Znas kako,moja `bolest` bar moze da se izleci ali za tvoju leka nema.. Ostaces zarazen za ceo zivot i bices etiketiran kao CRVENA AMEBA! Rado bi ti pomogao ali nebi da se zarazim tom teskom bolescu :) Tome se ne prilazi ni na kilometar udaljenosti. Ono sto udje u krv nema povratka! Samo nije mi jasno zasto nisi koristio kondom kada si spavao sa ATI-jem..Jel vidis sad kako nahebes za cas..Nema crvenilo zahvati sire razmere i zahebes se za ceo zivot :)
ma ja sam ti posebna vrsta,mozda jos jedan jedini koji hoda planetom,izumrla vrsta(homosapienssuperior)... sleteli smo sa teme totalno momcovi.... @ obrade dje je najbolje gurati,u kuler ili kon.napajanja:) IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: u tom ekspirimentu ,profil ti je do egg.Mozes da pizids ,mozes da postujes koliko oces Ati ima trenutno bolje karte.Pomiri se sa cinjenicnim stanjem.
Kupuje najbolje za pare koje imas da `bacis` i cao...I KUPUJ ONO STO TI JE POTREBNO!
A ne da i7 GTX295 5970 bleje u mashini zasto?! platish ih kao brdo karamela zato sto onda mozes da se hvalish? da uradish test i bacis ss na forum da se svi dive?! da nije nekom ovde to mozda potrebno(cast izuzecima)? da ne kazem neophodno...ima burzuja koji ne znaju sta ce sa lovom...
Kupite devojci nesto...odvedite je negde za vikend, vodite drustvo negde na cirku...otrujte se od viskija,piva, izdrogirajte se najstrasnije(ovo je sala)...KUPITE KARTE ZA FINAL FOUR EUROLEAGUE I GLEDAJTE PARTIZAN U PARIZU...
Mozda ja pogresno razmisljam, volim HW u pm al sve ima svoje granice i svako ima svoje porebe a neko misli da ima neke `vece potrebe`...
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
Jel znas zasto naseg kolegu zovu Skar? Kazu da tamo gde metne svoju anakondu posle toga ostaju oziljci na dusi za ceo zivot :) Nebi se ja sa njim salio..:)
@gliga79 To sam ja sekao makazama za secenja cveca..Trebali mi neki memoriski chipovi pa sam se igrao :)
pukla od O.C @dautovic mislili smo malo da se nasalimo sa obradom al nam on odma uvali u usta,nije lepo sa njegove strane... devojci necu nista da kupujem dacu joj ono sto je meni bog podario,uvek bude prezadovoljna P.S ne pijem viski samo DOMACU:) @SKY alo ludak oces da umrem ovdje od smeha... IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Pomoc :: Sta joj bi odjednom :: http://farm1.static.flickr.com/22/96827904_fde24d9a83.jp :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: ::
:: pod punim opterecenjem trosi 20w...a 6w u stanju mirovanja,performanse negde kao 850 :: znaci karta je za neke basic varujante vrh. :: http://itsvet.com/tekst/ati-radeon-5450/3370 Koliko mo se cini ATI je ovom karticom upotpunio celu paletu DX11 kartica. U istoj seriji su napravili najjacu gejmersku karticu i najmanjeg potrosaca koji ce definitivno obradovati ljude kojima se rad za racunarom svodi na Office paket i koji zele da u doba krize smanje racun za struju...Svaka cast...Kompletna ponuda...Stvarno za svaku pohvalu.
...`dobru` si devojku nashao onda...izgleda da stvarno imash anakondu il` si `dobar tehnicar`
Core2Quad Q6700 3.4GHz 1.42V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Logitech X-540 5.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W Siroma sam al` volem da zivim.
:: pukla od O. :: @dautovi :: mislili smo malo da se nasalimo sa obradom al nam on odma uvali u usta,nije lepo sa njegove strane.. :: devojci necu nista da kupujem dacu joj ono sto je meni bog podario,uvek bude prezadovoljn :: P.S ne pijem viski samo DOMACU: :: @SK :: alo ludak oces da umrem ovdje od smeha... :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Pomoc :: :: Sta joj bi odjednom :: :: http://farm1.static.flickr.com/22/96827904_fde24d9a83.jp :: :: :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Taman smo poceli da spamujemo ko ljudi on uvek nesto ozbiljan.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - @Skar Ima recept koji treba da prepises zrtvama posle anakondalnog tretmana.. Obavezno im reci da kupe niveu kremu da se mazu po grudima da im prodje dusevni bol :)
bas vala,taman sam teo da zajebem BAX-a za postove,ali jbg..... dobro,malo sale nije na odmet,ko zna da je privati ko coek....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Taman smo poceli da spamujemo ko ljudi on uvek nesto ozbiljan. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: @Ska :: Ima recept koji treba da prepises zrtvama posle anakondalnog tretmana. :: Obavezno im reci da kupe niveu kremu da se mazu po grudima da im prodje dusevni bol : :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
Bole DaSick-a tuki za ATI/nVidia on samo renda sa i7 :). Skar shvatili smo da imas azdaju :), trebao si u onoj temi post your portrait i azdaju da slikas pa da te imamo u fullu, a ne u onim majicicama na -10 :)., a tu domacu sto pijes koliko ima gradi :).
samo da dopunim da joj stvarno jeste glavni adut eyefinity koji je moguc samo u 2d modu, za ljude kojima treba vise ekrana tj veca povrsina bez obzira na 64 bita, radis neke analize, tabele, guposti velike povrsine graficki nezahteve.
:: samo da dopunim da joj stvarno jeste glavni adut eyefinity koji je moguc samo u 2d modu, za ljude kojima treba vise ekrana tj veca povrsina bez obzira na 64 bita, radis neke analize, tabele, guposti velike povrsine graficki nezahteve :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
alo Gilgamshe,lakse malo,Ja sam stidljiv:) ja pijem samo viljamovku od breskve..hehehehhe
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Bole DaSick-a tuki za ATI/nVidia on samo renda sa i7 :). Skar shvatili smo da imas azdaju :), trebao si u onoj temi post your portrait i azdaju da slikas pa da te imamo u fullu, a ne u onim majicicama na -10 :)., a tu domacu sto pijes koliko ima gradi :) :: :: Pozdrav!
Zato si ti bio trezan ko majka na onoj slici sa onom Mobilnom majicom :). @Sky pa naravno samo ta dva monitora kostaju zajedno 200-250 evra :), nego koliki ti je obim rucice, pola metra+ ?
Pozdrav!
:: alo Gilgamshe,lakse malo,Ja sam stidljiv: :: ja pijem samo viljamovku od breskve..hehehehh :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Bole DaSick-a tuki za ATI/nVidia on samo renda sa i7 :). Skar shvatili smo da imas azdaju :), trebao si u onoj temi post your portrait i azdaju da slikas pa da te imamo u fullu, a ne u onim majicicama na -10 :)., a tu domacu sto pijes koliko ima gradi :) :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.