Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Pripremite grafe revolucija pocinje :)
STRANA 2 OD 2
TheBear Re: Re: ... 06.03.2010. 21:13 #194503

status: user
broj poruka: 6502
Zato sto radi pod DX9 Enthusiast, a Crysis prvi ako igras DX10 je mnogo zahtevniji....

:: Ma koja ljutnja, u pravu si, nema šta. Jbg, igra je neoptimizovana, zato ne može da se igra u fullu. Jeste da izgleda perverzija kad se stavi u fullu, ali za to mi treba 3 way SLI GTX 275 da bi igrao ugodno. Crysis WARHEAD je druga priča, njega sam na Enthusiast i 4x AA igrao bez problema. Optimizovaniji je od Crysisa
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: nesto mi smrdi daova Kriza nece biti kao prva...al vreme ce rec
:: ::
:: :: @esese
:: :: Nemoj da se ljutis, ali za mene je igranje neke igrice u FULL-u kad ukljucis sve sto se moze ukljuciti na MAX u nativnoj rezoluciji monitora koji imas..
:: :: Sto se krize tice ja to ne mogu sa Q6700 3.5GHz 4gb ddr2 4890 920/1150 ni blizu nisa
:: :: Mozda SKY sa konfom iz potpisa...al nvm nije to tem
:: :: Fermi - An EPIC Fail
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kobe AHA OCE TO :))) 06.03.2010. 21:34 #194510

broj poruka: 427

Ja sam jedan od onih koji smatra da je Nvidia ipak bolja , ali ATI od 4 serije ubija sa radom ja imam 4870 i realno nema te igre koja mi ne radi FULL i to sa PHENOM 550 BE , znaci jos ne moram nista da diram , a druga stvar CRYSIS je koliko znam optimizovan za ATI i realno bolje se pokazao na ATI - ju nego na NVIDIA-I tako da nema potrebe da pricamo zna se na cemu ce bolje raditi :))))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: AHA OCE TO :))) 06.03.2010. 21:37 #194512

broj poruka: 8138
Malo si pobrkao lončiće, ali nema veze. Crysis je It`s Meant To Be Played igra.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Ja sam jedan od onih koji smatra da je Nvidia ipak bolja , ali ATI od 4 serije ubija sa radom ja imam 4870 i realno nema te igre koja mi ne radi FULL i to sa PHENOM 550 BE , znaci jos ne moram nista da diram , a druga stvar CRYSIS je koliko znam optimizovan za ATI i realno bolje se pokazao na ATI - ju nego na NVIDIA-I tako da nema potrebe da pricamo zna se na cemu ce bolje raditi :))))
H-nitro yo 06.03.2010. 21:52 #194517

broj poruka: 1987
@eseses ne vidim kakvu ulogu ima ddr3? mozes nabaciti 12gb ddr3 isto kao 4gb ddr2 za igre mozda 2fps.

ljudi cekaj bre igra jeste zahtevna znaci ja cu je na 8800gts 512 igrati na medijum poor sa aa x2 i af x8 da mi koci u fajtu, a sad, glavni deo i jeste fizika.
nema osporavanja da ce biti isto bez fizike jer ce TMU da se kalkulise preko gpu-a bez fizike i nema sanse da bude isto u zivot mogu da se kladim,

e sad meni jedna stvar nije jasna kako to da ati nece da preduzme nista povodom toga, sto ne napravi svoju fiziku ili neki sporazum da koriste i jedni i drugi ili ima li sanse da driver sa dodatkom pokrene fiziku na ATI karti

Ethernity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

gile23 ... 06.03.2010. 21:54 #194518

broj poruka: 9121
Au, al se ovde stiglo daleko :). Ja na 4850 sve igre igram u full-u 50-60 fps +(osim crysis-a i njegovog nastavka) na 1280x1024, 4870 bi bila idealna za tu rezoluciju. Idemo dalje 5850 je overkill na 2 za ovu rezoluciju, i kada bise ukljucio DX11 mislim da bi se ok ponasalo. PhysX mnogo spusti fps, a odgledao sam klip sto je Sky postovao u Batmann-u, ja licno mislim da je onde malo preterano, jer je grafika bez PhysX bolja u Half Life 2 nego u toj igri, a sa PhysX odjednom se pojavljuju objekti koji ovamo i ne postoje. Inace DX11 + PhysX = mnogo mali fps :).

@Sky Kroz koje filtere u Photoshop-u ova slika prosla ? Ne moze se preterano povecati kvalitet slike u Photoshop-u.

Inace u Starcraft 2 se pojavljuje na ATI-ju fizika, ali pise u description da je radi procesor, a ne GPU ?

Pozdrav!
TheBear 5850 06.03.2010. 21:56 #194519

broj poruka: 6502
je glupo uzimati za sve ispod 1920x1080 i vecih rezolucija....

saxija re 06.03.2010. 22:00 #194523

broj poruka: 4016
ako mi se bas bude igralo pozajmicu kartu od nekoga na sedam dana i vozi :), kupovina zbog jedne igre mi je totalno glupa meni ce 5750 ili future ekvivalent zavrsiti posao

CPUGPU
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
I love my computer because my friends live in it!

H-nitro odgovor 06.03.2010. 22:22 #194529

broj poruka: 1987
znaci o5 kazem nema apsolutno sanse da bude isto sa fizikom i bez nikako, sto se karti tice ja nisam ljuti fan jer sam imao i atijevih i nvidinih karti jos od `99 ne znam koliko, sad samo da izadju patchevi za igru da ne bud ko sa mirrors edge gde je fizika imala bug i izbacivala i opterecivala cpu

ne ja se samo pitam koliko ce da daje gtx 285 a koliko 5850

Ethernity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

Snoopy- :D 06.03.2010. 22:28 #194534

broj poruka: 6083

I moja integrusa ima da ga guzva ko luda xD
-ShonE- re 06.03.2010. 22:52 #194541

broj poruka: 3529
Ja mislim da sam spreman za krizu, ko zapeta puska, sa Phenom X4 955Be, 4GB DDR3 1600 i ATI 5850, siguran sam da cu moci lepo da se igram u 1680x1050. .)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs