcina ko vakcina, mora da postoji. Da nije bilo vakcine protiv variole vere to ne bi moglo da se suzbije :: A ovaj grip nije isti kao obican grip, sta god ko lupetao, za njega treba posebna vakcina. A to je ova, i sad sve vece zemlje su vakcinisale milione stanovnika, ali ne, neko mora da pametuje i izmislja kako ce svi umreti od toga :: Naravno da je veca varovatnoca umreti od gripa nego od vakcine... I sve je to provereno zna se tacno sta sve ta vakcina sardrzi itd. a to mze i da se proveri, nema nikakve prevare, nikom ja ne branim da veruje u plupe price i glasine, clanke iz novina i sa interneta.... I informacije iz `pouzdanih izvora` :: ja uopste ne strepim od te vakcine, jer znam da nista ne moze da se desi i da je primim.. :: :: ::
mene to ne zanima,samo iznosim svoje misljenje... Znam ja da je nemoguce nekoga ubediti u nesto kad uvek tera po svome. Uskoro ili za neko vreme ce cela Evropa i Amerika da nestane i pomre od vakcine, samo ce pametnjakovici u Srbiji biti zdravi, ekstra.
Ma da, mi ljudi smo nepobedivi i neunistivi, u prirodi ne postoji virus jaci od nas. Jedino mozemo da nastradamo ako nam zli farmaceutski masoni naprave smrtonosne vakcine. Ali ako jedemo med sa renom i zalfijom onda smo bezbedni. I 2000. godine smak sveta. Ne, cekaj, 2012. a mozda 2.2. 2222. - to zvuci zeznuto, sve dvojke!
I vakcina protiv variola vere je verovatno odnela vise zivota od same bolesti. Ali da nije bilo te vakcine bolest bi zgazila pola planete.
Sarkazam je nepotreban, ne moras da shvatas stvari kao dete od 5 godina. Niko nije rekao da ce ceo neki kontinent da pomre... Stvar je u tome da vakcina ne radi ono sto treba, i da ima strasne posledice u nekim slucajevima... __________________ Scourge of PCBerza
:: mene to ne zanima,samo iznosim svoje misljenje... Znam ja da je nemoguce nekoga ubediti u nesto kad uvek tera po svome :: Uskoro ili za neko vreme ce cela Evropa i Amerika da nestane i pomre od vakcine, samo ce pametnjakovici u Srbiji biti zdravi, ekstra :: :: :: :: ::
da,da primice vakcinu ali samo sto ce se u njoj nalaziti 100% vitaminski koktel,da nam sto duze prozivi tako da nas duze klepaju po dzepovima/// IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.