imam negde instalaciju, ali posto ga NIKAD nisam igrao (igram zadnjih mesec dana Source) ne bih da me koljete ko pile neko pa cu propustiti OVAJ PUT ! Probacu igrati malo i 1.6 preko neta, pa ako bude islo kako-tako, pridruzicu vam se neki sledeci put ! Neka sila bude sa vama i neka BOLJI pobedi ! .-) Pozz
Ja mogu za crvene veceras, ali tek tamo oko 22:30... Ako vam odgovara... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ja mogu za crvene veceras, ali tek tamo oko 22:30... Ako vam odgovara.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Sta je, srafite se malo a :D? Ciba IP i TS pa se gleamo na kratkom .)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Sorry sto sam onako igrao, zena me zvala, pa sam jos radio i nesto drugo na kompu.. Malo sam zardjao ali bicu bolji.. Docu cu ja opet veceras,mada vas nisam skontao-mislio sam da cete imati nickname kao na PC Berzi. Ja kontam kako je vama bilo,cim me vidite nije vam dobro od imena, a ne jos kad isucem britvu. (mada isao sam nozem na nekoga ali je kukavica izvukla pistolj umesto da ga kastriram ... sledecu put davim, bice kao davitelj protiv davitelja: zelenovrati Perici uvo!zeleno ) Lepo igrate CS, sasvim pristojno, a ja cu morati da dignem formu.
Pozdrav!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Sorry sto sam onako igrao, zena me zvala, pa sam jos radio i nesto drugo na kompu.. Malo sam zardjao ali bicu bolji.. Docu cu ja opet veceras,mada vas nisam skontao-mislio sam da cete imati nickname kao na PC Berzi. Ja kontam kako je vama bilo,cim me vidite nije vam dobro od imena, a ne jos kad isucem britvu. (mada isao sam nozem na nekoga ali je kukavica izvukla pistolj umesto da ga kastriram ... sledeci put davim, bice kao davitelj protiv davitelja: VRATI PERICI UVO! ) Lepo igrate CS, sasvim pristojno, a ja cu morati da dignem formu.
Pozdrav!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
:: Nema veze,moze i situacija kao prosli put.Ja sam protiv vas 10,i opet vas naguzim... :: :: Posle toga ste pocrveneli samo tako... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Himleru nemoj da preterujes,moras jos da vezbas a sto se tice CS ja sam za.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.