Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD`s lead with DirectX 11 is `insignificant,` Nvidia says
STRANA 2 OD 2
gile23 ... 21.12.2009. 22:03 #173138

status: user
broj poruka: 9121
Ne prodaje nVidia single kartu nego se klosari i ubacuje u brand name konfiguracije svoje sranje kartice, malo je vadi ION platforma i idu neke njihove grafe u Notebookove mada to nista narocito i ima konkurenciju prema ATI FireGL grafickama, mada ne znam kakva je trenutno situacija posto su te grafe ove iste sto mi sada koristimo samo sa drugim BIOS-om, verovatno na tom trzistu trenutno ATI rules :). Pre sam rekao ko sad kupi nVidia preko 20k dinara, taj je ogroman fan nVidia.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi ATI`s Mobility HD 5650 tested 21.12.2009. 22:10 #173141

broj poruka: 7732
Pazi i tu ATI sije konkurenciju izlazi sa DX 11 5650 ,mnogo manje trosi od MSI GT640 i Nvidia GTS 250M GPU.Mozes da igras Dirt2 na srednjim detaljima sa njom sa Core i7 720QM.

http://www.fudzilla.com/content/view/16916/1/

The ATI Mobility HD 5650 equipped Deviltech notebook performs close to the similar equipped MSI GT640 with Nvidia GTS 250M GPU, but has a much lower power consumption which is a nice improvement even when compared to the previous generation Mobility HD 4650.

Testovi notebook

http://www.notebookjournal.de/tests/notebook-review-deviltech-fire-dtx-nkmo-1073/1

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar dzoni BRAVO 21.12.2009. 23:12 #173160

broj poruka: 3992
ma sta mislis zasto imaju nestasicu
pa zato sto su sve rasprodali,nije ovo srbija da se razvuce materijal pa umesto 100 graficki nema ni jedne cele:)
ako ce tek da imaju prodaju,onda ne znam sta je ovo,zatisje pred buru,nemoj pogresno da shvatis ali nvidiu trenutno kupuju samo njeni fanovi...
@obradmi
sto se ticeintegrisanih resenja amd je stvarno dobar
ja sam se na mojoj 3300 lepo naigro na nizim rezolucijama dok mi nije stigao 4850 pa nesto kasnije i 4870
znaci korektna grafika

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

Daum Re: re 21.12.2009. 23:18 #173164

broj poruka: 12805
9600m Gt je ustvari desktop 9500GT sto je krshina kompletna. Ni ne mozes da ocekujes da ti Batman radi sa physx-om...

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html

:: 1.Mrzim price tipa ove kad jos nisu nista izbacili, pro*eravanje
:: 2.Ako ne izbace dzoger na kome ce biti sundjer u obliku ATI-ja stvarno su preterali sa odugovlacenje
:: 3.Jedino sto nVidia ima jeste physics koji ako ne daj Boze ukljucis dobijes trzavicu, batman koji nije zahtevan jer ga igrah na lapu gpu9600M(=8600 destop) na max bez AA 1280*800 gtx260 ne moze da tera na 1680*1050 bez AA sa physics-om, jos jedan razlog za pravljenje bar 30% brzih kartica od ATI-j
:: 4.Sto bi rekao kralj Elvis A little less conversation and little more action please!
::
:: trla baba wlan
:: obozavam zimu, podmazuje mi cpu :)
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691
dookeey toliko im lose ide(atiju) 21.12.2009. 23:31 #173168

broj poruka: 158
da ne mogu da postignu da naprave karti kolika je potraznja....znaci nestasica drirectx11 karti je izazvana time sto Ati jednostavno sve rasproda unapred,i ne moze da postigne da proizvede dovojlan broj kartica....a Nvidia nazalost spava....i trpi gubitke odrazene u milionima dolara....

saxija > daum 21.12.2009. 23:49 #173176

broj poruka: 4016
nismo se razumeli, nisam ni ocekivao niti igrao na lapu sa PSY nego pricah za gtx260 216sp da ne moze da potera shishmisha na 1680*1050 bez AA, a ova na lapu 9600m (oko 6000 markova na 06) je korektna karta, igrah i shift na max bez AA

trla baba wlan

amdgeek
http://amdgeeks.net/overclock/926

Daum Re: toliko im lose ide(atiju) 22.12.2009. 01:30 #173212

broj poruka: 12805
Malo si se pogubio. Nvidia ne spava, vec radi na novoj generaciji chipova.

To sto ti pricas je `mlacenje prazne slame` sto bi se reklo.

Sto se tice za tebe i ostale smarache koji vole da podbadaju i prave prepirke: ATI je sada bolja kupovina, i niko ne navodi da uopste treba da se kupuje GT200 serija karti od Nvidie, jer ne treba!

:: da ne mogu da postignu da naprave karti kolika je potraznja....znaci nestasica drirectx11 karti je izazvana time sto Ati jednostavno sve rasproda unapred,i ne moze da postigne da proizvede dovojlan broj kartica....a Nvidia nazalost spava....i trpi gubitke odrazene u milionima dolara...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs