Revizija chipa A2..Ovo je stari primerak..Vec je izbacena i A3-nju spremaju kao finalnu..Bar mi se tako cini na osnovu njihovog izlaganja,ako jos nesto usavrse za masovnu proizvodnju tim bolje..
MB sa PCIE 2.0 one dual width x16 6pin x 1 + 8 pin x 1 Min 600 W ili jace sistemsko napajanje na 12 V grani pozeljno da ima 42 A min CPU Pentium 4. ili Athlon XP CPU klasa, pozeljno veca min 2 GB sistemske memorije
Kljucne karakteristike:
DX 11 CUDA C/C++ directcompute 5 i open CL 2xDVI + Hdmi 1,3 A Open GL 3.2 Fizika i SLI
Mene zanima samo jedno. Koja to igra zahteva nesto jace od 5850 za udobno igranje?
Crysis smo obrnuli svi redom, GTA IV takodje, sem toga nema igre koja optereti posteno 5850, tek 5870 a da ne pominjem 5970... __________________ Scourge of PCBerza
:: Mene zanima samo jedno. Koja to igra zahteva nesto jace od 5850 za udobno igranje :: :: Crysis smo obrnuli svi redom, GTA IV takodje, sem toga nema igre koja optereti posteno 5850, tek 5870 a da ne pominjem 5970.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Mislim da se ide na GPU sirovu snagu koja ce zamenjivati CPU
02.03.2010. 23:48
status: user broj poruka: 7741
u rendering ,encoding operacijama ,a igrice postaju sporedne.Otuda podrska za CUDA ,ATI stream ,C++ .Na kraju krajeva GPU ima veci skok perfomansi nego CPU trziste.
Joko, Jovano, Jovanke!!! Po svemu sudeci, u skolskom horu nisi napravila karijeru a ni srpski jezik ti nije jaca strana - `mi` i `ni` ne cine rimu (shodno tome, `fermi` i `rerni` se ne rimuju, osim u turbomlaznim kvazi-folk baladama ovdasnjijem).
...ja predlazem molitvu umesto slogana: molimo ti se eNVidijo, nek` Fermi sto pre stigne, u protivnom, ATiju ce da se digne!
...to jest, cena
:: :: naravnom na srpsko :: :: ``Kupite nas Fermi, bice vam kao u rerni` :: ::
Revizija chipa je A2,po onom sto ja znam vec je na traci i A3 (Finalna verzija)..No,GPU je masivan,500mm2,na PCB-u se nalaze 12 DRAM modula koji sacinjavaju 1.5GB sa 384 bitnom magistralom (ovo je ocigledno slabija verzija jer se sa brzu ocekuje 512 bit) Naponska sekcija se sastoji iz 6+2 faze sa vodovima za napajanje 8pin+6pin. Karta je opremljena sa dva SLI konektora i podrzava 3 way SLI.Video izlazi su Dual DVI i HDMI izlaz.
Sto se ove igre Metro 2033 tice, ja mislim da ce to moci sasvim lepo da se igra i sa kartama tipa GTX260 i 4870...
:: http://en.expreview.com/2010/03/03/nvidia-geforce-gtx480-pcb-pictures-leaked-online/6815.htm :: :: Revizija chipa je A2,po onom sto ja znam vec je na traci i A3 (Finalna verzija)..No,GPU je masivan,500mm2,na PCB-u se nalaze 12 DRAM modula koji sacinjavaju 1.5GB sa 384 bitnom magistralom (ovo je ocigledno slabija verzija jer se sa brzu ocekuje 512 bit :: Naponska sekcija se sastoji iz 6+2 faze sa vodovima za napajanje 8pin+6pin :: Karta je opremljena sa dva SLI konektora i podrzava 3 way SLI.Video izlazi su Dual DVI i HDMI izlaz :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
izgleda da im manjka dizajnera tamo... a ova ce da trosi ko tenk...majku mu koliko sam shvatio da ce samo TOP model biti jaci od 295 a kostace,poprilicno... tako da ces SKY najverovatnije ostati na svojoj ragi...jer neces imati sta da pokazes sa novom kartom ossim imena....
I ovo kao i onaj ATI sa 4GB ima da zdere struju a zime vise nema trebace nam samo dobri frizideri. Koliko vidim sad su poceli i da ih prpsecaju zbog hladjenja. E a kad se samo setim - moj Viper 770 i nije imao ventilator. Ali dobro uvek mozemo da montiramo jedne pedale ispod stola sa generatorom i onda lepo dok se igras a ti mozes da odrzavas i fizicku kondiciju.
Ako bih prodao bebu u Italiju sa 3 meseca i strarijeg sina u Avganistan kao placenika,zenu bacim na pronstiuciju hm....mozda bih i mogao da skupim neki kes da priustim sebi jedan PC koji ce datera igrice kao Sony 2.....fakat to je bul sit. Ne kapiram,da dam gomilu para koje nemam ,za neku olipinu od racunara koaj ce za godinu dana da vredi 120% manje ....huh ...milsim bez sale da bih pre kupio Sony 2 ili 22 za igranje i neki pristojan LCD. A za posao to je vec druga prica https://www.berzapasa.com https://www.digitalcowboy.proit.org/
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.